Женени от пръв поглед < II сезон > тема 4 /16.03 - 25.03/

• 70 301
  • 1 532
  •   1
Отговори
# 1 155
На мен все ми се искаше Никифор  да  се събере с кумата , Таня с кума  и Мерал с някоя от психоложките ...И да свърши тая драма...

# 1 156
Никито ще го съберат с Маги, тя защитава бедния селяк тип льольо с коремче...

# 1 157
Ще се окаже права русата меркантилница. Екстра са му 1000лв, той не иска да е добре финансово, че може да му се изплъзне щастието. Тъпир. Laughing

# 1 158
Оф, Никифор така и не разбра, че проблемът при него не е в парите.

# 1 159
w00x , ти каза ,а и като гледам психолозите се очаква ,че въпросите в анкетата са били повърхностни. Какво ви питаха относно деца , конкретни въпроси ли бяха? Можеше ли да те "мачнат" с Василена например?

Не помня вече. Май го имаше в анкетната карта.

WooX, в началото успя да създадеш по-различно мнение за себе си . Радвам се, че 1-2 потребители в темата те защитават, че да спреш да обясняваш как не сме те били разбрали.
Добре е да знаеш, че в общуването е кофти да твърдиш, че не те разбират, така отблъскваш от себе си.
По- правилното е да питаш: &quot;добре ли обясних?&quot; , &quot;стана ли ясно?&quot; и т.н., отколкото &quot;ти не ме разбра&quot;. Аз какво съм виновна, сред като не можеш да си убедителен?

На няколко пъти попитах как да го обясня по различен начин, за да се разбере по-лесно.
Фактът, че обясних едно и също нещо 3 пъти, а имаше потребители, които започнаха да ме обвиняват за някакви си неща, които те са интерпретирали, сам по себе си е свидетелство, че имаше някаква форма неразбирателство. Може и в мен да е била от части, но не мога да се напасна към стила на възприятие на 500 човека, за да може всички да ме разбират от раз. Не знам на кой къде са му болните теми и на кои ключови думи реагира сякаш съм му настъпал опашката, за да ги избягвам.
Да питам пък дали някой ме е разбрал и кое не е разбрал с цел допълнително индивидуално разясняване, когато водя дискусия с 10 различни човека в онлайн форум, е просто немислимо.

Според мен коментарът ти трябва да е отправен и към тези, които наскачаха с тъпотиите си и стадното поведение, въпреки, че е на лице мискомуникация.

Аз нямам нужда да съм убедителен като за начало и въпреки това се опитах малко или много. Това си е мое мнение и наблюдения. Аз нито го налагам, нито му търся валидация. Само го споделях.

Надявам се тоя път наистина да съм приключил с тая беседа, която се превърна в нещо, до което не трябваше да се стига. Който се доказал - доказал.

# 1 160
И продължава да "крещи" 😂😂😂 Спешно някой да му натисне capsa
Аз бих му дръпнала шалтера на целия Фейсбук. Откак достъп до интернет има куцо, кьораво и сакато, хора с всякакви диагнози бълват глупости из целия интернет и досаждат, досаждат, досаждат на всички. Как па малко интелект няма да види другите хора как пишат, ми е зинал с тия големи букви.

# 1 161
На мен все ми се искаше Никифор  да  се събере с кумата ,

Кумата - че се ослушва, ослушва се. Ето две обяснения в любов от Никифор. Само не знам как да разбирам, че кумата "го открила"...

НИКИФОР ГЕРГОВ
31 януари ·
Искам да благодаря на всички които са до мен и ме подкрепиха във моето начинание и са до мен във хубави и лоши моменти и най вече на човека който ме откри и ми показа пътят по който да тръгна .ЦВЕТИ БОРИСОВА ..Благодаря ти за всичко ,дълбок поклон пред теб и искрено Благодаря.ЦВЕТИ ОБИЧАМ ТЕ И ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ.

НИКИФОР ГЕРГОВ
26 февруари
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ОТ ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ НА МОЯТА КУМА КОЯТО ОБОЖАВАМ,ЦВЕТИ БОРИСОВА,ЦВЕТИ ОБИЧАМ ТЕ И ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ ,БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА ВСИЧКО.ТИ СИ НАЙ ВЕЛИКИЯТ ЧОВЕК КОЙТО СЪМ СРЕЩАЛ И ТИ СИ ЧОВЕКЪТ ЗА КОЙТО БИХ ДАЛ ЖИВОТА СИ.ДЪЛБОК ПОКЛОН И ИСКРЕННО БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКО.БЛАГОДАРЯ ТИ ЧЕ СИ ДО МЕН.

# 1 162
  • Тра-ла-ла
A, капс лок-а работил, бе Laughing

# 1 163
Е, w00x, прекаляваш с назидателността. Мисля, че и с жена без дете ще ти е трудно🤣

# 1 164
На този господин и правописът не му е много ясен... Всеки прави грешки от време на време, но тук във всеки пост ги има.
Но, все пак - и това не е едно от нещата, които правят човек щастлив... Или ни закача, като се прави на по-малко грамотен, отколкото е в действителност, за да ни провокира да се изложим...

# 1 165
  • Бургас
Невероятна пунктуация! Даже и точки има в изобилие -  нищо, че всичко е с главни букви. А запетаите много "на място" - на мястото и на точките .Laughing  Нищо, важното е, че е казал нещо "ВАЖНО"...Laughing

# 1 166
  • sofiq
Не съм писала в темата до сега,но я следя защото гледам предаването и я чета за разтоварване.
Последните постове ме накараха да се включа.

Наистина ми стана странно защо нападате w00x толкова много ,момчето доста подробно обясни на няколко пъти какво иска да каже,без да обижда и напада никой лично.Подчерта многократно,че това е неговото лично мнение.
Най-вече не е казал че няма да се събере с жена с дете(деца) а просто,че би било по-трудно да се опознаят,тъй като ежедневието на една майка е по-натоварено и свободното време много по-малко.Това е съвсем вярно.

За протокола съм разведена с дете и със втори брак и не се почуствах обидена от нито една дума ,доста ясно и подробно неколкократно обясни момчето какво е неговото мнение,без да е насочено конкретно към някой.

# 1 167
Въобще главните му бикви са точно описание на неговата личност. Нереализирал се, ниско самочувствие, комплексар, без цели, без развитие, наугледен, без амбиция....шушумига и ли т.нар. льольо.

# 1 168
  • София
Какъв меринджей, какви 5 лева!?!  Неграмотник. Да вземе да се засрами. В един бранш сме, при нас основна е писмената комуникация, такова чудо не съм виждала и не бих го възприела на сериозно при служебен контакт.

# 1 169
Никифор явно правописът и пунктуацията не го правят щастлив та за т'ва и не се стреми към тях 🤭 никой не може да ме убеди как бил средностатистически мъж. Да не се окаже накрая, че Никифор е по-луд от сестра си 😁

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 22:02 от Emiliana V55

Общи условия

Активация на акаунт