Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 269
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 540
Там е работата, че за повечето златотърсачки "беден" е равнозначно на "глупав и захлупен".

# 541
Искам да изкажа своето възмущение, затова което се случва в третата двойка Василена и Никифор. За съжаление ако бяха и избрали за съпруг на Василена някой като Дейвид Бекъм
(по външност и банкова сметка) нямаше да има такива драми. Тя е разглезено
момиченцее, което си живее в нейн измислен свят (това и майка и го потвържди). Тя обича парите, лукса, скъпите и бляскави неща, но освен това си избира приятелите по външния вид и паритв.  Като изключим всичко изброено не е  лош човек. Познавам я лично и затова си позволявам този коментар.
За Никифор не искам да коментирам нищо, изглежда ми нормален мъж. Не бил чувал за някой неща, не ги е виждал, не ги е опитвал - пък не е длъжен, човек се учи цял живот!
Знам, че ще бъда оплюта но ми е жал за човека само да го нападат с кой бил живял и какви нужди имал.
P.S. някой замислил ли се е защо бащата на детето я е зарязал?

Да си дойдем на думата. Всички жени имаме тайната мечта да ходим с милиардери и да обикаляме островите, вярваме, че го заслужаваме. Е, някои си ги спохожда и този късмет, но повечето ходим със съвсем обикновени момчета/ мъже, с бирени коремчета или други недостатъци..налага ни се да ставаме рано за работа, да плащаме сметки и пак съумяваме да сме щастливи! Защо да е толкова трудно, по дяволите...да имаш Нормален мъж до себе си и да намериш щастието в не-перфектните неща??

# 542
На мен това с ролите ми е отблъскващо - не виждам нищо романтично в подобни тестове. Само показва, че човекът е двуличен и се възприема като център на вселената. Може в сапунените опери да е нещо нормално, но в реалния живот е признак за незрялост. Такъв принц бих го зарязала в секундата, в който разбера, че ме е лъгал.

Нямам какво повече да кажа по този въпрос. Против тестовете и игричките съм, не бих могла да имам каквото и да било общо с човек, който харесва такива неща.

# 543
Таня и Светозар са ми най - симпатични. За тях гласувах в анкетата. Те се приемат такива каквито са. Но и двамата имат достатъчно житейски и професионален опит и знаят, че искат разговор, спокойствие и чаша чай. Докато другите две мадами - Малдивите, БМВ-та и тн. Те не търсят любовта и не искат да дадат шанс, гледат повърхностно над нещата. Мерал изглежда по - зрял, вече иска семейство, сигурност. Но не знам дали тук ще го намери. Василена  показа, че няма тръпка още в началото, не може да го крие. Насила няма да стане между тях, много са различни. Влезнала е в това предаване, би трябвало да е наясно, че между Брад Пит и Ален Делон, ще се вмъкне и Никифор, който в моите представи изглежда добре. Нооо.. нали не е нацепеняк с милиони..

# 544
Захарничка, майка ти е прекрасна, много хубава двойка са със Светозар, много ми е приятно да ги гледам. Въобще не обръщай внимание на злостни коментари, дано да успеят да останат заедно и да са много щастливи в техен дом, където и да е той.

# 545
Jelly Bean,

А Таня - симпатична, умерена, сдържана, абсолютно си отговаря на годините и житейския опит като поведение. Само това, че предоставя на децата си жилището и си търси мъж с дом някак не ми е по вкуса. Ами ако мъжа и си беше до нея и щерката пак се омъжи и доведе още по-безимотния си мъж вкъщи, те с мъжа и на Таня пак ли щяха да оставят жилището на младите и какво, бездомни ли ще са? Тая саможертва е някаква неразбираема.

В тема 1 съм разяснила достатъчно ясно положението с дома на Таня.
Недейте да си вадите погрешни изводи и  да я изкарвате, едва ли не бездомна!
Кой нормален човек би се втурнал да се жени за непознат, само за да се изнесе... при положение, че има дом и доходи?!

Мога да кажа също, че като педагог майка ми е възпитала мен и брат ми така, че да разчитаме на себе си и ние с брат ми не сме живяли нито със свекъри или тъщи , нито с родителите ни по време на браковете  ни.
Чудесно е, че заставате с името и лицето си да защитите майка си, тя както написах, изглежда чудесна жена, обаче предаването точно това наблегна и така го виждам аз като зрител. Не я изкарвам бездомна, тя дома си го дава на вас и на мъжа ви, за да "не ви притеснява" или нещо такова бяха думите и. Аз нито следя темата от начало, нито редовно чета във форума, напоследък се включих и казах каквото виждам. Какво сте обяснили вие, не съм търсила да се информирам. Много хора биха се оженили за кого ли не, ако имат някаква полза от това. Пък Зарко стои добре до майка ви и изглежда подходящ партньор и като интелект и като визия за Таня. Както четете, те тук са най-харесвани и всички им пожелават късмет и връзката им да потръгне. Ако вие разчитахте изцяло на себе си, нямаше майка ви да споменава това, че не е удобно да живее с вас в един дом и ще е добре бъдещия и партньор да има дом и тя да е при него. Но това си е ваша работа, просто когато човек вади подробности от лични я си живот и те са тенденциозно представени по телевизора, всеки ще си направи своите заключения. Във всеки случай майка ви е много приятна дама и аз наистина и желая от все сърце късмет. Мъжа, който са и избрали ми се струва подходящ. Не знам какви са мотивите и да търси партньор по този начин, но дано от това излезе нещо хубаво.

