Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 088
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 435
Забавното беше, че цяла вечер специалистите обясняваха защо двойките НЕ си подхождат.
Ами не знам в предишните сезони дали са се оправдавали така. Явно са разбрали, че са станали за смях. Просто не е честно към участниците, но и към зрителите. То това си е подигравка, ако съм продуцент ще  побеснея какви са я свършили.
Иначе за Василена е ясно, че си търси мъж да я издържа с детето. С тези претенции не вярвам да изкарва достатъчно пари от някаква страница за разпродажби, че и да плаща сметки, грижи за детето, ремонти и т.н. , трудно е, да не кажа невъзможно. Но не може само да взимаш в този живот, а и да даваш поне уважение, отношение... Просто се чудя какъв е бил предишния и мъж.-бащата на детето .Вероятно той дава някаква сума, за да може да живеят нормално. Видях страницата, няма много неща ,тук дадохте линк. Няколко дрехи на цени 30-50 лв. Колко да продаде и да останат за нея пари...., нещо не ми излизат сметките от къде идват финансите на Василена , за да има тези претенции , че и да може да си направи толкова подобрения и инвестиции както ги нарича , за да е принцеса.

# 436
То имаше само 1 предишен сезон - тотален провал, нито една двойка не се задържа. И да, по същия начин говореха, същите тъпотии.
И в този сезон виждам същото каквото и предишния. Според мен, те нямат и кой знае какъв избор от кандидати, кой нормален човек ще се впусне в тая тъпотия, която накрая да завърши с развод, кому е нужно?! Да станеш малко известен...

А тези продавачки във ФБ странички припечелват доста прилично, познавам една такава с 2, сега не знам точно на Василена случаят какъв е, но докарват се пари, още повече, че всичко е 100% незаконно, няма фирми, няма НАП, касови апарати... Чак за "подобрения" не знам дали се печели, че те хич не са евтини, но за живеене - може.

# 437
Още в началото си знаех, че между Мерал и Иванка нема никакъв шанс! Обаче тя лекинко му замаза очите на сватбата, като си навираше езика в устата му и затова сега той негодува.

Между Василена и Никифорчо, той повече ме дразни! Пълен изтръпняк, и за капак  още вижда надежда да се получи между тях, обаче според анонса за довечеря Васка ще му стопи мераците хаха.

# 438
Колко да продаде и да останат за нея пари...., нещо не ми излизат сметките от къде идват финансите на Василена , за да има тези претенции , че и да може да си направи толкова подобрения и инвестиции както ги нарича , за да е принцеса.
От родителите и идват част от средствата. Майката каза в епизода със сватбите.

Добро утро, голямо четене ми се падна, не сте се спрели.
Систъра е номер 1, видях и страницата. Ужас е  Laughing

Епизода ми хареса. Видяхме Иванка що за селско хлапе е. При положение, че е Мерал е без телефон можеше и тя да се снима 1 идея по рядко...Никакво уважение към мечо.
Таня и Зарко, скука...

Василена ме издразни с това, че не можела да спи с непознат човек в една стая. Ми виж се в какво шоу си се записала ма булка.
Фори милия, май сефте беше в ресторант. Иначе се бъзикаше, че не знае какво е разядка.

# 439
Според мен Мерал и Таня щяха да са идеална двойка, и двамата знаещи какво искат и какво търсят. Спокойни и улегнали. Само където възрастово няма как да стане. Не, че няма (като гледам Макрон), но е лееееко извратено за моите разбирания.
Василена щеше да е интересна със Лиско 😂😂😂 все пак той сваля слънца, звездииии.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 09:30 от Няма смисъл

# 440
Ако изходим от зодията му - Скорпион. Твърди се, че тези си падат леко психопати и обичат да подлагат хората на тестове (излишно много).
Като гледам сестра му, може леката психопатщина да не идва от зодията, а от гените Sunglasses

# 441
Фори, ако спре да мига и прояви някакъв характер може и да заприлича на симпатичен мъж. Този епизод ми се видя втален, коремче не се виждаше много. Мъжете над 40 вече почти всички имат, та... Сложен е добре физически, по моите разбирания, ама толкова глуповато изражение има на лицето не знам защо. Може би знае, че го снимат и е под стрес или иска да се покаже по-така. В един от епизодите, като го представяха видях приятелите му, май си попийва ми се струва (не че е така сигурно)
Мен пък ме гложде един въпрос, може и да съм злобно любопитна, ама от кой е дъщерята на прекрасната. Просто този човек ще излезе за медал, такава жена да му роди дете. Трябва да е бил специален, като и гледам изискванията . Женана ли е била, самотна майка ли е...детето припознато ли е... бе... ей това ме мъчи да ви кажа. Лоша съм знам.

