по роман ли е сериала, бихте ли дали инфо в резюме какво предстои в книгата, че възбудихте любопитството ми?!SET
https://scontent-sof1-1.cdninstagram.com/vp/d7dc8a866b4626ed194e … 33980316237_n.jpg
по роман ли е сериала, бихте ли дали инфо в резюме какво предстои в книгата, че възбудихте любопитството ми?!
по роман ли е сериала, бихте ли дали инфо в резюме какво предстои в книгата, че възбудихте любопитството ми?!
.
А пък тя и мъжа й направо са си паснали - злобни, завистливи, интриганти. За щерката Ярен пък да не говорим
Принцесата на дядо.. Срещата между Миран и Рейян е клиширана за сериалите, но пък развитието е интересно и ще се следи. Значи в това семейство половината си правят както се казва сметки без кръчмар. Дядото искаше да даде Ярен, обаче не му се получи - и Миран добре ги изигра. То просто как да откажеш, цялата фамилия беше в толкова неловко положение. Точка за Миран и това, че е с една крачка пред тях.
Хандан и Ярен също се гласяха, накрая гледахме само истериите на русата. А всъщност сем. Шадоулу явно не са толкова добре финансово, щом като са продали единственото останало имение на бъдещия зет, за да го превърне в хотел. Че и кредит са взели. Май е въпрос на време да ги разорят.
Останах с впечатление, че Рейян не знае за "произхода" си - така и не е разбрала защо дядо й се отнася така лошо. Опитите на Гьонул да накара Рейян да се откаже от годежа бяха толкова жалки - то просто си й личи, че я гризе ревността. Тя е наясно, че Миран не я обича. Още на годежа, когато Рейян влезе в стаята, за да сложат пръстените, на Гьонул физиономията й застина - може би видя съперница в лицето на Рейян. Тя е доста непокорна, тъкмо типа на Миран - да има кой да го укроти. Бабата нещо е скрила .. не ми изглежда да е казала абсолютно цялата истина на внук си.
Ще видим там какво ще излезе. Тя така го е настроила против това семейство, чак злоба струи от тях. Любим момент за мен от серията е, когато Миран щеше да закичи глезена на Рейян с гривната. Между другото играта им с очи е много добра - поне той добре предава омразата и тя с това невинно погледче
Красавицата и Звяра - модерен вариант в Мардин. И другото, което ме впечатли е сцената където този неговият приятел му каза " Ти така не се усмихваш. Влюбваш се" и Миран отрече. Няма да си признае, но интригата сега се заплита и най-интересно тепърва предстои. И не ми се вярва Хазар да е убил родителите на Миран - представиха го като много добър и обичащ съпруг, но сякаш крие нещо.
П.С - а по тази книга наистина ли Рейян умира..
Не съм за трагичен финал, въобще ..
Благодарности за превода! Каква изненада!