Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 321
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 510
Човекът е осъзнал, че на тези години свободните жени са най-често с дете от предишен брак. Настроил си е мисленето, че ако иска жена, може да му се наложи да приеме и дете. Той не знае, какво е да имаш дете, но се настройва психически, че ще трябва да го приеме. Опитва се човека, друг е въпроса, колко му се получава. Но за тези неща се иска и опит.
Мъжете са такива дърва, че ако не са имали дете или брат/сестра много по-малки от тях изглеждат безнадеждни случаи. Като им се роди дете се научават.

# 511
Между другото, когато в Стани богат питаха какво са каперси, участникът не знаеше и в темата тук почти никой не знаеше. Аз знаех, защото съм ги виждала в хипермаркетите (обичам този тип магазини), но не съм опитвала Wink Така че не съм сигурна за сарказма - може да е бил искрен, човекът.

# 512
За каперсите добре, ама за разядката преигра човекът и тя го усети.

# 513
  • София
Аз не гледах много внимателно, но не ми се стори, че го е усетила - с такова превъзходство и насмешка се отнесе.

# 514
Ами на репликата, че не зная какво е разядка тя отвърна "Опитай пак".
Обаче ще призная сценаристи и продуценти, ако Никифор е някакъв супер успешен бизнесмен с много имоти и скъпи коли, притежател на редица проспериращи фирми и това тук е някакъв театър, пардон "социален експеримент" да се види реакцията на Василена. Много потрес щеше да има накрая от нейна страна, катарзиси, сълзи и извинения.

# 515
Е, какво му е експерименталното на това един успешен и умен човек да се прави на захлупен? И някой е длъжен да хареса "фалшивата" му самоличност?

# 516
Ами на репликата, че не зная какво е разядка тя отвърна "Опитай пак".
Обаче ще призная сценаристи и продуценти, ако Никифор е някакъв супер успешен бизнесмен с много имоти и скъпи коли, притежател на редица проспериращи фирми и това тук е някакъв театър, пардон "социален експеримент" да се види реакцията на Василена. Много потрес щеше да има накрая от нейна страна, катарзиси, сълзи и извинения.

Никакъв шанс Joy, иначе трябва да му дадът оскар!

# 517
Е, какво му е експерименталното на това един успешен и умен човек да се прави на захлупен? И някой е длъжен да хареса "фалшивата" му самоличност?
Ако не разбираш къде е експериментът тук, мисля е безпредметно аз да ти го обяснявам. Има цял куп успешни хора, които искат да бъдат харесвани заради тях самите, не заради банковите им сметки.

# 518
Би било наистина интересно, ако е успешен бизнесмен, или “поне зъболекар” Joy Но какво е обяснението за систъра? Joy

# 519
Ако не разбираш къде е експериментът тук, мисля е безпредметно аз да ти го обяснявам. Има цял куп успешни хора, които искат да бъдат харесвани заради тях самите, не заради банковите им сметки.
Като се правят на по-ограничени не са себе си, а са в роля.

# 520

Според мен я провокира умишлено, за да блесне до нея като прекрасния мъж до злата жена. Това са похвати за изкачване в професионалната йерархия на много хора- очерняш колегите от екипа, за блеснеш ти. На мен Форю ми е толкова противен, че покрай него дори Василена не ме дразни толкова.

За мен няма логика да е така. Той има според мен силни надежди брака им да се получи и иска да са щастливи заедно...да се целуват Laughing И далеч не мисля, че е чак такъв стратег. Той обича простичките неща, кара баничарка, не яде разядки и каперси...наистина не мисля, че се старае да си лъска имиджа на фона на Василена. Имидж? Ако му кажеш тази дума ще те попита какво е това животно.

# 521
  • София
Василена не е чудовището, което я показаха в предния епизод. Вчерашните кадри го потвърдиха, но е факт, че рейтинга си го направиха на неин гръб.
Мъчно ми е за нея. Наистина. Разбирам, че всичко беше избълвано вследствие някаква провокация и свръх стрес.......пред неподходяща аудитория.
Разбирам и щенията и, предвид, че не е на 20. Може да върти дребен или какъвто бизнес, но се справя добре. Ако след бащата на детето и е имала само разни тъпаци, инертни и чакащи жената да носи и меси, които са благоволили да я "вземат" с дете......
Не иска нещо повече. Иска нещо равно. И аз бих искала.
Изживяваше истински катарзис, че нещата няма да се случат по очаквания от нея начин. Психически беше изтощена и е разбрала, че тази сватба е била огромен грешен избор в нейния живот.
Форко - вчера почувствах обида в коментарите му пред камера. Истинска обида. Колкото и премерен да се показва - не е. Има очаквания и леките намеци, че няма да му се случат нещата ще покажат истинската му същност. Човекът не мисля, че е лош, но има нещо, което е вардило жените от него толкова години. Дали мама или систъра, но всички са с еднакви очаквания - целувки на сватбата, яка брачна нощ  и .т.н. Защо? Защото така трябва. Точка.
Всяка разумна жена ще бяга.

Зарко - под глуповатите шеги, коментари и ръбовато държание се крие огромен страх и притеснение. Не е лесно на тези години. Приемам го, чудесна съпруга са му избрали. Смятам, че ще ги бъде.

# 522
  • София

Точно за това и аз мисля, че той се прави, че не знае какво е това или онова и каза, че кара баничарка.

Това е доста стара обява и според мен, вече не е с такава кола.

# 523
  • Пловдив
Само информативно да ви кажа, че в инфекциозната няма свиждания. 😉
Писах го това, но не се повярва.
Няма как да има.
Била съм там с детенце.
Това са остро заразни болести, няма как да влезнеш в инфекциозна болница.

Няма свиждане да, но пък и дете на 5 г. е задължително с придружител. На майката придружител се издава болничен, който ако Василена искаше можеше да представи пред предаването и нещата щяха да се отложат. Няма договор, който да те изкара от инфекциозно отделение, най-малкото ще си опасен за околните.

# 524
Поне възрастната двойка съумяват да не се излагат, но там житейският опит си казва думата.

Общи условия

Активация на акаунт