Бързи здравословни въпроси и отговори – 20

• 38 289
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Как да спадна оток на венец (около долен мъдрец (леко показващ се)?

# 286
Пародиум гел+Артродонт вода за уста.

# 287
Здравейте искам да попитам всички ли коремни органи се виждан на ехограф.Червата и стомаха виждат ли се

# 288
Виждат се до някаква степен

# 289
В домашни условия и на сама глава лекуване не.Обтривайте с ракия или спирт много нежно около него.Иначе ако продължи—>зъболекар.Ще ти направят инцизия(разрез) за да изтече всичко що е там и после ще ти сложат антибиотик на мястото.

# 290
  • Sofia
Здравейте искам да попитам всички ли коремни органи се виждан на ехограф.Червата и стомаха виждат ли се
Не се виждат.За тях е гастроскопия.

# 291
  • Бургас
В домашни условия и на сама глава лекуване не.Обтривайте с ракия или спирт много нежно около него.Иначе ако продължи—>зъболекар.Ще ти направят инцизия(разрез) за да изтече всичко що е там и после ще ти сложат антибиотик на мястото.
Зависи от преценката на зъболекаря.  Аз съм ходила за подут венец и ми беше изписан антибиотик, и ако до три дни не мине тогава да ходя да цепи. Иначе съм слагала сушена слива и е намаляла болката.

# 292
Има разлика от подут венец и вече оток.Отока се получава на и около венеца(по-мащабен е)Ако леко е подуто,разбира се че няма да има рязане.

# 293
  • София
Има разлика от подут венец и вече оток.Отока се получава на и около венеца(по-мащабен е)Ако леко е подуто,разбира се че няма да има рязане.
Явно е по-сериозно - даде ми да пия антибиотик... оттока не го виждам но се усеща надолу

# 294
Какво ви е мнението, детето вчера го одраскал един домашен питбул.Дали има нужда да го водя на лекар.Дезинфикцирахме раната ,но дали е достатъчно.

# 295
  • София
Преди време и мен ме беше одраскало домашно куче, със зъбите си. Раната беше повърхностна, но тече доста кръв. Собствениците потвърдиха, че има ваксини. Ходих в спешното и ми казаха, че няма нужда от ваксини тетанус и бяс. НО ви препоръчвам все пак да го види лекар и той да прецени.

# 296
възможно ли е забременяване 2 дни след овулация?

# 297
# 298
  • вкъщи
Включвам се търсейки съвет срещу запек. Опитала съм всичко - пробиотик пия постоянно, хуск, лактулоза, много плодове, зеленчуци, цвекло, фибри, кокосово масло,сини сливи, смокини, овесени ядки, жито, елда.... Това ми е ежедневие. Чайове и изобщо  уж супер полезни неща. И запекът става все по - тежък. Цялото ми настроение се върти около това. Гледам как повечето хора се хранят безразборно и нямат подобни проблеми. А аз и се движа много, средно по десетина км на ден, карам често колело, спортувам. И кажете ми как да не ме е яд? Преди дуфалак ми действаш, прилага го веднъж седмично, за да се прочистя. Сега вече и той не ми помага. Моля предложете ми трайно решение. Буквално съм отчаяна и не се чувствам добре, качвам и кг, когато този проблем се задълбочи.

# 299
Алое на кристали?

Общи условия

Активация на акаунт