Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 944
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 035
Никифорчо, не казали на Васка, че не е ходил в Гърция или греша?
И двамата НЕ са били в Кипър, за Гърция общо, не съм го чула да казва.

# 1 036
Напаво ми стана жал за хората. И най-големите идиоти да са не заслужават такъв публичен линч. Вгледайте се в себе си. Никой не е идеален. Някои се излага повече, а други по-малко, но ние не сме тези, които ще хвърлят камъни по тях.
Много си права.
Само, че, къде беше в началото, като я емнаха Василена.....
Късно е вече чадо, кутията на Пандора е отворена.
Да не говорим, че Никифорчо постоянно пъха клони в огъня, мисли си, че си вдига ...и аз не зная какво.

# 1 037

Може да греша, а иначе си има цял албум от Гърция в профила.

# 1 038

Кипър е остров все пак отделно от Гърция, и може би до там не е летял. Той си пада леко скръдза.

# 1 039
Тази снимка била от някаква телевизионна игра по БНТ "Суми за думи". Форито е спечелил 1000 лв. Дотук добре, но как е възможно да заклещиш водещата в такава прегръдка?! Rolling Eyes

Пак е със същата ризка и дънки...

# 1 040
Сега и аз загледах, че торсът му е по-дълъг от краката... Дали пък дънките не са плитки?

# 1 041
Тази снимка била от някаква телевизионна игра по БНТ "Суми за думи". Форито е спечелил 1000 лв. Дотук добре, но как е възможно да заклещиш водещата в такава прегръдка?! Rolling Eyes

Пак е със същата ризка и дънки...

И обувките....

# 1 042
Последните снимки май са точно от "медения месец" в Кипър, а не в Гърция.

# 1 043
  • София
Никифор може да не е супермен, но поне се старае, не е нахален, готов е на компромиси и разогвори. А тая Василена не стига, че грозна и злобна, ами и с дете! Не можела да допуска хора до личното си пространсто. Ми като не можеш, стой си у вас. Къде си тръгнала? Никой уважаващ себи си мъж няма да си вкара това чудо в къщата.. И какво толкова е преуспяла? Продава парцаляк по интернет, че и за модел се вживява. Направо да я гълташ за страх. Че и за интелект има претенции. Смях!

# 1 044
  • София
Абсолютно Васка е много заблудена, тя наистина е очаквала някой мега готин, който да е достоен за принцесата... Били като баща и дъщеря? Вярва ли си? Оле мале....

Бтв, това с питата го бях пропуснала, ЩЕ ПРИПАДНА.... майката наистина каза на Василена, че Ники иска да си ги разменят... Все едно Ники е на 3???? И там явно е мътна и кървава...

# 1 045
....не стига, че грозна и злобна, ами и с дете!
И ти къде си тръгнала да пишеш като си толкова елементарна?

Рядко се срещат хора без никакъв чар. Е Никофор е един от тях.

# 1 046
  • Тра-ла-ла
Никифор може да не е супермен, но поне се старае, не е нахален, готов е на компромиси и разогвори.
Да не би да гледаш предаването със спрян звук?  hahaha

А тая Василена не стига, че грозна и злобна, ами и с дете!
Да върне детето обратно, откъдето е излязло ли? Нещо втора категория жена ли е като има дете? И трябва да прави евала на всеки муньо, за да я приеме с "багажчето"? ooooh!

# 1 047
Никифор може да не е супермен, но поне се старае, не е нахален, готов е на компромиси и разогвори. А тая Василена не стига, че грозна и злобна, ами и с дете! Не можела да допуска хора до личното си пространсто. Ми като не можеш, стой си у вас. Къде си тръгнала? Никой уважаващ себи си мъж няма да си вкара това чудо в къщата.. И какво толкова е преуспяла? Продава парцаляк по интернет, че и за модел се вживява. Направо да я гълташ за страх. Че и за интелект има претенции. Смях!

Хич не е нахален - само целувки, интимност, секс и пари си проси от Василена... Joy

# 1 048
Поне не е искал да му пере и глади ризатА, и панталонА.
Още не.
Тя пък и тя кво се прави? Женени са!

# 1 049
Ама Фори вярно си представя бракът като някакъв оазис, където секс, пари, внимание, обгрижване...всичко ти се полага по дефолт, ти не трябва нищо да правиш, само да потребяваш. Ееееех!

Общи условия

Активация на акаунт