Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 71 044
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 915
  • Тра-ла-ла
То да беше сама полото... Върху полото имаше ватиран пуловер, дебело яке и за капак пристегнатия шал. Ще кажеш, че заминава не за Кипър, а за Северния полюс... Joy
Е, ми, като настине - кой ще го лекува? Мама е чужбина, систърчето се чуди как да остане сама в апартамента. Не е шега тази работа  Laughing

# 916
Е, ни, като настине - кой ще го лекува. Мама е чужбина, систърчето се чуди как да остане сама в апартамента. Не е шега тази работа  Laughing
Е как кой, отчаяните фенки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 917
  • Тра-ла-ла
Е, ни, като настине - кой ще го лекува. Мама е чужбина, систърчето се чуди как да остане сама в апартамента. Не е шега тази работа  Laughing
Е как кой, отчаяните фенки Stuck Out Tongue Winking Eye
Верно, бе...

Една му с билки раната върже,
друга го пръсне с вода студена,
третя го в уста целуне бърже, –
и той я гледа, – мила, зесмена! tooth

# 918
Ами след вчерашния епизод, в който дъжанието на Василена на моменти ми се стори адекватно, на моменти не, стигнах до извода, че тя има биполярно разтройство и очаква да срещне своя Мистър Крисчън Грей.

Дано покрай нейните тийнеджърски въображаеми любовни мечти и детенцето й да не отнесе някой кютек, защото много жени бъркат насилниците с властни мъже. И дано Василена разбере, че никой властен мъж не би имал властна жена, каквато тя Е. Каквото и да си говорим мили БГ-мами..за пари и за коли... за мен тая жена е пъъъълна кукувица, която е успяла да заблуди дори и психолозите, че може да й се намери мъж Laughing

# 919
Шалчето...

# 920
Тайно се надявам най-младата двойка да си остане заедно и на Ивана да й дойде акълът. Василена и Никифор са ми странни, не ги харесвам и двамата.
Да, прави сте. Тя си мисли, че иска някой властен, но такъв човек трудно ще я търпи. По-скоро й трябва някой спокоен и обичлив човечец. С много търпение.

# 921
Една му с билки раната върже,
друга го пръсне с вода студена,
третя го в уста целуне бърже, –
и той я гледа, – мила, зесмена! tooth
Ще се бутат с викове - нека аз, нека аз...

# 922
Обаче да ви споделя мнението и на любимия, когато разисквахме ситуацията. Той каза : тези, които страстно се карат в началото, накрая страстно се заобичват. Можело било и да останат заедно.. Laughing  Мъжка логика. Може пък края на предаването да ни изненада Revolving Hearts ще гледаме и ще разберем!

# 923
  • Варна
Скоро систъръ, ще го ползва за новата визия.

# 924
  • Тра-ла-ла
Те и някои, дето страстно се карат...накрая влизат в крими хрониката Tired

# 925
На българина нали знаете кои са му най-големите страхове - да не настине и да не се мине, та и Форката съвсем по тая схема. Сладурче е той. Mr. Green

# 926
  • На морето!
Форката и в Кипър беше с полото. Явно му е късметлийското поло. Joy
Може да са били на промоция е Лидл и да си е купил няколко, специално за предаването, все пак човекът се е стягал да го събличат и "обичат" 😂

# 927
Тайно се надявам най-младата двойка да си остане заедно и на Ивана да й дойде акълът. Василена и Никифор са ми странни, не ги харесвам и двамата.
Да, прави сте. Тя си мисли, че иска някой властен, но такъв човек трудно ще я търпи. По-скоро й трябва някой спокоен и обичлив човечец. С много търпение.

Тук подкрепям. По някакъв начин Ивана и Мерал заедно ми харесват. И ми хареса вчера как реагира за сценичния й тоалет. Има много мъже - българи, които биха се възмутили и биха й забранили да се покаже по нещо такова в бар, ако им е жена. Не мисля, че Мерал би спирал Ивана в кариерата й, виждам, че е широко скроен. Сега, тя колко ще го оцени е друг въпрос..

# 928
Не виждам нищо трагично в облеклото на Никифор... Василена не иска да остарее и се мисли за тийн. Никифор ми се вижда толерантен и притеснен пред камерите. Не знам вашите мъже какви са, но той си е нормален бг мъж.

# 929
Не виждам нищо трагично в облеклото на Никифор... Василена не иска да остарее и се мисли за тийн. Никифор ми се вижда толерантен и притеснен пред камерите. Не знам вашите мъже какви са, но той си е нормален бг мъж.
Аз защитавам Никифор, но ми е трудно да кажа нормален. Щом на 41 години е ерген, значи има някакъв проблем. Иначе си мисля, че ако някоя жена се захване с него може да постигне нелоши резултати. Вижда ми се сериозен и отговорен, но има едно но.

Общи условия

Активация на акаунт