Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 972
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 975
Никифор ми прилича на нещо, изпълзяло от темата за Мунчовците.  Laughing
Поне аз така си представям класическия Муньо.
И не, не е грозен, просто видът му е един такъв отпуснат, безгръбначен... Плужек.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 21:23 от Как' Сийка

# 976
  • Тра-ла-ла
тогава майката на Никифор се доближава до Василена и ѝ казва:
- Ники иска да си размените парчетата.
Добре, че майката не е била в хотелската стая след сватбата, че да каже на ушенце на Василена "Ники иска да еВе" hahaha

Благодаря ти....открих чрез теб този сайт за стари емотки Hug

# 977
То, ако ще ми дадат 5000 лева хонорар и екскурзия (тази до Йордания ми харесва), и аз бих се записала, но бих очаквала човекът отсреща да е настроен по същия начин - да вземе парите и да попътува, а не да си въобразява, че става дума за истински брак....Като знам какви луди хора избират, не бих рискувала...

# 978
Струва ми се,  че аудиторията забравя, че това не е чисто реалити, а режисирано предаване. Показват ни мънички парченца от пъзела, сглобени както на екипа му се иска. Думи и реплики,  извадени от контекста.  Предварително уговорени и нагласени разговори и ситуации. Провокации от екипа извън кадър. Това, което гледаме, не е чистата истина, а манипулиран сеир на гърба на 6 индивида с различни мотиви да се решат на публична излагация.

Възрастната двойка засега отиграва ситуацията умно и предпазливо. Възпитани са, личи. 

# 979
За майката на Никифорчо могат да се изпишат още 100 теми “С какво ни дразнят свекървите” 😆 Само като и видях физиономията и как плачеше за мамин Никчо ми стана ясна.

# 980
Вижте какво дами, ако предлагат някаква сносна екскурзия, примерно до Индия, ще ида и аз.
Дремеми какъв "Никифор" ще ми се падне, няма да го целувам.
Аз да се поразхода напред назад пък после пак ще се бракувам с мъжа ми.
Така де ....

Абее, ако ти се падне втори Форчо, не се знае как напористо ще те..ъъ...налегне....Sunglasses

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 13:57 от Lemy

# 981
Човека с компреса на гърлото е супер жалък. В епизода със сватбата им го съжалих, но съм била в заблуда, може би заради първичната реакция на Васето.  Абе като се замисля и тримата мъже са ми неприятни  / Форчо е първенец/. Като цяло държанието им е по "женско" от колкото на дамите / да не използвам думичката с "п"/. То мрънкане, то хленцане, само те се оплакват. Отврат.

# 982
Човека с компреса на гърлото е супер жалък. В епизода със сватбата им го съжалих, но съм била в заблуда, може би заради първичната реакция на Васето.  Абе като се замисля и тримата мъже са ми неприятни  / Форчо е първенец/. Като цяло държанието им е по "женско" от колкото на дамите / да не използвам думичката с "п"/. То мрънкане, то хленцане, само те се оплакват. Отврат.

Съгласна съм, но може би мъжете са си мислили, че наистина ще срещнат жената на живота си в предаването, а жените, поне Ивана и Василена, са там с цел реклама. Може би от там им се разминават очакванията и се получава мрънкането и хленченето.

# 983
Като е толкова "фешън" пък да моделира мъжа си както на нея й хареса, ама то затова се искат похвати и акъл.

Що се отнася до договорите не са задължени да кажат "ДА", защото това би противоречало на законите и Конституцията на Р България. Колкото и да им се иска на продуцентите не могат да вкарат такава клауза.

Не. Главно се иска желание. А тя няма такова.

А относно договорите - те ти казват просто, че подпишеш ли - не можеш да се откажеш преди да приключи предаването (като всеки друг договор). Ти ако намериш начин да продължиш участието си без да кажеш ДА на сватбата ... Grinning

Значи той трябва да изтърпи помията, която тя изля по него пред камерата, когато него го нямаше, но той не можеше да говори за нея, когато нея я няма. Тя може да прибере парите от сватбата, а той е лош, че иска да си ги поделят по равно. Тя може да го нарича "льольо", но скача, като ужилена, когато той я нарича "кифла", макар, че тя сама си каза, че е такава
Айде стига вече с тези мъжки постъпки. Когато ни изнася жените и мъжете са равни, а когато не - постъпката трябвало да бъде мъжка.

Разликата е, че тя изразяваше собствено мнение, а той "лъжесвидетелстваше" по неин адрес като преразказваше с интерпретация неща, които уж тя е казала.

# 984
  • Тра-ла-ла
Добре, че Василена не е казала, че последният й приятел е бил идиот. Че тогав Форката щеше да изцепи в ефир "Тя си търси мъже идиоти" hahaha

# 985
Ако си търси такива, намерила си е.

# 986
За мен до тук едно е сигурно - защо Фори се е записал в предаването.  За да му доставят секс. Явно е, че сам не може да си намери и се е надявал, че като го оженят и сексът по дефолт вече му е гарантиран и е в правото си да си го изисква. Наистина е жалко дребно човече - точно такъв каквото впечатление прави веднага като го погледнеш. Интересно ми е наистина като са женени сега и е ясно, че след формата ще се разведат.... дали ще може да претендира за делба на събраните от сватбата подаръци. Щото ако иска половината без от страна на неговите гости да е имало дарове, си е жива прецаквация на близките на Василена. По-скоро ми се струва, че всеки ще си отнесе това, което неговите гости са дарили - така е справедливо - нищо че Фори си мисли друго. Тоя човек изобщо не е в час - смотан и неадекватен мунчо. Очевидно е, че е толкова загорял, че е готов да си легне с която му падне, дори и с кон като Василена. 

# 987
  • софия
Ще се окаже, че тези, които обясняват как Форко е средностатически беге мАж, са силно прави. Форито е същи Ричко-Мекичко от ВБ Laughing

# 988
Мерал е толкова перфектен и сериозен. Струва ми се че по-скоро е перфектен в правенето на добро впечатление на публиката.
И аз съм на това мнение.  Peace
Голям артист е МералчУ.

# 989
  • Тра-ла-ла
Той Ричко-Мекичко е зодия Риби. Форката е зодия Скорпион. Лошо име ще ни излезе на водните зодии...откачалници някакви tooth

Общи условия

Активация на акаунт