Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 184
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 110
  • Тра-ла-ла
Не ми се спори. Май само аз виждам нещо в Мерал, което не ми харесва. Ами кво пък, трябва и такива като мен да има Wink
И аз, и аз Peace

Първата реплика на Форката, която ме шокира беше, когато Василена му каза, че има дете и той отговори "А така ли? Нищо, де, случва се."
Пхахахахаха "случва се". Нещо като настинка или разстройство, а?
Може да си мисли, че дете се прихваща по въздушно капков път tooth

# 1 111
Аз пък имам съвсем други наблюдения, и в моето семейство, и при приятели и познати.
Когато един мъж хареса една жена, влюби се, въобще не го интересува, че е с дете. Повечето са на принципа "обичам ли майката, обичам / приемам и детето".

И как ще се случи това влюбване?
Смени темата, излагаш се вече.

Темата не я започнах аз. Нека запазим добрият тон и да престанем с крайните изказвания от рода "излагаш се вече". Защото аз не съм единственият пишещ тук, който споделя това мнение.

Занимавал съм се с жени с деца от предишни връзки и говоря от опит.

Ако някой се излага, то са тези, които не приемат мнението ми, осъждат ме за мегп и се опитват да ми нагласят тяхното като правилно. И то по стечение на обстоятелствата - всичките с дете от предишни бракове.
Колко пъти да напиша, че мнението си е мое и не е отправено към някой конкретно?

Няма да коментирам повече по темата аз лично, но за сметка на това ще си запазя мнението, защото защитниците от ответната страна не успяха да изкажат и един логичен аргумент ЗА тезата си.
Затова ще оценя ако няма провокиращи коментари след този. Не обичам да не държа на думата си.

Е, сигурно жената която търсиш в реала...е логично да си я описал и на кастинга. Иначе за какво си бил там? Като комунист на разпит ли си мълчал?! Laughing

Очакваш да е математическа формула ли? Laughing

Въпросите, които ми задаваха бяха прекалено повърхностни, за да мога да ги определя като нещо решаващо.
"Предпочиташ да е по-тиха или по-властна", "Проблем ли е за теб ако вади повече пари", "Какъв цвят коса" и т.н. Все неща, и двете крайности на които за мен са приемливи и поставям в графа "компромис".

Не. Не очаквам математическа формула. Очаквам и знам, че е въпрос на реално време прекарано в контакт, което е крайно ограничено като периоди и продължителност при наличието на дете.

Как да го напиша различно, че да се разбере?

# 1 112
  • София
Джулая, ами то реално детето по капков път се получава, ама не е точно въздушно. Laughing

# 1 113
И аз виждам нещо в него, което не ми харесва

# 1 114
Май само аз виждам нещо в Мерал, което не ми харесва. Ами кво пък, трябва и такива като мен да има

Защо, и на мен не ми харесва. Мазен и фалшив ми е. И нямам предвид телосложението и наднорменото тегло.
Изобщо, от мъжете никой не ми харесва. Нито като визия, нито като характер, нито пък им вярвам на образите, които се опитват да градят.
От жените засега само Таня ми допада. Надявам се да не я орезилят и нея по сценарий.

# 1 115
  • София
w00x, напротив, аз написах съвсем ясни и конкретни предимства на това някой да има вече дете. Но за теб ще ги повторя:
1. Виждаш какъв родител е.
2. Отсяваш хората, които бягат от отговорност и търсят на хляба мекото.

А от личен опит и аз говоря - имам две деца от първи брак и в момента двумесечно бебе от мъж, който не успя да се изплаши от наличието им.
Та явно сме намерили време да се срещнем, опознаем и влюбим. Без да се налага да ходим в  ТВ продукция, която да ни помага. За разлика от теб, примерно.

# 1 116
Господина който пита как ще се случи това влюбване, на колко години си? На 17? Ако не, наистина се излагаш.
И аз познавам мъж, на който двете деца на сегашната му вече жена, не му попречиха. Че и две свои си направиха. Любов!

# 1 117
  • Тра-ла-ла
Господина който пита как ще се случи това влюбване, на колко години си? На 17? Ако не, наистина се излагаш.
От 20 години е професионално по форумите. Значи е поне на 20г. tooth

# 1 118
Та явно сме намерили време да се срещнем, опознаем и влюбим. Без да се налага да ходим в  ТВ продукция, която да ни помага. За разлика от теб, примерно.

Радвам се, че сте намерили щастието.
Другото няма да го коментирам.

Аз също не съм в ТВ продукция, както виждаш. Така че опитите за лични нападки можеш да си ги спестиш.

И аз познавам мъж, на който двете деца на сегашната му вече жена, не му попречиха. Че и две свои си направиха. Любов!

Айде всички да спрете да ми налагате собственото си мнение вече, как ви се струва като идея?

# 1 119
Значи е на 60 😂😂😂не му се гледат на дядо деца.

# 1 120
Айде, ще казваш на жена си някой ден, ако изобщо..
Не налагам мнение, споделям факти.

# 1 121
  • София
От 20 години е професионално по форумите. Значи е поне на 20г. tooth
Професионално, в смисъл платено?Laughing

# 1 122
Ако е на 60 поне ще знае, че то като дойде не пита. (влюбването де).

# 1 123
Ако е на 60 поне ще знае, че то като дойде не пита. (влюбването де).
То кисел стар ерген коя ще го поиска , от много избиране стигнал до това да се запише в женски форум мъдрости да ръси.

# 1 124
Ако си на 30-40 години и си търсиш партньор в тази възрастова група, вероятността вече да има поне едно дете е голяма. А за тези, над 40-45, вече е почти сигурно, че имат, особено жените.

Общи условия

Активация на акаунт