Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 981
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 945
Не виждам нищо трагично в облеклото на Никифор... Василена не иска да остарее и се мисли за тийн. Никифор ми се вижда толерантен и притеснен пред камерите. Не знам вашите мъже какви са, но той си е нормален бг мъж.
Аз защитавам Никифор, но ми е трудно да кажа нормален. Щом на 41 години е ерген, значи има някакъв проблем. Иначе си мисля, че ако някоя жена се захване с него може да постигне нелоши резултати. Вижда ми се сериозен и отговорен, но има едно но.
Вие на колко сте и на колко се оженихте? Знаете ли, че аз се ожених на 36 години по любов и свекърва ми ми каза че съм се оженила да не съм стара мома ? И това мислене го има само тук и близките ни страни...
на 45 съм. Ожених се на 25, но после се разведох. Сега живея с втория ми съпруг без брак.

# 946
С всеки сезон ще ходят все по отчаяни и зле адаптирани в обществото хора. А защо изчакаха 4 години за друг сезон, такава омазвация стана там, накрая единствения, който имаше доблестта да ги насмете беше Георги, тая Милена много авторитетно се изказва как било това, онова, как се чувствали. И как разбра как се чувствали като си ги чула два пъти за три месеца?! Не са коректни от предаването, не обясняват добре нещата. Кажете това е социален експеримент и си е ваша отговорност всичко. А те имаме специалисти, мачмейкъри, психологическа подкрепа,аха. След като не предлагат реална помощ, излиза, че всичко си е сеир и за сметка на участниците.

# 947
Според мен разговорът за парите беше повдигнат от Никифор, за да си проличи за каква жена са го оженили - меркантилна, егоистка (защото ги иска само за себе си), властна (защото решава еднолично какво да се случи с тях). Все пак да не забравяме, че преди да се излъчи предаването той не знае какъв образ на Василена са изградили за пред зрителя и по този начин един вид "я разобличава" що за човек е.
Ако наистина само нейните хора са дали пари? Това не са тънки сметки, а реалността и едно практично решение от страна на Василена да не отиват парите за общото "благо". Макар, че ние не знаем каква е съдбата на тези пари след като са се върнали от Кипър.

Недостойно е Никифор да се изживява като национален герой, който ще спаси всички мъже като разобличи каква е Василена Crossing Arms

Хаха, много точно казано... според мен и двамата не са твърде цвете като характери, но съм изумена, че са ги събрали, по никакви точки не ги виждам заедно....

# 948
Някой беше попитал по-назад кой е Христофор  Joy hahaha,ами да не се бъркаме направо Фори ,щото Христофор,Никифор все един и същи образ  Laughing Днес със сълзи се смях докато чета коментарите от снощи ,особено за полото и шалчето Joy
Гледам ,че във фейса в профила на Фори снощи имаше мноого коментари и хвалебствия,а днес е изтрито всичко  Shocked Тъкмо щях да се включвам и разговора изтрит  Joy

# 949
  • София
Щом парите са дадени само от близките на Василена, нейни са си, сватбата беше малка, така че се знае кой какво. Тя е в правото си да реши какво да ги прави. Аз бих ги върнала.

# 950
Тази тема с парите е адски грозна, не мога да повярвам, че Н и В я засегнаха в ефир. И въобще на тази пародия кой пък им е носил подаръци ми е чудно.

# 951
  • Тра-ла-ла
Гледам ,че във фейса в профила на Фори снощи имаше мноого коментари и хвалебствия,а днес е изтрито всичко  Shocked Тъкмо щях да се включвам и разговора изтрит  Joy
Това му е навик. Пусне пост, събере лайкове и всенародна любов, пооправдае се и после изтрие поста Whistling

# 952
  • софия
Засегна я Форко мамин златен. Не я засегнаХА. И според мен напълно целенасочено - опита да изкара Василена крадла, да се подкрепи образа ѝ на златотърсачка. По същия начин, както обясняваше какви мъже била търсила на база това, което тя му е споделила за предишна своя връзка, пък после не бил имал предвид това. Гнусно, дребно човече е той, с жалка душичка, злобен и отмъстителен.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 12:34 от zvаnchе

