Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 235
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 080
  • софия
Този мъж е готов да отгледа чуждо дете. Това го прави повече мъж от други с татуси и мускули, с шалче или без
Светец е той, светец.
Кое негово действие и реплика подкрепят това? Та той дори не попита как се казва детето. Няма да минавам през всички реплики, които реферираха към него.

# 1 081
Ооооф, оф, оф. Същинский Никифор ooooh!

Леж ти на Тиндър и Елмаз #Crazy

Значи жените да се съобразят с теб, а не ти с тях?! Или някакъв взаимен компромис?

Виж, тук си прав. Мъжете масово искат най-лесното, без напъни. На хляба мекото, на живота - лекото. Ку може така цял живот да си откарат.

И кое ми е същинското като Никифор, при положение, че той бил готов да приеме жена с дете, защото искал? Факт е, че няма как да се създаде привличане по нормален начин като има дете в картинката.

Написах го образно, но виждам, че явно от доста време не ти се е налагало да се запознаваш с нови хора. Нощни заведения и онлайн приложения. Това е положението. Други избори извън приятелския кръг (който на 33 е доста ограничен) - няма. Пък ти тия митове може да ги разправяш на някой друг.

Къде съм казал, че искам да се съобразяват с мен? Какво предлагаш? Да си тръгвам от работа 2 часа по-рано, за да ходя на кафе? И как да стане? Дори и да се случи веднъж - колко пъти още мислиш, че може да се случи? Или да напусна работа, за да може тогава да ме обвиняват, че съм хрантутник?
Необвързана жена без дете няма да има проблем да излезе в 21:30, така че не виждам защо гледаме на това като на компромис, който аз изисквам, при положение, че АЗ по начало не бих се поставил в подобна ситуация. Освен ако не съм харесал много жената преди това, пак да повторя.

Напротив. Жената с детето е още по-лесна от другите, защото е приела, че трудно ще я приемат. Та който иска лесното и му е писнало - най-лесно е да се хване с жена, която има дете от предишна връзка и обществото ѝ е насадило, че е "крава с теленце".

Много грозно да се гледа на жените с дете като на 2 категория хора. Жалко за такива мъже и е пълен смях, че се водят силният пол Grinning

Кой е казал, че са 2-ра категория хора?
Изопачават се думите и ми се струва, че с подобни опити за вменяване на вина искаш да ми насаждаш собствените си разбирания.
АЗ не бих се захванал с жена, която има дете от предишна връзка. ВСЕКИ, с който съм обсъждал темата, било то мъж или жена, също мисли, че не е ОК.

----------------------------

Защо се правим на много хрисими тук, а не кажем истината такава, каквато е?
Създават се прекалено много неудобства при такива отношения и вие много добре го знаете. И тук не става въпрос за отказване, защото е трудно.
Жена с дете и същата жена без дете имат еднакви характери. Самоче ако при липсата на дете би отнело 6-8 месеца да я опознаеш бегло, то при наличието на дете ще ти отнеме поне двойно на това. И накрая какво? Да седим с нея на сила, защото сме отделили почти 2 години да видим, че не ни кефи, но пък вече "няма за къде"?
Кой печели от това?
И нека не забравяме за постоянните контакти с бившият ѝ партньор, покрай детето.
Също така, вместо да се напасваш само с жената, която харесваш, трябва да се напасваш и с детето ѝ, което просто може да е неприятно човешко същество. Защо всяко дете по подразбиране трябва да е ангелче?

Много съм възмутена от тези коментари за майките... Значи от каталог да си избираме и ако имат дете или са по - възрастни / по - млади от 5 годин край ??? Това привличане, чувства, приятелство, компромиси не означават нищо ? Ако държа на някого изобщо няма да ме интересува дали винаги е свободен в 10 часа всяка вечер, че да си ходим да си пием накъде... Ако имах дете и някой ми спомене как му е пречка в началото - ми чудесно, поне да не ми губи времето повече.

От какво си възмутена? От това, че мнението на други хора не съвпада с твоето? Шок.
Как се образуват привличането, чувствата и приятелството при положение, че първоначалният контакт се върти около 3-то лице? По Вайбър?
А 4-5 годишно дете какво ще го правиш като излизаш ти всяка вечер в 10 вечерта?
Пишете без да мислите.

Ама детето си го гледа майка му, не мъжа ти.
Хайде стига.

Именно! Има разлика между това детето да седи постоянно при майката и баща с предишен брак, който вижда детето си 2 пъти в месеца за по 2 дни.

# 1 082
Голяма реч дръпна. А не се ли сети, че има хора, които не обичат да излизат всяка вечер, със или без дете? Затова се казва, че за всеки влак си има пътници. Който иска да ходи по барове, да си търси жена от там. За мен само пияниците излизат всяка вечер, това е ненормално.

# 1 083
Друго е ако и двамата имат деца от предишни връзки. Много малко хора искрено обичат и са привързани към чуждо дете.

# 1 084
Не му се връзвайте де, момчето е младо. Ако стане като Форката стар ерген, друга песен ще запее..и детските кътове ще научи.

# 1 085
Голяма реч дръпна. А не се ли сети, че има хора, които не обичат да излизат всяка вечер, със или без дете? Затова се казва, че за всеки влак си има пътници. Който иска да ходи по барове, да си търси жена от там. За мен само пияниците излизат всяка вечер, това е ненормално.

А ти не се ли сещаш, че говоря за хора, които не се познават?
Ако им е приятно в компанията един на друг, как предлагаш да изграждаш това привличане без да излизат често? Телепатия? Кой изобщо говори за барове?

# 1 086
Няма нормален човек (над тийнейджърска възраст), който да работи по цял ден и да иска цяла нощ да виси по заведения. Подчертавам нормален.

# 1 087
Така като чета добре че има и много свестни мъже без предразсъдъци, че иначе всички майки с" ремарке " щяха да си умрат самички. Или в другият случай ,ако ги огрее да е защото са по-лесни Close

# 1 088
  • софия
Първата реплика на Форката, която ме шокира беше, когато Василена му каза, че има дете и той отговори "А така ли? Нищо, де, случва се." Тогава приех, че е казана под влияние на притеснението и емоциите. На него му беше простено, емоционалната реакция на Василена - не. Но, колкото повече се върти предаването, толково повече е ясно, че детето не би било прието от него, дори и Василена да не го беше отхвърлила.

# 1 089
Няма нормален човек (над тийнейджърска възраст), който да работи по цял ден и да иска цяла нощ да виси по заведения. Подчертавам нормален.

Нещо май говорим за различни неща. И също така имаме различни разбирания за "цяла нощ".
Аз нямам против да излезна след работа 3 пъти в седмицата от 9:30 до към 12, за да се видя с момиче, което ми е направило впечатление и с което искам да прекарвам време.
Явно съм ненормален.

# 1 090
Както казах, за всеки влак си има пътници.

# 1 091
Аз също го повторих 3 пъти в 2 отделни мнения.

# 1 092
Абе Василена може да е кифла, повърхностна, мерканитилна и каква ли още не, но не е безотговорен родител. Тръгна да се жени на сляпо, не знаеше на кого ще попадне и предпази детето си от излишни срещи и емоции. На Никифор не бих поверила детето си аз, нито момиче, нито момче. Не ми изглежда стабилен този мъж и хич не ми вдъхва доверие. Не ми е читав този, тц.

# 1 093
Аз също го повторих 3 пъти в 2 отделни мнения.
Значи сме на едно мнение. За теб едни неща са нормални, за мен други - няма какво да обсъждаме. Трябва да имаш предвид, че тези дълги мнения никой не ги чете (и не само в този форум).

# 1 094
w00x, може ли един малко по-личен въпрос ? Каква жена искаше да ти намерят в предаването ? Ако искаш можеш да не ми отговаряш

Общи условия

Активация на акаунт