# 442

Василена щеше да е интересна със Лиско 😂😂😂 все пак той своя слънца, звездииии.
Да, и като му види къщата ще умре на място.

# 443
Женана ли е била, самотна майка ли е...детето припознато ли е... бе... ей това ме мъчи да ви кажа. Лоша съм знам.
В  първи епизод казаха, че бащата я е изоставил. В темата казаха, че детето е от женен мъж.

Извинявам се за последователните постове. Embarassed

# 444
За Ивана ми се потвърди мнението на 100 %. Такива кифлочи не мога да ги дишам, селфита, джуки пфф. Разбирам, че е млада, ама има жени на нейните години дете гледат, тя се чуди къде да се снима само. Тотално отсвирила Мерал, бяга напред-назад. Според мен неговото не беше ревност, а просто е разбрал каква е и му е станало ясно, че няма да вървят работите. Възрастните ме изненадаха приятно, Таня ми хареса, а в началото не ми харесваше, имаше заявка за бая претенции. В и Н какво да ги коментирам. Никито с изказването за детето просто ме застреля тотално. Само родител може да разбере ситуацията с болно дете. Щяла да приказва само за детето, ами ако той не беше тотален льохман, можеше и за друго да си приказват. Пълен олигофрен, без извинение.

# 445
Аз пък си мисля че принцове едва ли са се записали за това шоу ама обикновени женици вероятно е имало та специалистите по-лесно са могли да намерят половинка на Никифор отколкото на Василена и тук е въпроса защо по  дяволите не намериха някаква нормална женица на Форито сигурна съм че е имало много по-подходящи от Василена. Та не могат да ме убедят с анткетните им карти и прочие глупости.

# 446
На мен ми хареса, че са подбрали 3 възрастови разлики за двойките-до 30, до 40 и до 60години.
Но и аз съм на мнение, че на Василена трудно биха намерили за претенциите самотен мъж, без деца, да я приеме с дете и т.н. Повечето биха искали да имат самостоятелна жена, весела, без ангажименти и да почнат на чисто. Не че не биха харесали и жена с дете, но не и с такъв формат да рискуват, ама те да си я харесат в живота. Така че на Никифор по-лесно биха избрали подходяща, имало е кандидатки, но...нямаше да гледаме такова шоу. За рейтинг се прави всичко.
Същото е и с Мерал. Какво общо фолк певеца и финансист. Еми просто...няма начин., пък и тя е в облаците. Да не говорим, че цялата е татуирана. Мерал е от консервативно семейство, спокоен, уравновесен, външно не е нещо уау , но си има излъчване и печели с доброта , сърдечност, внимание. Много ми харесва Мерал засега и ми е жал за него. Той се подразни и изнерви от поведението на Ивана, няма защо и от кого да я ревнува.

# 447
Тотална гавра на така наречените специалисти.  Това предаване е само за сеир, а хората явно са разчитали поне Василена, Никифор и Мерал.... Ивана ако е умна, в което се съмнявам ще разбере, че с брака с Мерал ще спечели повече слава, отколкото с евентуален развод... ще се говори 3 дни след развода и после ще я забравят. Ако останат заедно ще има повече фенове... На Никофор и Василена пожелавам късмет да си намерят истинските половинки.

# 448
Добре че някой и е казал през нощта (най-вероятно майка и) ,  какво е сътворила с речта си ,та да има по-обрано поведение на другия ден. И  пак не се получи...   Но КАТО ЦЯЛО МИСЛЯ,ЧЕ ИМА НЯКОЙ КОЙТО ЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ОТ ФОРУМА И ИМАМЕ МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ. Защо точно с тази двойка?! Simple Smile

Това няма как да стане. Тези неща са снимани още в края на януари месец. Няма как майка й да й е казала каквото и да е, защото тогава още не е знаела какъв хейт ще отнесе заради просташкото си поведение

# 449
За мен сестрата на Никифор е с ментални отклонения и въобще не смятам да я коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт