Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 240
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Защо е с поло под ризата, само такова нещо не бях виждала до сега.....

# 211

Колкото и да ми е противна Василена...….този с полото под ризата изби рибата......

# 212
  • Тра-ла-ла
Защо е с поло под ризата.....
Пази се от хищни жени tooth

# 213
# 214
# 215
  • Варна
Ако си пуснете анализа на мачмейкърите в началото на еп. 2, ще видите, че много добре описват Василена. Преценили са, че е кифла и иска лукс, но има нужда от стабилен и спокоен човек, а и някой, който няма да има против да отглежда чуждо дете.

# 216
  • софия
Видях кума на Светозар. Може би работи някъде около/в някой от офисите в ЦУМ.

# 217

Стила му е тъкав Wink, но в този ресторант има ли отопление? Единия с поло, другия с яке?

# 218

Господарите добре са я наредили Joy

Аз лично подозирам, че след кая на предаването, Василена ще си плати тук-там за някоя и друга статия, в която да пишат как е срещнала принца на 300-те коня под капака и как това е любовта на живота й. Ама надали ще е точно така

Помня в предишния сезон, когато Георги се срещна с мачмейкърите и ги попита на какво основание са решили, че те с Гергана имат нещо общо. Добре ще е Никифор и Василена да ги попитат същото

# 219
Mерал ми е съсед, скромно момче е, възпитано, кара стара кола, не виждам да се въртят някакви булки около него - според мен това е просто шоу а не реалити. Не смея да го питам за такива лични неща като се засечем в асансьора дали има нещо реално от цялата сапунка, не виждам да си е променил начина на живот.

# 220
Господарите по кой канал го дават сега, пропуснала съм?

# 221
Mерал ми е съсед, скромно момче е, възпитано, кара стара кола, не виждам да се въртят някакви булки около него - според мен това е просто шоу а не реалити. Не смея да го питам за такива лични неща като се засечем в асансьора дали има нещо реално от цялата сапунка, не виждам да си е променил начина на живот.

Я,я! Кажи нещо по - така! Със Иванка ли е или...?

# 222
  • Варна
Е, щом не виждаш съпругата му около него, значи са се разделили. Жалко, харесваха ми като двойка.

# 223
Никога не съм я засичал или виждал тази дама в района. Ако се виждат или живеят заедно някъде не е при него.

# 224
  • Варна
Господарите по кой канал го дават сега, пропуснала съм?

Не ги дават никъде, но качват клипчета в сайта си.

Общи условия

Активация на акаунт