Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 960
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 990
Кажи му Скорпион и не го обиждай повече, най, най, най-противната зодия ми е за мъж това. Много злобни, отмъстителни, стиснати, брррр. И Форчо ми е поредното доказателство. Възрастната двойка са ми симпатични, но не вярвам да останат заедно. Някакси много екзалтирано при тях, мисля че ще се отекат нещата и ще се разделят.

# 991
  • софия
И двамата са зодия загорял льольо.

# 992
Гледам ,че във фейса в профила на Фори снощи имаше мноого коментари и хвалебствия,а днес е изтрито всичко  Shocked Тъкмо щях да се включвам и разговора изтрит  Joy
Това му е навик. Пусне пост, събере лайкове и всенародна любов, пооправдае се и после изтрие поста Whistling
Еми, мъжки мъж бе, мъжага демек Stuck Out Tongue Winking Eye

# 993
Никой обаче не изкоментира момента с разчупване на питката на сватбата на Василена и Никифор.
Е не, умирам hahaha Пропуснала съм този ключов момент.
Тея цялото фемили са леле майко smile3544

# 994
Пак е напълнил страницата си със сентенции Никифор. Че и едно и също повтаря по два пъти за неразбралите. Колкото и да се опитвам не мога да разбера такива хора. Или споделящите едно и също по няколко пъти. Като загина Шабан Шаулич един познат сподели във Фейсбук 7 пъти новината, от 7 различни източника. Колкото пъти я е срещнал в новините, толкова пъти я е споделил. Ти луд ли си бе! Егасиму. Еми изтрих го директно тоя, нямаше смисъл да го държа още.
А със систъра имаме един общ приятел, въй стреснах се!
Е такива са му сметките на Фори
https://scontent.fsof6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/55540644_4514809 … 4&oe=5D4A64BF

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 14:34 от Jelly Bean

# 995
А със систъра имаме един общ приятел, въй стреснах се!
Че то си е за стрес Sunglasses

И двамата са зодия загорял льольо.
Льольо ми беше до време, сега вече е в по-тежка категория, тъкъв дребен, злобен и отмъстителен.... Confused

# 996
  • Тра-ла-ла
Загорял, загорял...колко да е загорял Форката?! Все пак октомври 2018 се е докосвал до жена Grinning
Скрит текст:

Даже мисля, че е срещнал жена през ноември 2018. Но и тя е студена и гледа някак надменно tooth
Скрит текст:

# 997
  • софия
И на двете снимки е с едни и същи риза, дънки и обувки. Сигурно са му официалните.

# 998
Октомври - ноември - януари и там още снимки от екскурзии някакви, и в предаването -> едни и същи дънки, една и съща риза, едно и също палто, едни и същи обувки! Стил. И де що има жена - жива, дървена - гушки с нея.

# 999
  • Тра-ла-ла
И на двете снимки е с едни и същи риза, дънки и обувки. Сигурно са му официалните.
Ама го няма полото Laughing

За ризката...ъъъъ...декември 2015 г. Или има цял гардероб само със сини ризки....
Скрит текст:

# 1 000
Октомври - ноември - януари и там още снимки от екскурзии някакви, и в предаването -> едни и същи дънки, една и съща риза, едно и също палто, едни и същи обувки! Стил.

Точно. После Василена имала твърде високи очаквания за външния вид на мъжа който търси..той просто явно няма абсолютно никакви изисквания сам за себе си да се поддържа. Дано поне си ги пере( или може би мама му ги пере).

# 1 001
  • София
Много сте лоши значи Simple Smile)))
Човека си харесва един и същи стил и си купува поне по дузина.

# 1 002
Супер къси крака има Форчо 😬

# 1 003
Той нали и Зукербърк имал еднакви тениски в гардероба си, ама къде е Форко, къде е той. Mr. Green
Ако беше богаташ, Василена все си мисля, че би се абстрахирала от външния вид.

# 1 004
  • Тра-ла-ла
По снимка видях, че майка му е заминала септ. 2018г. Той й пожелава "ЛЕК ПЪТ МАМО ОБИЧАМ ТЕ"

Много сте лоши значи Simple Smile)))
Човека си харесва един и същи стил и си купува поне по дузина.
И няма шанс да обърка нещо по аутфита Laughing

Общи условия

Активация на акаунт