Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 960
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
За мен до тук едно е сигурно - защо Фори се е записал в предаването.  За да му доставят секс. Явно е, че сам не може да си намери и се е надявал, че като го оженят и сексът по дефолт вече му е гарантиран и е в правото си да си го изисква.  
Да, толкова е needy това същество, че направо ми е неудобно да го слушам. А очевидно не е и по плащането, за пари може да получи всичко.

# 1 006
Че и аз като тръгна някъде, синът ми ми пожелава лек път, и ми казва, че ме обича. Не във фейсбук, а лично или по телефона.

# 1 007
Загорял, загорял...колко да е загорял Форката?! Все пак октомври 2018 се е докосвал до жена Grinning
Скрит текст:

Даже мисля, че е срещнал жена през ноември 2018. Но и тя е студена и гледа някак надменно tooth
Скрит текст:
Последната може и да я е целувал без тя да се дърпа Laughing

# 1 008
Той нали и Зукербърк имал еднакви тениски в гардероба си, ама къде е Форко, къде е той. Mr. Green
Ако беше богаташ, Василена все си мисля, че би се абстрахирала от външния вид.

Тя го каза, че го е помислила първоначално за генерален директор или зъболекар и затова си помислила, че нямал време да се погрижи за външния си вид. Така че ако имаше пари определено щеше да се абстрахира и сигурно и да му се даде. Но реално той ако беше мъж, а не мухльо може би би могъл да я привлече с някакви лични качества ако не с външен вид ноо...

# 1 009
Супер къси крака има Форчо 😬
Е краката няма как да си удължи, това си е природа. Те не знам толко къси ли са или тия изсулени дънки и виснала отгоре риза му придават тоя торбест вид. И раменете му са невероятно виснали с твърде голям ъгъл и са по-тесни от таза, което прави врата му дълъг и все едно е расъл в бутилка, ама рамене със спорт се оправят. Той обаче е виждал спортна зала само в кошмарите си.

# 1 010
  • софия
И Стив Джобс само с поло ходеше. Къде е Форито, къде е Джобс. Външният вид на Никифор е най-малкият му проблем.

Предполагам повечето имаме фб профили, както и половините ни. Не си пиша с моя там аз. Той и влиза от дъжд на вятър. Най-много нещо да се закачим или споделим неща, към които и двамата имаме интерес. Пълен психар е Фори.

# 1 011
Едно бентли би прикрило всички недостатъци на въпросния льольо.

# 1 012
И Стив Джобс само с поло ходеше. Къде е Форито, къде е Джобс.
Еми Джобс е на оня свят. Не е перспективно да се равнява по него.

Мазерати може ли?
https://scontent.fsof6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/11825090_1167338 … 0&oe=5D4FE34A

# 1 013
  • София
Мисля, че го съдите прекалено сторго. Ерген е, обикновено мъжете не са толкова вторачени във външния си вид. Тези, които са, лично за мен са отблъскващи. Освен това познавам доста мъже, които правят точно това - купуват си по няколко бройки от нещо, което им харесва. Нищо странно няма. Като го хване някоя женица, ще му изглади неравностите, относно външността поне. А това, че е на 41 и не е бил женен, не виждам какво толкова. Особено с последните тендиции - съжителство без брак. За дете - нали бешще казал, че е искал, но бившата му е погодила номер. Т.е не е в него причината да няма. Не съм му адвокат, просто констатирам. Иначе от снощната серия доста ми падна в очите.

# 1 014
  • софия
Абе, няма да си лягаш с Бентлито, нито ще си общуваш с него. Да, материалното е важно, но когато наистина харесваш някого, можете заедно да постигате желани подобрения. Този, ако има Бентли, просто не искам да се развихрям какво би представлявал с този характер. Ще бъде милион пъти по-зле от Василена.

# 1 015
Никой обаче не изкоментира момента с разчупване на питката на сватбата на Василена и Никифор.
Е не, умирам hahaha Пропуснала съм този ключов момент.
Тея цялото фемили са леле майко smile3544

То е още по-смешно да го изгледаш този момент с питката. Наблюдавай само Форката и свекървата. Laughing

Започва с 39.40 минута, има и субтитри.
https://www.dailymotion.com/video/x7492ad

# 1 016
  • София
Защо се подигравате на хората Simple Smile))))
Заради една погача на фалшифа сватба какъв цирк може да стане.

# 1 017
Хаха, свеки отиде да се пазари с Василена, да си разменели парчетата от питката, та Василена да носи повече пари в къщи.....абе казах ви аз, мъжки мъж е възпитала мама Joy

# 1 018
  • Тра-ла-ла
Хаха, свеки отиде да се пазари с Василена, да си разменели парчетата от питката, та Василена да носи повече пари в къщи.....абе казах ви аз, мъжки мъж е възпитала мама Joy
Може свеки да се е майтапила, а ние да не сме я разбрали Laughing. Виж, че цялото семейство са с чувство за хумор hahaha

# 1 019
На Фори цялостно физиката му е диспропорционална, но за това вина няма човекът. Проблемът е, че дори не се е опитал да компенсира дефектите си по никакъв начин - колкото и да е фитнес би му помогнал малко от малко. Отделно не е виновен за характера, с който се е родил, но поне може да се опита  малко да се сдържа. Можеше и малко да се образова. Чувство за хумор със сигурност щеше да бъде оценено от лъвицата. А сигурно е могло и с финанси да компенсира малко по-добре останалите липси. Аз също смятам, че ако беше добре финансово подплатен и с що годе хубава кола, щеше да направи доста по-добро впечатление и дори Василена да се примири с външния вид, който на фона на известна доза лукс може да се преглътне - все пак не е нито отблъскващ, нито убийствено грозен

Общи условия

Активация на акаунт