Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 016
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 480
Само информативно да ви кажа, че в инфекциозната няма свиждания. 😉

# 481
Аз въобще не виждам проблем в снимките и селфитата, това си е нещо нормално. Просто в ситуацията със стадиона си пролича Ивана какъв мъж си търси и стана ясно, че Мерал е далеч от този профил. Навсякъде Ивана снимаше нормално всичко наоколо- зоопарка, улиците. На стадиона- чупки, стойки, самоснимачка. Не знам... това са мои подозрения и реших да си ги споделя:blush:

# 482
Мерал изглежда като човек, който предпочита по-свита и интимна среда, по-интровертен е, докато Ивана е точно обратното - екстровертна. Страхотна връзка ще е, няма що...
Та не мисля, че той ревнуваше, по-скоро такова поведение го кара да изпитва несигурност. За мен това е първа, много сериозна разлика в техните разбирания и отношения.
Е то пък голяма връзка би излезнала между двама интроверта или екстроверта. По мои наблюдения при повечето двойки единия винаги е по-интровертен/екстровертен от другия. Аз също съм по-интровертна, но мъжа ми е екстроверт. Не виждам как щях да имам връзка с някой като мен Grinning

# 483
  • София
Писах го това, но не се повярва.
Няма как да има.
Била съм там с детенце.
Това са остро заразни болести, няма как да влезнеш в инфекциозна болница.

# 484
Не вярвам Никифор да не е проявил интерес и да не е искал и той да отиде да види детето. Това, че не са ни показали, не означава, че не е имало интерес. Изпрати я до колата, посрещна я. За човек без дете в живота си даже много добре реагира. Това, че тя от първия миг и приказки не му даде шанс... е друг въпрос. Таня каза една хубава приказка - Какъвто и да е, трябва да му се даде шанс на човека отсреща и да се опиташ да го опознаеш. А си мисля, че една жена лесно би водила такъв мъж като Никифор, който е готов на много, за да има семейство.

# 485
Мерал изглежда като човек, който предпочита по-свита и интимна среда, по-интровертен е, докато Ивана е точно обратното - екстровертна. Страхотна връзка ще е, няма що...
Та не мисля, че той ревнуваше, по-скоро такова поведение го кара да изпитва несигурност. За мен това е първа, много сериозна разлика в техните разбирания и отношения.
Е то пък голяма връзка би излезнала между двама интроверта или екстроверта. По мои наблюдения при повечето двойки единия винаги е по-интровертен/екстровертен от другия. Аз също съм по-интровертна, но мъжа ми е екстроверт. Не виждам как щях да имам връзка с някой като мен Grinning

Защо да не се получи по-добра връзка? Имат еднакви или сходни нужди. Била съм с екстроверт. Не можах да му изтърпя социалните контакти от всякакъв тип, вечното желание да се ходи по заведения/клубове, вечните гостита вкъщи... С интроверт ми е много по-добре, ако искаме няма да излезем навън цяла седмица... примерно.

# 486
Въпрос на Мерал на стадиона към Ивана " И какво е усещането за теб тук и сега" и тя отговаря "Не знам, кефи ме много". Тези двамата са от различни планети, жалко за Мерал, тази е вътре за реклама и популярност. Всъщност дано той го разбере,  човекът до него е празен и както се изразяват "специалистите от предаването" - "не вървят с едно темпо". Темпото на Ивана са подскоци и възклицания, селфи и цупене на устни и стойки. Това е, друго няма там. И въобще човек на 23 има много още да се променя, доизгражда, да трупа опити преживявания преди да свие гнездо, това трябваше да им светне на специалистите, ама те, тя ги била убедила колко е мотивирана. Друг път.

# 487
Подозирам, че по сценарий при Зарко и Таня интересното тепърва предстои – когато тя види действителното състояние на къщата.
За мен предаването наистина е шоу, а не риалити и всичко се развива по сценарий. То затова е и толкова изкуствено и пресилено държанието им – все пак не са професионални актьори и преиграват.
На Ивана са ѝ дали образ Кифла и тя се справя засега блестящо. Може би наистина играе себе си.
На Василена – Принцесата и граховото зърно. Да видим с какво още ще ни изненада, освен че може да плаче доста артистично.
Мерал е Доброто момче, което жените не го оценяват. Поне засега, може и той да се окаже скрита лимонка.
Никифор е Смотаняка. Колкото и да му пудрят образа и да окалят Василена, той по-умен и по-отракан от това няма как да стане. Освен ако няма завидна актьорска дарба и не играе блестящо ролята си, разбира се.