# 953
  • Брюксел / София
Това предаване е отврат. Някакви нехранимайковци с дипломи си въобразяват, че това е достатъчно, за да се нарекат "специалисти" и да се гаврят с хората. Видно е от епизодите, че ни дават сглобени кадри и ситуацията е малко Бай брадър. Не казвам, че тези мушмуроци стават, ама и всичката помия, която се лее върху тях е отврат.
Ще ги карам подред:
Ивана е неуравновесена и глуповата, което не е престъпление. Има една причина да си причини подобно предаване и това е да стане известна и разпознаваема. Не мисля, че ще спечели много от участието си.
Мерал е възпитан и наистина има желание да създаде семейство. С тази девойка обаче няма да му се получи.
Василиса Прекрасна се мисли за прекрсана, ама хич не е. Изключително повърхностна глезла, която не е постигнала нищо в живота си, фиксирана във външния си вид. Това е жена на средна възраст с разсъждения на 15 годишна и не много думи в речника си.
Никифор  е средностатистически почти във всяко отношение. За мен тази дума го определя най-добре. После е бавен, муден и флегматичен, което аз не понасям, но някои хора се кефят на такъв темперамент.
Общото между него и Василиса е нереалната представа, която имат всеки за себе си: тя се мисли за изключителна, той - за нормален, плюс почти сходното им интелектуално ниво. Предполагам, че това е "заблудило великите специалисти".
Светозар е тотален Андрешко: изглежда ми неискрен, подмолен и мазен. Не мисля, че Таня е заблудена, просто е решила да му даде шанс.
Нито една двойка няма да я бъде. За мен, човек трябва или да е луд, или много отчаян, за да си причини участие в подобно предаване. Лудостта трябва да се лекува, както и отчаянието. Не е смешно, трагично е!
Надявам се това да е последният сезон на тази измъчена сапунка. Не виждам никакъв смисъл някакви хора, които било от глупост, отчаяние или лудост, или и трите заедно са решили да участват, да се подлагат на публичен линч заради рейтинг и сеир.   

# 954
Ако Василена е с биполярно, какво значи това. Значи, че психолозите не са разбрали ли, че не са схванали каква личност е, то не е сложно толкова, или нарочно решиха да покажат нещо такова. Ами психолозите не знаят ли, че повечето жени имат полюсни настроения и не, не са с биполярно! Такава тъпотия, че се чудиш кой трябва да се лекува..

Оная на тежките наркотици- Милена, каза че настроението и е полярно, а не че има биполярно разстройство. Това е тежка диагноза и ако е казана в ефир нали после ще ги разнася по съдилищата......Е, тя ще съди е Фори за лъжесвидетестване, ама това е друга тема Joy

# 955
  • София
Вижте какво дами, ако предлагат някаква сносна екскурзия, примерно до Индия, ще ида и аз.
Дремеми какъв "Никифор" ще ми се падне, няма да го целувам.
Аз да се поразхода напред назад пък после пак ще се бракувам с мъжа ми.
Така де ....

# 956
Това му е навик. Пусне пост, събере лайкове и всенародна любов, пооправдае се и после изтрие поста Whistling
Обичам да съм права, винаги съм де Laughing

# 957
bat, като цяло съм съгласна с теб. Но...  не съм на 100% сигурна, че Мерал е толкова перфектен и сериозен. Струва ми се че по-скоро е перфектен в правенето на добро впечатление на публиката. А Ивана като я гледам с който и да е ще има проблем във връзката. Освен ако не е някой който безпрекословно да и ходи по гъза и да се съгласява за всичко. Овен е все пак - за приятел и комшия става ама да ти не е дОма.
Най-сериозна в намеренията си ми изглежда Таня. Както казваш решила е да си даде шанс. Но според мен ако види че Зарко не си струва няма много да се колебае да го разкара. Разумна е и затова не би се жертвала излишно.

# 958
  • Тра-ла-ла
Мерал е толкова перфектен и сериозен. Струва ми се че по-скоро е перфектен в правенето на добро впечатление на публиката.
И аз съм на това мнение.  Peace

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 13:01 от Джулая

# 959
  • Брюксел / София
Мерал изглежда възпитан. Може и да играе, но ми се струва, че някакви неща му идват отвътре, такова ми е усещането. Хич не мисля, че е лесен характер като се имат предвид забележките към Ивана и начина, по които ги направи докато разглеждаха стадиона. Но разбира се, че може и да се лъжа. Освен това мисля, че се е записал в предаването с идеята, че наистина може да си намери жена.

Общи условия

Активация на акаунт