Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 011
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 495
  • Тра-ла-ла
Интересно, Василена му каза,че не бил на нейното умствено ниво.Тя наистина ли мисли,че нейното е много високо, та изисква това и от другите?
Ше видим какво ще ни покажат. Че миналият път я дадоха как й трепери брадичката и си изградихме определено мнение за нея и ситуацията, а вечера нещата излязоха доста по-различни Whistling Сглобяват едни такива анонси...да хвърлят бомба.

# 496
Като видях поведението на Ивана още от първите дни на медения месец ми стана ясно какви бяха тези сълзи и излияния на сватбата. Как били толкова мили хора и добри, видяла е надеждата за нещо истинско в Тея хора, а тя същевременно е там единствено за рекламата и известността. Пак опираме до профитата там, добре виждате я колко е амбицирана, как й сложихте Мерал, сложете някой тип Стефчо от предния сезон, щяха да се надпреварват да се снимат, да правят стойки и да мятат маанета. животът им да е поп фолк. Чак й стана мъчно за измамените му надежди и за майка му. Забелязах, че брат му доста реално разсъждаваше и не го видях на сватбата.
Никифор какво му правите евала, че щял да приеме чуждо дете, едно е на думи, друго на дела, и как няма да приеме, не едно, ами три може, толкова е от- ча-ян!
Психолозите не са ясновидци, но пък могат да направят някакъв сносен подбор. В това предаване, ако има някога пак сезон Simple Smile е хубаво да свързват забързани в ежедневния живот нормални хора, които им липсва социални контакти, ама все пак нормални!

# 497
Никифор още без да го е видял дори почна да мрънка, че се опасявал целия месец да не му протече - ама детето това, ама детето онова - ами на всички, които се очаква да станат родители по един или друг начин - мога да кажа - вече с дете е така, плановете се променят непрекъснато, всеки празник, пътуване и т.н се определя от здравете и настроението на детето, кога и как ще правиш секс също - сори Фори - свиквай!
Тя жена му явно трябва да му е на разположение за секс, няма примерно болна, родила или друго, женени са, длъжна е .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 498
  • София
Интересно, Василена му каза,че не бил на нейното умствено ниво.Тя наистина ли мисли,че нейното е много високо, та изисква това и от другите?
Ми да, щом наистина мисли, че като си е сложила силикон и хиалурон е станала принцеса.  Laughing

# 499
За мен е вулгарно и лицемерно да кажеш за едно дете, което не си виждал, че много ще го обичаш. Той как може да гарантира предварително, че ще го обича? Обичта е привързаност, симпатия, взаимно разбиране - няма как да се предскаже предварително дали ще възникне, или не. Или разбира нещо друго под обич? От къде знае, че детето ще го хареса??

Аз съм интроверт и не мога да понасям екстроверти. Нямам нищо против тях, ако е за обикновено общуване, но ако става дума за някого, когото трябва да търпя всеки ден, едва ли ще издържа и седмица.
Иначе и аз снимам. Мразя селфита, но като съм някъде снимам всичко - гледки, сгради, дървета, цветя, животни, небето и т.н. Хоби ми е, доставя ми удоволствие и докато е така, ще продължавам да го правя.

# 500
  • софия
За мен е вулгарно и лицемерно да кажеш за едно дете, което не си виждал, че много ще го обичаш. Той как може да гарантира предварително, че ще го обича? Обичта е привързаност, симпатия, взаимно разбиране - няма как да се предскаже предварително дали ще възникне, или не. Или разбира нещо друго под обич? От къде знае, че детето ще го хареса??
+10000000
Този клет човек дори веднъж не попита как се казва детето. Защитничките му да не обясняват, че може да не са дали това, защото ако е питал и Василена му е казала, при декларирането, че ще "обича" детето, той веднъж не каза името му, а говори безименно. Няма да припомням думите му, когато тя му каза, че има дете.