# 546
  • Тра-ла-ла
zaxarni4ka,ако не е неудобно и не е тайна...може ли да кажеш коя зодия е майка ти?

# 547
Добре че някой и е казал през нощта (най-вероятно майка и) ,  какво е сътворила с речта си ,та да има по-обрано поведение на другия ден. И  пак не се получи...   Но КАТО ЦЯЛО МИСЛЯ,ЧЕ ИМА НЯКОЙ КОЙТО ЧЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ ОТ ФОРУМА И ИМАМЕ МНЕНИЕ НА СПЕЦИАЛИСТИ. Защо точно с тази двойка?! Simple Smile

Това няма как да стане. Тези неща са снимани още в края на януари месец. Няма как майка й да й е казала каквото и да е, защото тогава още не е знаела какъв хейт ще отнесе заради просташкото си поведение

Да,ясно.Визирах това че всяка майка си познава детето,реакциите му и плюс това, предполагам, е присъствала на част от коментарите на В.  И вероятно я е посъветвала да бъде по-обрана при следващата среща с младоженеца,има камери и т.н.  Поне моята майка щеше да ме "насмете" за такова поведение. Simple Smile

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 16:32 от taniia

# 548
Зарко не мога много да го разгадая още. Тоя човек дето се вре по телевизии, вълнува се от политика, не ще да е притеснителен. Как такъв човек се мами и му се взема жилището, също не си го обяснявам.

И аз не си обяснявам как са му взели жилището на Зарко. Той каза, че някаква жена е лъжесвидетелствала и останал по чехли пред заключена врата.

Потърпевши от тези имотни измами са самотни хора без наследници, а в случая със Зарко има деца, които имат запазена част от жилището след смъртта на майка им. Та и аз съм в недоумение как са ги излъгали всичките.

# 549
Писали се за Фори, че не питал за детето...ами той като няма деца хал хабер си няма, че децата са като хората, и имат имена... Joy Тоя е голям тъпир наистина. Mr. Green

# 550
Зарко не мога много да го разгадая още. Тоя човек дето се вре по телевизии, вълнува се от политика, не ще да е притеснителен. Как такъв човек се мами и му се взема жилището, също не си го обяснявам.

И аз не си обяснявам как са му взели жилището на Зарко. Той каза, че някаква жена е лъжесвидетелствала и останал по чехли пред заключена врата.

Потърпевши от тези имотни измами са самотни хора без наследници, а в случая със Зарко има деца, които имат запазена част от жилището след смъртта на майка им. Та и аз съм в недоумение как са ги излъгали всичките.

Е, всякакви схеми има - не всички са да заблудиш някаква полуграмотна баба, че ще я гледаш и тя да ти прехвърли жилището си! Според мен тази жена е някоя, с която Зарко е имал връзка - може да го е включила в някакъв бизнес, да е заложил апартамента си и т.н.

# 551
Аз не видях лукс у Василена....блузка със зайче, дънки с камъчета...сякаш от магазина й. Почти без грим. Без бижута.

P.S. някой замислил ли се е защо бащата на детето я е зарязал?
Поради причината, заради която и други бащи зарязват майките на децата си? Ти за това ли се регистрира?

Не съм писала за да нападам някой, но не е редно по външният вид да се приема Никифор.
Просто на Василена са и високи критериите за мъжът до нея, а за нея самата къде са?
И точно защото си търси Дейвид Бекъм затова доста време ще си остане сама. Не и го пожелавам, защото както бях споменала не е лош човек.
Тя никога няма да обиди човек , ако няма за какво или не си го е заслужил. Но защо не даде шанс на Никифор - няма "химия"?
Ами при високи критерии няма как да стане.

# 552
Може и сам да е изгубил жилището по някакъв начин, а да твърди, че му е отнето с измама, за да се изкара жертва в предаването. И на мен това ми беше много странно. Знам за имотните измами - миналата седмица се писа за нова такава в моя край, но пак ставаше дума за над 80 годишна баба, която се подписва с палец, не за активен и разумен човек.

# 553
Може и сам да е изгубил жилището по някакъв начин, а да твърди, че му е отнето с измама, за да се изкара жертва в предаването. И на мен това ми беше много странно. Знам за имотните измами - миналата седмица се писа за нова такава в моя край, но пак ставаше дума за над 80 годишна баба, която се подписва с палец, не за активен и разумен човек.

И според мен послъга и не каза цялата истина как точно е изгубил апартамента.

# 554
Имам съмнения, че zotza е сестрата на Никифор.
Неее, стилът на изразяване и правописът не са същите
Дори и не познавам Никифор лично не съм му сестра, защитавам го защото съм реалист. Имам приятелка с не много добра външност, но е страхотен човек и в най тежките моменти тя е била до мен. А не красивите ми, богати и влиятелни приятелки.
А мил, внимателен и читав човек много трудно може вече да се намери!

Общи условия

Активация на акаунт