Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 979
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 960
Е, вие пък жените овни яко ги оплюхте, за нищо не ставали. Аз за екскурзия в добавка с Никифор не се давам. Като видях какво стайче са им предоставили в хотела, представете си какво им е и на двамата - тясно и няколко дни с непоносим за теб човек вътре, аз съм пас. А и представете си Никифор и Василена или подобна с общ бюджет за храна и развлечения. Не зная дали в Кипър има лютеница да си мажат на филийки в хотелската стая.

# 961
Добре, че поне имаше възможност леглото в хотелската стая да се раздели на две единични, иначе Форито трябваше на пода да спи...

# 962
Милена не е казала буквално биполярно, но каза полярно и тук в темата се подхвана да се поставят диагнози, това си е насаждане на мислене в определена посока, как Василена е изключителен случай за жена. Ами защо не коментират как различните хора реагират на стрес, на промяна, самомфокусираха вината в нея, а той какво показа. Кое не е полюсно при него. Каза а имаш детенце, добре, ама то ще ни пречи на медения месец, че ще си мисли тя за него. Много е свестен, ама я обсъжда и й пуска сарказъм, да й видел акъла. Пак опираме до специалистите. Миналата година пак имаше другарски съд. И то от Бостанджиев, добре че не се показва тоя сезон. Да ги видя как ще се представят сега и как ще извъртят, че жената е пак виновната. Нали не трябва да търсят виновен, а какво наслагват в хората.

# 963
  • София
Добре, че поне имаше възможност леглото в хотелската стая да се раздели на две единични, иначе Форито трябваше на пода да спи...
Като повдигна този въпрос, ако правилно съм разбрала, Василена беше тази, която е спала на дивана първата нощ след сватбата, а не Никифор. Така че... с това  изчерпвам коментара ми за този "мъж".

ПП. Наблягам, че не съм сигурна дали правилно съм разбрала!

# 964
Не. Обратното

# 965
  • Бургас
И Василена и Никифор са ми крайно антипатични. Даже не мога да реша кой повече. Ама май Форчо бие:laughing:... Не разбирам как има фенки. Като смачкан и изплют от живота ми е  - никаква ведрина, енергия или  позитивизъм не виждам. Неадекватен, стиснат, дребнав и  сексуално депривиран, с някаква налудна нотка в погледа, като злобее. С  чувство за хумор, дето само той си го разбира, защото е в тотално несъответствие с лицева експресия.  Психолозите  трябваше повечко да ги диагностицират поотделно, преди да ги съберат. Всъщност, съвсем явно щеше да се покаже, че са несъвместими...

# 966
  • София
Sigma, ясно, благодаря за уточнението. Не гледах внимателно.

# 967
  • София
Щом парите са дадени само от близките на Василена, нейни са си, сватбата беше малка, така че се знае кой какво. Тя е в правото си да реши какво да ги прави. Аз бих ги върнала.
Разбира се! Колко трябва да си зле, за да не отчетеш фактите, че тази сватба, колкото и да е истинска, не е като останалите класически сватби, та веднага да искаш да делиш и парите, че и секс да правиш... Очаквам в следващия епизод да настоява Василена да му припише половината си апартамент.

# 968
За мен Таня и Светозар са се наговорили да не правят сеир и максимално да се възползват от пътешествито, а и сигурно има и някакъв хонорар. Не ми се виждат искрени. Василена и Никифор са идеална двойка за забавление на публиката. Добър сценарии.

# 969
Дълго се чудих откъде ми е познат Светозар.Едва вчера поразрових чичко гугъл и се сетих. Този беше постоянен гостенин в телевизия СКАТ и  други подобни на нея медии. Родственик на Антим Първи, националист, радетел на конспиративните идеи за Западния свят, Световната банка, световни заговори, глупости...Не мота да ги понасям такива. Според мен Таня няма да издържи, не изглежда такъв типаж.

# 970
. Очаквам в следващия епизод да настоява Василена да му припише половината си апартамент.

ахаха и половината "детенце"
Всъщност това дете как се казва?

# 971
Никой обаче не изкоментира момента с разчупване на питката на сватбата на Василена и Никифор. По-голямото парче остава в ръцете на Никифор и Форито победоносно го вдига над главата си и започва да се радва:
- Моето парче е по-голямо.
Диджеят:
- Аплодисменти за младоженеца, той отчупи по-голямото парче от погачата! Старите хора са казали, че който отчупи по-голямото парче от погачата, щял да носи парите в къщата! Честито, Василена, да си ги харчиш с кеф!

Василена започва да се върти и да се шегува, а Никифорчо започва да ѝ бута неговото по-голямо парче къде на шега, къде сериозно с думите:
- Вземи го ти, вземи го ти! Joy
На Василена и убягва този момент за размяна на парчетата, тогава майката на Никифор се доближава до Василена и ѝ казва:
- Ники иска да си размените парчетата.

# 972
Щом парите са дадени само от близките на Василена, нейни са си, сватбата беше малка, така че се знае кой какво. Тя е в правото си да реши какво да ги прави. Аз бих ги върнала.
Разбира се! Колко трябва да си зле, за да не отчетеш фактите, че тази сватба, колкото и да е истинска, не е като останалите класически сватби, та веднага да искаш да делиш и парите, че и секс да правиш... Очаквам в следващия епизод да настоява Василена да му припише половината си апартамент.

Никофор е доста зле реално..той си е с представата, че се жени за жена с която е от 10 години и й се сърди, че видиш ли след сватбата вече не иска да си ляга с него и да го целува “ в устата”. А това с парите просто не е за коментиране..показа колко е жалък..

# 973
Дълго се чудих откъде ми е познат Светозар.Едва вчера поразрових чичко гугъл и се сетих. Този беше постоянен гостенин в телевизия СКАТ и  други подобни на нея медии. Родственик на Антим Първи, националист, радетел на конспиративните идеи за Западния свят, Световната банка, световни заговори, глупости...Не мота да ги понасям такива. Според мен Таня няма да издържи, не изглежда такъв типаж.
А ти гледаш "телевизия СКАТ и други подобни на нея медии" и си се запознала с неговата персона по време на участията му във въпросните предавания и си го разгадала що за птица е или прочете че е участвал в такива в Гугъл? Защото аз там го прочетох обаче не мога да си правя заключения с такава категоричност.

# 974
  • София
ахаха и половината "детенце"
Всъщност това дете как се казва?
Сигме, изобщо не съм сигурна, че ще се натиска за детенцето, даже напротив. Все пак детето не е нито актив, нито забавление.  Laughing
Не знаем как се казва момиченцето, просто защото няма кой да попита Василена за това.

Общи условия

Активация на акаунт