Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 203
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 120
Има една приказка, която колкото и да е клише си е много вярна - каквото посееш, това ще пожънеш.
Нарекохте Василена еманципирана, ами тя е доста далеч от това. Нито е независима, нито е освободена от всякакви предразсъдъци. Тя е кифла - сама си го каза..гледа на себе си, като на стока, на която вече ѝ изтича срока на годност, сложила е подобрители и консерванти, опитала е да си излъска опаковката, че да се продаде на по-висока цена...Това , ако е еманципация аз съм Жана Д'арк..

А относно Мерал - щеше да го изкоментира - Шкембелист мангал..ей толкова ѝ е културата на Василена и затова е оплювана,пък белкем се усети и погледне отстрани колко струва.

# 121
Оф айде сега, според мен в това предаване шанса да харесаш този, който са ти избрали, е 1 на 1000, ако тази Василена не се е била подготвила за такъв сценарий значи е супер наивна.. И защо да я съжалявам, предаването й било виновно, били я унижили, как по-точно? Като са й избрали човек, който принцесата не харесва? Да не би за някой клошар да са я омъжили? Сама си се унижи, че и други хора си позволява да унижава, без да са й направили нищо..

# 122
Според мен Василена си е представяла някой като Георги или Стефан от миналия сезон. Ако е като Георги щеше да преглътне "нацепената" визия, а ако е като е като Стефан може би щеше да трябва да прави компромиси с начина му на живот. Не мисля, че е очаквала някой абсолютно перфектен, ама поне по някои параграфи да ѝ отговоря на изискванията. Гавра си е отвсякъде на "специалистите "

# 123
moonriver, права си, но нали те уж са специалисти. И умрял кон ще забележи, че не са един за друг.
Разбира се, дори в такава ситуация, има един милион по-подходящи и възпитани начина да реагираш, така че, специално по този въпрос, Василена сама си е виновна.

# 124
Лъскавата опаковка в днешно време,доста добре продава един продукт.Външният вид отваря доста врати дайте да не се лъжем.Засуканото плейбойче,ще събере много повече погледи от жените,от едно по обикновено момче.Хубавата ябълка от вън,много пъти може да е гнила вътре,но се лъжеш и е купуваш . А по обикновената на външен вид,но сладка от вътре и вкусна да стои и да загнива.Плейбойчето ще се възползва от хубоста си,ще бъде с много момичета едновременно, ще изневерява,а милото обикновено момче ще се чуди,защо като е добър и любящ нещата не му се получават.Опаковката някой път,може и да подведе.

Сбърканооо е самото предаване като концепция според мен.Окей "Женени от пръв поглед" -ма защо ги задължават да кажат Да,а не им дават право на избор сами да си решат реално искат ли от пръв поглед да го направят това с този човек(който са им избрали).Или деня преди да влезнат да подпишат,да им дадат 15 мин за разговор,поне имената да си знаят 😃.Някой сподели,че във чуждия формат имат право на избор,така е редно за мен.Да,уж от специалисти са избрани,нооо и те не са безгрешни (както се видя,защото за мен и трите двойки не са един за друг).Е наще,специалисти за мен се усраха в тоя сезон.

Последна редакция: нд, 17 мар 2019, 23:06 от Не се сърди, човече

# 125
Въсилена е гоуема смешка! Ще се забавляваме с таз Неродена мома!

# 126
Сръбското предаване е някаква имитация, не е точно по концепцията на Married at first sight.
Но сърбите много идейно са го направили. Според мен така трябва да го правят и нашите. Според мен бракът трябва да е последна точка от предаването, а не първа. Да няма да се казва Женени от пръв поглед, но пък може би така двойките ще имат повече шанс. Срещат се, заминават на екскурзия заедно, после живеят заедно и накрая, ако решат се женят, ако не кой от къде е..и готово.

P.S. Буби, не пускай два поредни поста, защото е против правилата. Ако искаш да допълниш нещо редактивай си поста Wink

# 127
Е, те тогава ще се записват сума ти и хора само заради екскурзията. Колко му е, всичко ти безплатно, обикаляш с още един човек... Пък ние ще гледаме нещо като Валя и Моро из Европа, или онази русата Габи с монтанския ерген ли беше...

# 128
Ама те и сега де факто отиват на екскурзия и се мотаят за един месец заедно. Проблемът е че някои от тях го възприемат твърде сериозно, а не като екскурзия и един месец снимки. Като не ти харесва, багажчето после и кой откъде е, нужно ли е да се изпада в истерии и драми.

