Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 064
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 675
  • София /Абсурдистан
Има ли някъде запис на предаването, че последния епизод го изтървах?

# 676
Ивана е празноглавка. Аз малко снобарско може да прозвучи, ама като е чалга певица и то на неща от калибъра на Радка пиратка, не мога да имам какъвто и да е интерес към нея, нито забележки към поведението и. Съвсем типично е. Обаче и на мен ми е неприятно като се видим с един приятел всеки път да ми вика, че ще ми хвърли телефона. Като съм била с него, да му обръщам внимание, да не снимам, да не отговарям на съобщения. Еми в 21ви век сме, така общуват хората масово, какво да направя. Аз не се сърдя на никой като снима или че телефона му е в ръцете като излизам с приятели, приятелки.

# 677
Ако можех бих забранила тотално телефоните. Само стационарни и онези уличните от едно време дето бяха ще оставя. Направо вече изтрещявам навсякъде около мен някакви зомбита или пищящи и гледащи в нищото,мълвящи нещо и принуждавайки ме да им слушам историите и проблемите. Това е потресаващо. Пък за селфитата като видя някоя с поза джуки вече .... Не се търпи това направо. Някои хора нямат спирка и мярка.

# 678
  • Тра-ла-ла
След главните букви и картинките с мъдри мисли...идва ред и на емотиконите на кило. Bowtie
Скрит текст:

# 679
След главните букви и картинките с мъдри мисли...идва ред и на емотиконите на кило. Bowtie
Скрит текст:
Няма си човека думи в речника не може и да си подреди мисълта, която пък хич не протича гладко....

# 680
Най-после е нацелувал някого, алелуя! Champagne

# 681
Да си купи е тая книжка Фори и да чете. Тия правила в общуването са си актуални за възпитаните мъже. Не е нужно да са превзети, а просто джентълмени
https://bulgarianhistory.shop/catalog/dom-i-obshtestvo/

# 682
Всички сме ходили по чужбина. Аз от млада и за дълго. Никога не съм подскачала като яре пред майка си. Ивана е прекалено инфантилна.

# 683
Да си инфантилен на 23 ..ами не е кой знае какъв проблем. И има време за корекция.
А разлика между радост, удоволствие от заобикалящото ново..екзалтираност, емоция..и инфантилност правим ли? Тънка е границата, да. Но категоричност, без да познаваш човека ..е несериозно.

# 684
Не мога да и симпатизирам на играта и това си е.

# 685
Иванка иска да е онлЯйн.

# 686
  • Тра-ла-ла
Добре си ги казва нещата Ивана Grinning Няма хън-мън. Друг е въпросът до колко Мерал уж е разбрал и приема

# 687
  • Варна
Не обичала снимки  с мъже?! Ами защо се омъжи, Ванче? Нали точно мъж си търсеше?

# 688
Божке къде побира толкова храна това момиче! Той никога не яде, нищо че е пухан, а тя лапа като змей.

# 689
  • София
Ивана толкова си е мечтала да я види тази пуста мадридска забележителност, на която едва й прочете името.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт