Бързи здравословни въпроси и отговори – 20

• 38 348
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Днес бях в две аптеки, но нямаха нито Лактулоза, нито алое на кристали. Даже не бяха чували. Коментарът беше "ми то в интернет много неща може да има, ама..."

Явно ще трябва да поръчвам онлайн, трудна работа като постоянно съм на работа. Някой има ли препоръки за производител, или няма значение?

# 241
# 242
Марешки имат. Майка от там си купува.

# 243
Не. Сметна, че съм млада за хапове и толкова.
Това ще го потърся. Предполагам са хапчета, не чай?
Обмисли още една консултация с друг лекар и направи изследване на половите хормони.
При мен се оказа нисък Прогестерон. Понякога няколко месечен курс с хормонален препарат е по-малкото зло от организъм и жена с разбъркани и бошуващи хормони. Иначе и аз не ги одобрявам ,  но въпреки рисковете, които носят, този безкраен ПМС и един куп други неудобства, които изпитвах вече не се търпяха.
Пила съм няколко месеца Вечерната иглика на Прим ойл- намали някои симптоми, но стойностите на хормоните си останаха не както трябва.

# 244
Анонимен, внимавай с йода, защото при дадени проблеми с щитовидната жлеза даже е противопоказен, въпреки че не съобщаваш за такива. Селенът за мен е по- лек вариант за профилактика.
Ще трябва да я видя моята жлеза, че преди години уж имах гуша, после преди две години и миналата нищо. Ама, сега на последните прегледи ми пуснаха само 2, 3 неща, уж на ехото беше ок всичко, но имам голям косопад напоследък, умора и тн. Вече си мисля дали не е от регулон, който ми изписаха на сляпо за лечение след махане на полип...голям ужас стана.

# 245
Аз имам учестен пулс безпричинно от месец вече и ще ходя да издледвам щитовидната.Наред с това умора,раздразнителност и апетит (не пълнея) Някой със свръх производство на хормони? Така съм се наплашила,че не си намирам място вече.

# 246
Нещо витамини да си си изследвала?

# 247
Аз имам учестен пулс безпричинно от месец вече и ще ходя да издледвам щитовидната.Наред с това умора,раздразнителност и апетит (не пълнея) Някой със свръх производство на хормони? Така съм се наплашила,че не си намирам място вече.
Аз бях така в началото, после плавно преминах в хипофукнция. Непременно изследвай и антителата, не само хормони.

# 248
Ина, благодаря за съвета. Ще се наблюдавам. Не знаех за селена.

Благодаря и на другите, поръчах кристалите от сайта, ще си ги чакам Simple Smile

# 249
Нищо не съм изследвала никога освен пълна кръвна.Мисля си от край време,че имам дефицит на б12,защото като приемах витамините известно време много добре се чувствах.

# 250
Пусни си б12.
Аз имах кожен проблем, за който кожните лекарите казаха - Розацея. Дръжки розацея, беше недостиг на В6, за няма и месец прием на капки се оправих. Но изследването ми бе назначено от друг лекар.

# 251
Освен хормони и антитела на щитовидна, б12, д, ПКК какво още да изследвам ? Профилактика. И колко време след като съм спряла антибиотика да разчитам на коректни резултати ?

# 252
Valduero, може да си пуснеш, също така, Глюкоза, Инсулин (еднократно, на гладно), всичките видове Холестерол и Триглицериди. Peace

# 253
Освен хормони и антитела на щитовидна, б12, д, ПКК какво още да изследвам ? Профилактика. И колко време след като съм спряла антибиотика да разчитам на коректни резултати ?

Спираш всичко и след една седмица пускаш изследванията.

Пусни си б12.
Аз имах кожен проблем, за който кожните лекарите казаха - Розацея. Дръжки розацея, беше недостиг на В6, за няма и месец прием на капки се оправих. Но изследването ми бе назначено от друг лекар.

Какви са проявите?

# 254
Благодаря !
Вмятам, че съм вегетарианка, и може би желязо ?

Общи условия

Активация на акаунт