# 129
Бг варианта на сръбското е "фермер търси жена" или нещо подобно.

# 130
Най-накрая разбрах и видях, че имало оттук да се влезе в темата във фейса. Зачетох се, като нас тук коментари, но един ми направи впечатление. За Зарко пише, че били го измамили и загубил всичко, сега живеел в неугледна къща в някакво село. Аз това съм го изпуснала или ...нещо съм се отнесла . Та се питаха къде ще живеят , Таня била с децата в жилището, а този в провинцията и ...такива неща. Фори ще е при Васето ясно е това.)) Другата двойка Мерел е от Добрич, Ивана от София... при тях няма проблем мисля, стига да се стигне до там.
Василена и там не е приета добре, но пък всеки си има виждане и мнение, като се замисля. Нищо в нея не ми харесва, но ... тя е права да си постави условията при участието и вярвам го е направила. Казала е какъв мъж иска и ако те нямат такъв в наличност, не би трябвало да ги събират. За Никифор е същото, той така се надяваше и май беше готов на всякакви компромиси. Каквито и да са си имат очаквания, затова и са приели това участие. Не разбирам защо са ги събрали, много подло е това и голямо разочарование и за двамата, а по-натам и за другите двойки. За мен и те не са подбрани . Пък щеше да е предаването интересно, ако бяха събрали подходящи, дори повече. Българска работа.

# 131
И за мен,така бил по добрият вариант.И ще е много по забавно и интересно.Пак да имат лимит от 3 двойки примерно,да са подбрани от психолози и тем подобни лицаДа ги запознаят и да имат примерно срок от месец да решат дали искат да се "вземат".Така и продукцията ще е на печалба 😂, ще си спестят доста пари от към разходи,ще се разминат само с 3 пътувания.Няма да има разходи за роклиии,костюми,фризьори,парти за гостите.Трябва да вземем да им пишем да им дадем идеята за сезон 3 😃.
Това с постовете не го знаех,благодаря ще го махна единия.Не видях че са два последователни от мен само.

Сръбското предаване е някаква имитация, не е точно по концепцията на Married at first sight.
Но сърбите много идейно са го направили. Според мен така трябва да го правят и нашите. Според мен бракът трябва да е последна точка от предаването, а не първа. Да няма да се казва Женени от пръв поглед, но пък може би така двойките ще имат повече шанс. Срещат се, заминават на екскурзия заедно, после живеят заедно и накрая, ако решат се женят, ако не кой от къде е..и готово.

P.S. Буби, не пускай два поредни поста, защото е против правилата. Ако искаш да допълниш нещо редактивай си поста Wink

# 132
Ако помня правилно от Сезон 1, сключват брак и ако след един месец не пожелаят да продължат заедно-бракът се анулира.  А ако заявите желание да останете заедно-бракът си е напълно законен.

Та какво си е мислила Василена според мен. Какво губя? Нищо. Ще ми намерят заможен културист, ще ми направят безплатна сватба, ще си рекламирам он-лайн магазина, ши станъ извеснъ. Е, ако нещо не ми хареса-бракът се анулира и готово. Повярвала си е, че е в печеливша позиция отвсякъде и е започнала да хвърчи в облаците. Навивала се е все повече за бизепси, трицепси и всякакви там “пси”. Това е било във фантазиите й може би.
Да, ноооо...винаги има едно НО, когато стане дума за шоубизнес. Сигурна съм, че продукцията е била наясно, че нищо няма да се получи между тях. Може би целта е била да покажат в какво се превръщат днешните момичета, с претенции за принцеси. Да алармират, да бият тъпана как не трябва да възпитаваме дъщерите си! До какво води материализът. В същото време пък ни показват властните майки на какво са способни. Малко социален елемент виждам аз тук, не само “рейтингов”.

Та така. Василена челно се сблъска с реалността vs фантазиите. Дано й бъде добър урок.

А аз си затвърдих мнението, че тв продукциите не правят безплатна реклама никому. Плащаш си скъпо и прескъпо Wink

# 133
За Зарко пише, че били го измамили и загубил всичко, сега живеел в неугледна къща в някакво село. Аз това съм го изпуснала или ...нещо съм се отнесла.

За Зарко информацията при представянето на неговия профил беше следната, цитирам:

В последните няколко години той трябва да мине през много изпитания - не само че любимата му вече я няма, но и заради лъжесвидетели остава на улицата без нищо. Заключват вратите на дома му и той е оставен по къси панталонки и еспадрили сам да се оправя. С помощта на приятели намира малка къща, която пак благодарение на близки успява да приведе в нормален за живеене вид. Там влага и голямата си страст - антиките. “Понякога намирам много ценни съкровища, които реставрирам. Има нещо магично в това. Определям самия себе си като антика.

Нещо не ми е ясно - как чрез лъжесвидетели (Зарко каза, че лъжесвидетелката е била жена), оставаш без жилище?

# 134
За съжаление напълно е възможно. Не гледахте ли за имотната мафия в София и за колко още не знаем. Наскоро и ние за малко не минахме по този път. Правят фалшиви пълномощни , стига да ти знаят подписа , че и това не е фактор. Нотариалният акт винаги може да се види ми каза адвокат и направи фалшив Всеки може да пострада, от нотариуса зависи, но.... Това с фалшиви пълномощни се върти от десетки години и държавата нищо не прави по въпроса. Напълно е възможно това и му вярвам. Жалко, това е голям удар, направо да полудееш. Браво на него , че е успял да се съвземе и продължи, но.... нямам думи просто.

Общи условия

Активация на акаунт