са от отврат нагоре, но пък са хубави.
другия му син също е гад, 

. Още не съм изгледала 1 епизод, но видях че имач бг превод, за което ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на екипа
. Истината не е такава, каквато я представят. Сериала много ми напомня на Съла а и ГГ са много сладки, макар Миран визуално да не ми много ОК
, но пък засега ще му дам шанс! Реян много добре знае, че не е с кръвна връзка със семейството. Така разбрах аз още от самото начало, когато говори тя. Ще видим как ще развият сюжета, но пък се очертава интересен, нооо без драма при комшиите не става
.
Боби

. Още не съм изгледала 1 епизод, но видях че имач бг превод, за което ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ на екипа
. Истината не е такава, каквато я представят. Сериала много ми напомня на Съла а и ГГ са много сладки, макар Миран визуално да не ми много ОК
, но пък засега ще му дам шанс! Реян много добре знае, че не е с кръвна връзка със семейството. Така разбрах аз още от самото начало, когато говори тя. Ще видим как ще развият сюжета, но пък се очертава интересен, нооо без драма при комшиите не става
.
Боби

А за Съла, още в началото се пишеше,че ще е модерен римейк на Съла, дори конака е същия. А за драмата, то е ясно без нея сме за никъде, дори в комедиините сериали, вкарват и драма понякога. 
.
Боби

А за Съла, още в началото се пишеше,че ще е модерен римейк на Съла, дори конака е същия. А за драмата, то е ясно без нея сме за никъде, дори в комедиините сериали, вкарват и драма понякога.Препоръчани теми