# 501
  • София
Снощният епизод ми хареса.
Хареса ми в началото разговора между Василена и Никифор. Спокойно седнаха и поговориха открито един с друг.
Той и каза с какво точно се занимава - мисля си, че е в тези фирми до митницата където изкарват документи за внос на стоки извън европейския съюз. И определено не е някой общак и нискоквалифициран работник.
И на 100% не кара баничарка.
Разговора в ресторанта съм сигурна, че той се опита яко да я излъже, че не знае какво са каперси, разядки и т.н.
Опитва се да и докаже, че не е човека за нея и да я види отново как ще реагира в тази ситуация.

Ивана и Мерал.....без думи. Не ми хареса държанието на момичето. Но тя е млада и е нормално да се държи така.

Светозар и Таня. Много ми харесаха. И двамата спокойни, разговорите им текат приятно. Опознават се.
При тях според мен има шанс да се получат нещата.

# 502
  • Пловдив
Едно им признавам на предаването обаче, много дръпнаха с рейтинга след епизода за Василена и Никифор.
Аз, която само четях темата, снощи не си легнах, а останах да го гледам Smiley
Останах разочарована де, и ще продължавам само да си чета темата, че тук е по забавно!
Мачмейкърите са пълен смях, как се оправдават. То вие от темата да бяхте ги събрали, щеше да се получи по добре.
Не знам с какъв акъл се записват някои хора. Жалко, че някои наистина търсят сродната душа и са имали надежда тя да е тук в предаването.

# 503
Между другото може би Ивана чупи такива стойки заради телевизионните камери. Ако са насаме може да е по-обрана, да проведат някакъв спокоен разговор например, не само юхууу и супер, уникално, мега яко. Но ако продължава да се държи като отвързана и невидяла камери, храна и внимание от непознати.....няма да ги бъде. Веднъж не чух да го попита нещо за него, с какво се занимава, какво обича ТОЙ, къде иска да отидат двамата, където и на него ще му хареса, то не става само да грабиш от една връзка с пълни шепи.

# 504
  • Тра-ла-ла
Веднъж не чух да го попита нещо за него, с какво се занимава, какво обича ТОЙ, къде иска да отидат двамата, където и на него ще му хареса
Каквото монтират и ни покажат. Участниците като са 24/7 на тези екскурзии - със сигурност си говорят за много неща.

# 505
Забелязах, че брат му доста реално разсъждаваше и не го видях на сватбата.

Видях го в ритуалната зала.

# 506
  • На морето!
Снощният епизод ми хареса.
Хареса ми в началото разговора между Василена и Никифор. Спокойно седнаха и поговориха открито един с друг.
Той и каза с какво точно се занимава - мисля си, че е в тези фирми до митницата където изкарват документи за внос на стоки извън европейския съюз. И определено не е някой общак и нискоквалифициран работник.
И на 100% не кара баничарка.
Разговора в ресторанта съм сигурна, че той се опита яко да я излъже, че не знае какво са каперси, разядки и т.н.
Опитва се да и докаже, че не е човека за нея и да я види отново как ще реагира в тази ситуация.
Според мен я провокира умишлено, за да блесне до нея като прекрасния мъж до злата жена. Това са похвати за изкачване в професионалната йерархия на много хора- очерняш колегите от екипа, за блеснеш ти. На мен Форю ми е толкова противен, че покрай него дори Василена не ме дразни толкова.

Но все пак най-неприятните, нелепите и заслужаващи хейта от зрителите си остават "специалистите". Надявам се това да е последния сезон с тяхно участие и се чудя кое е по-лошо като вариант: да събрали тези взаимоизключващи се персонажи от некомпетентност или с ясното съзнание какво ще се случи между тях.

# 507
  • София
Този клет човек дори веднъж не попита как се казва детето. Защитничките му да не обясняват, че може да не са дали това, защото ако е питал и Василена му е казала, при декларирането, че ще "обича" детето, той веднъж не каза името му, а говори безименно. Няма да припомням думите му, когато тя му каза, че има дете.
Абсолютно!  Peace Ще обича той... Още не го е видял и знаейки, че е болно, не се посвени да каже колко се притеснява да не му прецака медения месец. Защото човекът иска да си се забавлява.  Confused

# 508
  • София
Според мен няма никакво значение коя е болницата и има ли свиждания. Той не може да се появи така от нищото при детето. Като нищо щеше да изтърси " Аз съм новият ти татко".

# 509

Общи условия

Активация на акаунт