# 488
Къща като къща, след ремонт може да стане супер за двама непретенциозни човека като Таня и Светозар. Спомена, че е в Симеоново и е на родителите на Светозар. Така че и кварталът не е лош и е на практика в София. Василена ми хареса повече в този епизод, не го приема жената и...не стават нещата, не е виновна нито тя, нито Никифор.

# 489
  • Варна
Доста се оплюха тук участниците. Аз пък искам да кажа само позитивни неща. Възрастната двойка добре се разбира, допада ми. Не знам какво искате от "Зарко", но той се държи добре с жената и й предлага дом. От двамата зависи какво ще направят от него. Ако са работливи, а аз мисля, че да, ще стане супер местенце с градинка в хубав квартал.
Ивана още в началото ми заприлича на кифла, но от думите й и аз останах с впечатление, че е по-зряла за годините си и иска семейство и дом. Абстрахирам се какво пее, не го понасям, но това се търси. Нормално е да снима, всички момичета на нейната възраст го правят.
А за Никифор толкова гадни коментари изписахте. Той си е един средностатистически българин. Обича да си пийва, няма кой знае какви претенции. Според мен не е прост, прави си базик с нея, защото реакциите са й златни. И аз щях на негово място.
Ако трябва да кажа кой мъж ми допада като цяло, ще е Мерал. Не виждам досега нещо негативно - напротив. Проявява завидно търпение, внимание и обгрижва жената до себе си.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 13:44 от gpym4e

# 490
  • Бургас
За мен предаването наистина е шоу, а не риалити и всичко се развива по сценарий.
Не е така. Говорила съм с Бостанджиев за това /сексолога от миналия сезон/, точно когато се  снимаше предаването. Той поне доста отговорно приемаше участието си и не го разглеждаше като шоу.Аз тогава  следях предаването основно заради него.  Идеята им наистина е била да съберат дълготрайно двойките. В същността  е социалния експеримент /дали една такава случайна двойка може да оцелее/ и няма сценарий. Сегашният сезон е повече реклама на експертите и сеир.

# 491
Да, Мерал е доста търпелив, кавалер и понякога съвсем тънко си изказва и забележките към Ивана. Например когато тя търчи нанякъде и вика "Мериии", той зад нея върви и казва "Нали знаеш, аз съм винаги ЗАД теб"
Роси, ако експертите са търсели реклама за себе си, много лошо се представят и не зная какво положително могат да очакват, аз поне не бих ги потърсила. А и това, което се сподели, че са искали участниците да са от един град ако е вярно е абсурд. То къде сме малка държава, като изключиш разни откачалки и хора, които очевидно не стават за "мачване" /извинете за грозната дума/, като сложиш и териториални ограничения накрая става...Никифор и Василена.
Спомням си за една реплика от сръбското предаване. Булката пред лицето по гражданското състояние като "Не" и младоженецът започна да я оплюва, че видите ли тя била "Чопава" - демек куца. Водещата му казва "Ама и вие куцате", та той попита "Вие по този признак ли ни събрахте"? Та и тези двамата - едната има дете, той пък искал дете и хайде - семейство. Не става така.

# 492
Няма как да има.
Била съм там с детенце.

Мхм. А аз съм била там сам-самичка. Дори и майка ми не пускаха, гледахме се през прозореца в двора.

# 493
  • София
Интересно, Василена му каза,че не бил на нейното умствено ниво.Тя наистина ли мисли,че нейното е много високо, та изисква това и от другите?

# 494
Няма как да има.
Била съм там с детенце.

Е и аз съм била - при любимеца ми Мангъров, но свиждане си имаше и хората идваха редовно - преди  8 години. Във форума  е пълно с теми за неговото отношение към пациентите - ако ги прочетете ще видите, че редовно хората ходят на "свиждане" там - сега може и да са се променили нещата, но като гледам правилника за вътрешния ред на болницата - май не са

А за това как Никифор обявил, че приемал детето  като свое - това пък ми е най-любимо - някой, който няма деца, да заяви, че обича нечие дете като свое или че го е приел. Тези неща не се случват за 15 минути, нито за 15 дни. Хората раждат свои собствени деца и после се оказват неподготвени  за това, колко време и внимание изисква детето. Никифор още без да го е видял дори почна да мрънка, че се опасявал целия месец да не му протече - ама детето това, ама детето онова - ами на всички, които се очаква да станат родители по един или друг начин - мога да кажа - вече с дете е така, плановете се променят непрекъснато, всеки празник, пътуване и т.н се определя от здравете и настроението на детето, кога и как ще правиш секс също - сори Фори - свиквай!

Общи условия

Активация на акаунт