Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 070
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 840
Тая Милена, ако не се закопа след 1 сезон, сега съвсем. Не знам защо са я наели. Тъкмо хората бяха забравили какви ги бяха надробило с РиР в предния сезон.

# 841
Някой вярва ли все още, че Форката работи като меринджей?

Колкото Василена е бизнесдама и Мерал е толкова заможен, колкото го изкарват...
Защо винаги трябва да се сравняваш с някого, за да изглеждаш по-малко смотан или по-готин?

Не знам за какви сравнения говориш. Просто казах, че нещата са преекспонирани и това е видно.
Да кажем, че всеки е не чак толкова добре, колкото го представят.
Което, за мен лично, няма отношение към това как ще се развият връзките...
Предполагам никой не е очаквал наистина богати хора в такова предаване.

# 842
  • Тра-ла-ла
Или са го закъсали зверски... като него... Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз забелязах, че все жени го защитават. Дори смятат, че му се полагат всички пари (дарени от приятелите на Веселина) от сватбата като компенсация/вредни, че стои на сухо и трябва да търпи Василена до развода.
Мисля си за вица за казана с българите в Ада
Скрит текст:
Защо в Ада пред казана на българите няма пазач? Защото, ако някой тръгне да излиза другите сами го връщат обратно!

# 843
  • София
А като видя някой мъж да си връзва шала все едно му е възпалено гърлото и си е направил компрес с ракия и черен пипер - направо ми иде да го прегърна от умиление и да му дам лепенка "Звездичка" за опита.
Те се карат в тая стая, напрежение, съспенс, а аз не мога да се съсредоточа, защото Никифор е стегнат през врата сякаш преди секунди е избягал от бесилото.
Хахаха... ох.... JoyJoyJoy

# 844
Ми че да, след подписа всичко веднага и на момента става общо - и парите, и тялото на булката.  Rolling Eyes Този е егати загорялата мижитурка.  Sick

Хахахахахахахха. Тялото най-вече. И да вземе да се съблече пред него поне тая cock-blocker-ка, че направо мен ме хваща яд вече. То бива, бива ама тва на нищо не прилича. Женени са все пак!

Много тенденциозно го тълкувате.
Той обясняваше защо е спал на дивана, не че е очаквал да я гледа тая как се съблича... То пък една далавера... После не можеш да заспиш...

Ами дали го тълкуваме тенденциозно? Я да видим.

Ти как тълкуваш: "Обясни ми се, че дори няма да я видя как се съблича. Дори няма да я видя как си ляга в спалнята"

И да. Върнах го специално, за да добавя точен цитат.

Тоест, седи си той в стаята, гледа я как се съблича, как си ляга, и тогава отива в другата стая на диванчето?!
Аз го разбрах, че той просто каза какво тя е казала, като обосновка защо ще спи на дивана.

# 845
Това, че Никифор е зле, не ме кара да харесвам Василена. И обратното. На нито един от тях не симпатизирам и съчувствам, което е рядкост за мен, все си избирам една от страните. Тия двамата са зле заедно, но и отделно пак са греда. Не знам защо изобщо са ги избрали да ги дават по тв-то, явно наистина само за цирк.

# 846
  • София
Скрит текст:
Ми че да, след подписа всичко веднага и на момента става общо - и парите, и тялото на булката.  Rolling Eyes Този е егати загорялата мижитурка.  Sick
Хахахахахахахха. Тялото най-вече. И да вземе да се съблече пред него поне тая cock-blocker-ка, че направо мен ме хваща яд вече. То бива, бива ама тва на нищо не прилича. Женени са все пак!
Много тенденциозно го тълкувате.
Той обясняваше защо е спал на дивана, не че е очаквал да я гледа тая как се съблича... То пък една далавера... После не можеш да заспиш...
Ами дали го тълкуваме тенденциозно? Я да видим.
Ти как тълкуваш: "Обясни ми се, че дори няма да я видя как се съблича. Дори няма да я видя как си ляга в спалнята"
И да. Върнах го специално, за да добавя точен цитат.
Тоест, седи си той в стаята, гледа я как се съблича, как си ляга, и тогава отива в другата стая на диванчето?!
Аз го разбрах, че той просто каза какво тя е казала, като обосновка защо ще спи на дивана.
Ама ти наистина гледаш друго нещо, моля те, дай линк... Flushed

# 847
  • София
Те се карат в тая стая, напрежение, съспенс, а аз не мога да се съсредоточа, защото Никифор е стегнат през врата сякаш преди секунди е избягал от бесилото.
А свободният край на шала стърчи напред като.... неудовлетворените мераци на Форката.  Laughing

# 848
  • Тра-ла-ла
Не, бееее...това не е фишу. Заплашил е, че ще се обеси, ако не види законната си жена по ношница и не го цунка за лека нощ, мушкайки пликовете от сватбата под възглавницата му Laughing

# 849
Ама вие великомъченица я изкарахте Василена, все едно някой насила я накарал да иде в шоуто.
В този епизод толкова ми дожаля и за двамата, затова че са длъжни да търпят тая пародия, че и инфо за драгия зрител да снасят как върви медения месец.

Все си мисля, че Фори има по-голям шанс да си намери жена отколкото Василена мъж.

# 850
  • 221B Baker Street
Ама вие великомъченица я изкарахте Василена, все едно някой насила я накарал да иде в шоуто.
В този епизод толкова ми дожаля и за двамата, затова че са длъжни да търпят тая пародия, че и инфо за драгия зрител да снасят как върви медения месец.

Все си мисля, че Фори има по-голям шанс да си намери жена отколкото Василена мъж.
Е, то това е ясно като бял ден! Форито все някоя ще го изтърпи и с шалчето, и със секса. Обаче, едва ли някой мъж би изтърпял капризите на Василиса Прекрасна. Дори и принц не би изтърпял принцеса като нея.

# 851
Принцеса! Колкото и неприятен, посредствен и елементарен да е Никифор, Василена ми в пъти повече отблъскваща с вечните претенции, липса на реална самооценка и меркантилност.

# 852
Голяма кобра ми се струва тази Василена, не знам кой ще ѝ се върже въобще в живота освен мъж в такова "риалити". Той Никифор и от самолет се вижда, че иска да се разделят ама колкото за шоуто ще са заедно. 

# 853
  • Тра-ла-ла
Винаги хората с по-малко претенеции - по-лесно си намират каквото търсят...половинка, дреха, работа и т.н.

# 854
  • Бургас
По метода криво, сакато , дупка има лу е злато Joy

Общи условия

Активация на акаунт