Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 174
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 375
Систъра на колко лета е? Коментарите на снимките са и покъртителни.

# 376
Още ми е чудно как увеличиха бройката на консултанти, терапевти и психолози двойно, а напредък - нулев 🙄

# 377
Това предаване, все повече ми заприличва на нескопосан опит, да се изкара развода като най-естественото нещо на света..

# 378
Никифор ми стана още по-антипатичен. Има нещо много притеснително в него- нещо мазно и подмолно!😞 Аз също не бих останала в една стая с него- не ми изглежда агресивен, но ми се вижда досаден- струва ми се, че не би й дал достатъчно лично пространство. Представям си го как седи и я наблюдава докато спи, ама не в хубавия смисъл, а малко като в психарските филми! Хаха
Мерал вече схвана истинските подбуди на Ивана и ми е мъчно за него. Той това се и опита да й намекне- да не забравя защо са заедно, че не рекламата трябва да й е само в главата, но няма шанс- просто трябва да се примири.

Зарко този път беше добре. Те са най приятната двойка. Дано пък им се получи.

# 379
Чета темата,но за пръв път ще коментирам: Ивана си носи раницата отпред,защото това се препоръчва на туристите против джебчии.Като цяло прекалява със селфитата-абсолютно пренебрежение към партьора и(какъвто и да и е). Таня и Светлозар,ами малко ми идва "Дай,за да ти дам" ... Хора,които са решили да не "берат" чак такъв срам. Н и В - "Можеш да изкараш селянина от селото,но селото от селянина - няма начин."  Добре че някой и е казал през нощта (най-вероятно майка и) ,  какво е сътворила с речта си ,та да има по-обрано поведение на другия ден. И  пак не се получи...   Но КАТО ЦЯЛО МИСЛЯ,ЧЕ ИМА НЯКОЙ КОЙТО ЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ОТ ФОРУМА И ИМАМЕ МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ. Защо точно с тази двойка?! Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 00:01 от taniia

# 380
Систъра май има повече селфита и от Николета Лозанова ... направо кърти Astonished

# 381
Систъра май има повече селфита и от Николета Лозанова ... направо кърти Astonished

Мани я бройката... качеството гледай 😉

# 382
Защо не свиркате, че систъра има цели три "нови" визии? За малко да изтърва...

# 383
  • Варна
Систъра и с нови визии и без си е чисто кукумяго!

# 384
Кажете де, на колко години е? Представям си снаха и зълва да си пият кафето.

# 385
На мен ми изглежда около 40.

# 386

Мани я бройката... качеството гледай 😉
Качеството е леко тип "Селска чест от Маскани", нооо лошо няма за моя вкус е направо бижу мадама, гледам и баници прави - какво му трябва повече на човек Simple Smile На тоя Фори май му трябва точно една такава като систъра, с тая Василиса направо го закопаха в това шоу. Като я гледам така май и яйца не умее на пържи Simple Smile

# 387
Фори ти ли си, бре? Thinking

# 388
Кажете де, на колко години е? Представям си снаха и зълва да си пият кафето.
Бе може и да му е кака, но не се обзалагам.

# 389
  • Тра-ла-ла
Систъра и с нови визии и без си е чисто кукумяго!
Това ми става любим лаф tooth Падам  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт