Hercai/Вятърничав по ATV Тема 1

• 68 971
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
 wavey

Истинска кукла е за мен Ебру Heart Eyes откъдето и да я погледна, и Акън Heart Eyes е симпатяга, и са ми мнооого химични Crazy Crazy като екранна двойка, нещо което е много важно за мен когато гледам даден сериал, и заради което бих преглътнала пробойни в сценария.
SET

https://vk.com/vurgundiziofficial?z=video-171786892_456239056%2F … l_wall_-171786892

# 481
  • Чужбина
Харесва ми много Ебру-то. Жизнерадостно и много симпатично същество с разкошна коса. Не кифлее.

# 482
Харесва ми много Ебру-то. Жизнерадостно и много симпатично същество с разкошна коса. Не кифлее.
Ооооо да, къдрава много и отива, повече отколкото с права(в моите очи).

# 483
Аз Ебру я видях за първи път в Невестата и ми направи веднага впечатление каква естествена красавица е .А те я бяха направили влюбена в онзи грозен актьор ( е , героят му беше с хубав характер)

# 484
В Петък озет на старата серия преди новата няма да има,
https://www.instagram.com/p/Bvg_spYFGxw/
затова бъдете навреме за онлайна в 20ч. и пишете, защото на мен ми се очертава трайна тенденция да не мога да гледам онлайн. Rolling Eyes
Затова пък в Неделя вечер направо с бг превод. Party

# 485
  • Варна
Интересно защо са решили без озет да е?

# 486
Боби, мине-замине и бай Ердо речи произнася, от друга страна четох, че някакви техни религиозни празници се задават.
То добре, че въобще ще има епизод, защото срещнах инфо за не един и два сериали, чиито серии тази седмица въобще няма да бъдат излъчвани.

# 487
  • IT
8 часа турско време е 6 мое, което е супер гадно, сигурно ще хвана 2рата част.
Вуслат го нямаше тази седмица да

# 488
  • ... да усещаш мириса на море ...
Боби, мине-замине и бай Ердо речи произнася, от друга страна четох, че някакви техни религиозни празници се задават.
То добре, че въобще ще има епизод, защото срещнах инфо за не един и два сериали, чиито серии тази седмица въобще няма да бъдат излъчвани.

В неделя 31, щели да имат избори Thinking

За тези, които харесват певческата дарба на Ебру:

Ебру Шахин и Гьокхан Гюнеш -  Neyleyim Sen Yoksan Eğer

# 489
  • Варна
Наде - ясна работата. Те и през седмицата са го повтаряли разбрах.

# 490
  • Пловдив
Благодаря за информацията която сте споделили, на "Миран" ( забравих му името, не помня имена) приятелката не е лоша. Предпочитам с Ебру да са си само колеги, да няма после драми, ако нещо се скарат. Сега са уникални двамата.
Дано да пуснат фраг, за снимките само на бабата без забрадката е нова и евентуално на Азад, другите бяха към втория епизод.

# 491
  • София
Не се долюбваме аз и мъжете Деви.
Абсолютно все едно аз съм го написала това. Мъжете Деви са ми голямо "не" на мен - много трудни характери, все със сложни мъже съм се сблъсквала от тяхната зодия. No Mouth

Аз продължавам да съм по-скоро фен на Ебру, отколкото на Акън. Химия между ГГ явно, че има, но още е и рано да говоря за нещо наистина страхотно и неповторимо - току-виж досегашната химия да е повлияна само от началния хъс. (Дано да не е така, разбира се.) Hands Raised Hands

Странно ми е, че този сериал ми допада и наистина не мога да обясня защо. (Залагам на географията, красивите кадри, и Ебру. Иначе сюжетът е типична турска драма и тегавост.) Доколкото разбрах, сериалът е по книга - ако изобщо някога ми се отвори време, ще взема да и изнамеря из интернет и да й хвърля едно око. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 492
Не се долюбваме аз и мъжете Деви.
Абсолютно все едно аз съм го написала това. Мъжете Деви са ми голямо "не" на мен - много трудни характери, все със сложни мъже съм се сблъсквала от тяхната зодия. No Mouth

Аз продължавам да съм по-скоро фен на Ебру, отколкото на Акън. Химия между ГГ явно, че има, но още е и рано да говоря за нещо наистина страхотно и неповторимо - току-виж досегашната химия да е повлияна само от началния хъс. (Дано да не е така, разбира се.) Hands Raised Hands

Странно ми е, че този сериал ми допада и наистина не мога да обясня защо. (Залагам на географията, красивите кадри, и Ебру. Иначе сюжетът е типична турска драма и тегавост.) Доколкото разбрах, сериалът е по книга - ако изобщо някога ми се отвори време, ще взема да и изнамеря из интернет и да й хвърля едно око. Stuck Out Tongue Closed Eyes
Тези, които аз познавам не бих определила като "сложни", а по-скоро като девици, /в по-лошия смисъл на думата/ в мъжко тяло. Суетни, суетливи, гевезета, мрънкала, самолюбиви - все да са център на внимание, с лаком поглед, но поведение на ощипани като ги хванеш в крачка. Малко психически лабилни, със сигурност всеки месец си изкарват редовния ПМС, горко на жените им - те са мъжете в двойката Simple Smile
Не долюбвам немъжкари, независимо от пола Simple Smile
Книгата, ако я има в нета ще е само на турски език. Виждам, че писателката е млада. Рускините се хванаха да превеждат, но пуснаха малки откъси от 1-ва и 3-та глава, другото като съберат таксата, която са си заплюли от желаещи да платят.

# 493
  • София
Тези, които аз познавам не бих определила като "сложни", а по-скоро като девици, /в по-лошия смисъл на думата/ в мъжко тяло. Суетни, суетливи, гевезета, мрънкала, самолюбиви - все да са център на внимание, с лаком поглед, но поведение на ощипани като ги хванеш в крачка. Малко психически лабилни, със сигурност всеки месец си изкарват редовния ПМС, горко на жените им - те са мъжете в двойката Simple Smile
Не долюбвам немъжкари, независимо от пола Simple Smile
Книгата, ако я има в нета ще е само на турски език. Виждам, че писателката е млада. Рускините се хванаха да превеждат, но пуснаха малки откъси от 1-ва и 3-та глава, другото като съберат таксата, която са си заплюли от желаещи да платят.
Да, аз я видях на турски. Нямам проблем да я прочета и на турски, макар да ми трябва малко повече време, но няма да е спънка, а предизвикателство - тъкмо да си упражнявам езика. Hands V
Иначе за девите съм абсолютно съгласна. Даже се смях на описанието ти, ама си е точно така. Satisfied

# 494
Чакаме ли фраг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт