Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 175
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 050
И какво като е с дете, това не е недостатък? Той пък е със сестра - и то каква! Освен това, тая разлика от 8 години не е малка. Да му бяха намерили една 50 годишна на него, щом е ок.
Не че е нещо ненормално, напротив - но когато става дума за връзка по любов, а не такава, уредена от сватовници. Сватовниците би трябвало да са по-предпазливи и да намерят някой на същата възраст или не по-възрастен от 5 години (според мен).

# 1 051
Няколко култови момента от сватбата на Никифор и Василена.

Длъжностното лице: "Обявявам ви за съпруг и съпруга!"

Следват аплодисменти, Никифор нетърпеливо: "Ся да целуна булката, нали?"

Настъпва неловкото мълчание, което е нарушено от плахия глас на длъжностното лице: "Аз не смея да подсказвам..."

Никифорчо: "Ааа, добре..."

Василена: "Може по бузата..."

Никифор след целувки по бузите: "Да не си размажеш червилото?!?"

Василена: "Не, просто е доста рано!"

Никифоровата маминка зад кадър: "Значи при сключен брак, тя си даде само бузките. Те са вече мъж и жена, мисля че би трябвало друга целувка да има, различна..."

Започва сватбената фотосесия. Фотографът ги наглася за снимките и казва да се приближат по-близо един до друг.
Никифорчо към Василена: "Трябва да има интимност!"

Сватбата е в разгара си, гостите крещят поредното "Горчиво", Василена пак подлага двете бузи за целувки.

Никифор зад кадър: "Тя има други проблеми в момента, детенцето ѝ е в болница, разбирам я. НО ВСЕ ПАК НИЕ СМЕ ЖЕНЕНИ!"

Младоженците танцуват, майката на Никифор реве зад кадър: "От една страна ми е много радостно, защото Ники действително на тия години трябва да си намери половинката и трябва да живее вече своя живот. Но от друга страна ми е мъчно, защото аз го губя вече. Няма да е при мен!"

Диджеят пак крещи "Горчиво", Василена се презастрахова: "Пак по бузата, съжалявам!"

Никифор: Не е нормално това и не го приех за нормално. Чувствам се обречен".

# 1 052
И какво като е с дете, това не е недостатък?

За повечето необвързани мъже на тази възраст е проблем.

# 1 053
Навремето гледах епизод от Размяна на съпруги с една възрастна госпожа (над 80 годишна). Тя не хареса предаването и каза, че я е разочаровало, защото не е истинска размяна, щом не спят заедно. )) Явно и майката на Никифор е с подобен мироглед.

# 1 054
И какво като е с дете, това не е недостатък? Той пък е със сестра - и то каква! Освен това, тая разлика от 8 години не е малка. Да му бяха намерили една 50 годишна на него, щом е ок.
Не че е нещо ненормално, напротив - но когато става дума за връзка по любов, а не такава, уредена от сватовници. Сватовниците би трябвало да са по-предпазливи и да намерят някой на същата възраст или не по-възрастен от 5 години (според мен).
Ще намерят сватовниците ,след провала на първият сезон сега едва ли са били повече от 30-40 човека кандидати. Като махнем пълните кукувици,колко що годе нормални хора ще останат ,пък и годините им да нагласят ?

# 1 055
  • софия
Имаше и реплика, че като са женени трябвало да се целунат В устата, а не по бузата.🤢

# 1 056

На 41-42... Thinking да беше си направил дете до тази възраст. Те първа да градиш връзка, току виж станал баща чак към 50, и какво на дипломирането му си умрял.

# 1 057

На 41-42... Thinking да беше си направил дете до тази възраст. Те първа да градиш връзка, току виж станал баща чак към 50, и какво на дипломирането му си умрял.

Имах предвид нейната възраст, а не неговата. 33.

# 1 058
А "мамето" защо каза за Никифор, че "винаги е бил сам", нали уж седемгодишна връзка е имал?

# 1 059

Ами виж, според мен е ОК една жена на 33 да има вече дете. седне ли да чака принца, може и да не го дочака, а след 40 съм чувала че нещата не ставали от раз.

# 1 060

Ами виж, според мен е ОК една жена на 33 да има вече дете. седне ли да чака принца, може и да не го дочака, а след 40 съм чувала че нещата не ставали от раз.

Съгласен съм, но да е мислила с кой да го прави. Иначе се поставя в тази ситуация. Един нормален необвързан мъж няма да иска жена с дете на 33 годишна възраст. Най-малкото, защото създава прекалено много неудобства и връзката тръгва на криво още от самото начало.

За да я приеме с дете, трябва или да е супер отчаян, или някой Никифоро-подобен, или супер много да я е харесал от преди това някак. Я да са били колеги, я друго.

Как си го представяш да се запознаят в Тиндър примерно и 2 седмици да не могат да си организират нормално излизане на по кафе, защото няма кой да гледа детето? Това не е окей.
Аз примерно работя до 8 и ако излизам вечер през седмицата е най-рано в 9:30. Коя майка с дете ще се оправи да излиза тепърва в 10 часа вечерта?

След това са импулсивните действия, екскурзии и всякакви други подобни, които изграждат една връзка между двама души. Те просто няма как да се осъществят.

Трудно е. Затова доста мъже предпочитат да не се захващат изобщо.

# 1 061
  • Тра-ла-ла
Никифор: Не е нормално това и не го приех за нормално. Чувствам се обречен".
Мрън, тръш. Край на 1во действие tooth

# 1 062
А "мамето" защо каза за Никифор, че "винаги е бил сам", нали уж седемгодишна връзка е имал?
Защото неверницата е мъртва за нея щом не е взела скъпоценния и Фори.

# 1 063

Съгласен съм, но да е мислила с кой да го прави. Иначе се поставя в тази ситуация. Един нормален необвързан мъж няма да иска жена с дете на 33 годишна възраст. Най-малкото, защото създава прекалено много неудобства и връзката тръгва на криво още от самото начало.

Абсолютно.
Но има и една такава порода кифли, които не са хванали господ за шлифера и са родии вече...сега гонят последния влак, а той често е Никифороподобен.

# 1 064
  • Тра-ла-ла
Един нормален необвързан мъж няма да иска жена с дете на 33 годишна възраст. Най-малкото, защото създава прекалено много неудобства и връзката тръгва на криво още от самото начало.
Ооооф, оф, оф. Същинский Никифор ooooh!

Как си го представяш да се запознаят в Тиндър примерно
Леж ти на Тиндър и Елмаз #Crazy

Аз примерно работя до 8 и ако излизам вечер през седмицата е най-рано в 9:30. Коя майка с дете ще се оправи да излиза тепърва в 10 часа вечерта?

След това са импулсивните действия, екскурзии и всякакви други подобни, които изграждат една връзка между двама души. Те просто няма как да се осъществят.
Значи жените да се съобразят с теб, а не ти с тях?! Или някакъв взаимен компромис?

Трудно е. Затова доста мъже предпочитат да не се захващат изобщо.
Виж, тук си прав. Мъжете масово искат най-лесното, без напъни. На хляба мекото, на живота - лекото. Ку може така цял живот да си откарат.

Общи условия

Активация на акаунт