Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 278
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Никифор е съвсем нормален средностатистически мъж, който обаче не е женен на 41г.
Образован, работещ има си хобита, приятели, семейство което го подкрепя.
Нормално е да не знае как да реагира що се отнася до болното дете на жената с която току що се е запознал.
Жените все ни се иска мъжете да се държат като жени- да съчувстват, да са състрадателни, да се възхищават на някакви неща все едно сме ние - това обаче няма как да стане. Както на нея й е дошло в повече, така и на него може да му е дошло в повече разстроена жена с дете в болницата в деня на сватбата. Едва ли като е подписвал договора с продукцията е очаквал да се случи точно това.
Не мисля, че той е лош човек, просто със старите ергени се изисква повече търпение и време, за да се напаснат хората с взаимни компромиси, няма връзка без компромис.

# 586
Психолозите доста мазно прокараха,че Василена друго е заявила в анкетната карта и визията не изглежда да е била най-важното...
Не разговаряха ли с нея за да установят какво наистина иска...
Продължавам да мисля, че целта е да не ги паснат добре ,за да има сеир.
Не зная какво е заявявала, но вижте визитките им - за Василена беше казано, че се изживява като Барби и търси своя Кен. Какво повече има да се анализира....

# 587
Дори и не познавам Никифор лично не съм му сестра, защитавам го защото съм реалист. Имам приятелка с не много добра външност, но е страхотен човек и в най тежките моменти тя е била до мен. А не красивите ми, богати и влиятелни приятелки.
А мил, внимателен и читав човек много трудно може вече да се намери!

Точно затова такива хора са ни приятели, а не гаджета/съпруги.
Без физическо привличане - няма как.

Аз лично по време на кастингите на 3 пъти отговорих на едни и същи въпроси. Този за външността беше един от тях. Та почти със сигурност и нея са я питали на живо дали има значение. Просто тя може да е отговорила същото, което и в анкетната карта.

# 588
Добре де, обсъждате, че Зарко е загубил жилището си, а новото е обзавел с помощ от приятели.
Бил закъсал финансово..Аз в такъв случай не разбирам златните накити/часовници по ръцете му.

В интерес на истината, това е единствената двойка, която ми допада и им желая много успех.
Няма да е лесно със сигурност, но има ли желание - има и начин.
Предпочитам да гледам разумни и осъзнали се хора, търсещи своята половинка, а не истерични принцеси и селфи кифли, не знаещи какво правят там.

# 589
Добре де, обсъждате, че Зарко е загубил жилището си, а новото е обзавел с помощ от приятели.
Бил закъсал финансово..Аз в такъв случай не разбирам златните накити/часовници по ръцете му.

В интерес на истината, това е единствената двойка, която ми допада и им желая много успех.
Няма да е лесно със сигурност, но има ли желание - има и начин.
Предпочитам да гледам разумни и осъзнали се хора, търсещи своята половинка, а не истерични принцеси и селфи кифли, не знаещи какво правят там.
е, той пръстена може да му е от бала още, а часовника да не е е златен. Иначе и според мен има някакъв шанс при тях, с едно на ум за Зарко.

# 590
  • в кукувиче гнездо
Психолозите доста мазно прокараха,че Василена друго е заявила в анкетната карта и визията не изглежда да е била най-важното...
Не зная какво е заявявала, но вижте визитките им - за Василена беше казано, че се изживява като Барби и търси своя Кен. Какво повече има да се анализира....
E, намери го  Joy

# 591
Никифор е съвсем нормален средностатистически мъж, който обаче не е женен на 41г.
Образован, работещ има си хобита, приятели, семейство което го подкрепя.

Дано не си права. Аз такива смотани льохмани нямам в обкръжението си. Това, че е стра ерген му е най малкия проблем. Спомни си мимиките му на сватбата. Устата му се кривеше. После напъните му да я целува...

# 592
Зарко качил снимки на 14 март, май се е вталил...

# 593
Зарко не мога много да го разгадая още. Тоя човек дето се вре по телевизии, вълнува се от политика, не ще да е притеснителен. Как такъв човек се мами и му се взема жилището, също не си го обяснявам. И как не е намерил начин да осъди измамниците при тия познанства дето има. А Таня - симпатична, умерена, сдържана, абсолютно си отговаря на годините и житейския опит като поведение. Само това, че предоставя на децата си жилището и си търси мъж с дом някак не ми е по вкуса. Ами ако мъжа и си беше до нея и щерката пак се омъжи и доведе още по-безимотния си мъж вкъщи, те с мъжа и на Таня пак ли щяха да оставят жилището на младите и какво, бездомни ли ще са? Тая саможертва е някаква неразбираема. Имам една позната с четиристаен апартамент е, ама двете и деца едното е все под наем по квартири, другото му осигури някакво жилище там по наследство и те си живеят с мъжа и на широко и на спокойно. И грам угризения няма по тоя повод.

# 594
  • Варна
Аз лично по време на кастингите на 3 пъти отговорих на едни и същи въпроси. Този за външността беше един от тях. Та почти със сигурност и нея са я питали на живо дали има значение. Просто тя може да е отговорила същото, което и в анкетната карта.

И психолозите казаха, че са разговаряли с всички, но ми е интересно вие защо се записахте на кастинги? Simple Smile

# 595
5 мин слава?

# 596
Няма саможертва.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 17:16 от Tanya Raykova 624427

# 597
  • Тра-ла-ла
Зарко качил снимки на 14 март, май се е вталил...

Изглежда все едно е натъпкан в трико на гимнастичка Laughing

# 598
Няма саможертва. аз няма да си заведа новият непознат съпруг в дома, където сме изградили със съпруга ми, и съм отгледала децата си.. Всеки мъж трябва да предостави дом за жена си, ако няма да наеме и да плаща наем, а не да си събуе обувките в чуждия дом.
Close

# 599
Няма саможертва. аз няма да си заведа новият непознат съпруг в дома, където сме изградили със съпруга ми, и съм отгледала децата си.. Всеки мъж трябва да предостави дом за жена си, ако няма да наеме и да плаща наем, а не да си събуе обувките в чуждия дом.
Не звучиш като Таня от шоуто. Тя е доста по широко скроена от теб. Wink

Общи условия

Активация на акаунт