На море в Турция - тема 59

• 53 638
  • 831
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,до сега все на 23.08 почиваме в Тр,сега се очертава от 14.06,дали ще е студено,знам,че е дискутирано,Кушадасъ или Дидим твърдо,притеснява ме водата в морето.Моля за мнения.С дете сме и предимно море ни интересува.Благодаря!

Didim събота‎, ‎09‎ ‎юни‎ ‎2018‎ г. 15:46 Nature High Brightness

# 196
  • ВАРНА
Стига бе - това не е сериозно за средата на юни да се притеснявате от студ по турските морски курорти!

Дори край мразовития Балчик става за къпане морето след 7-8 юни!!!   -
- мястото където до 15-17 април се ходи със зимни дрехи по обед и трепериш!

# 197
Не съм пробвала лично, но силно ме съмнява в Балчик водата да е топла в началото на юни, особено пък за деца...

# 198
  • София
Стига бе - това не е сериозно за средата на юни да се притеснявате от студ по турските морски курорти!

Дори край мразовития Балчик става за къпане морето след 7-8 юни!!!   -
- мястото където до 15-17 април се ходи със зимни дрехи по обед и трепериш!

Не е баш така. Лани към 15-16 юни бях на Обзор командировка. Във водата само краката си натопих. Не е била повече от 16-17 градуса. После във Варна някъде около 18-20 юни. Там се изкъпах, ама яйцата ми станаха като средно големи стафиди. Та в тоя ред на мисли всеки има индивидуални температурни усещания за топло/студено. При мене под 24-25 градуса ми е гадно. Жената под 27-28 не влиза. Миналата година влезе до колената.

# 199
  • София/Севлиево
Здравейте.Тази година за пръв път избрахме да излезем извън Бг и се насочихме към Турция.Ще почиваме в Кушадъсъ от 5 до 12.08, в Батухан Бийч Ризорт.Някой с преки впечатления от там?Аз съм доста скептично настоена, т.к. по това време в БГ е голяма жега, а там не искам дори да си помисля как ще е.На нашето море ходим или май-юни или началото на септември,а също и зимата(аз не обичам да ходя на плаж,нито да влизам във водата и това време ме устройва перфектно).Та въпросът ми е-големи ли са горещините там в началото на август?И понеже ме е страх от земетресения, а скоро в Турция имаше-в земетръсен район ли ще бъдем?

# 200
  • София
Здравейте.Тази година за пръв път избрахме да излезем извън Бг и се насочихме към Турция.Ще почиваме в Кушадъсъ от 5 до 12.08, в Батухан Бийч Ризорт.Някой с преки впечатления от там?Аз съм доста скептично настоена, т.к. по това време в БГ е голяма жега, а там не искам дори да си помисля как ще е.На нашето море ходим или май-юни или началото на септември,а също и зимата(аз не обичам да ходя на плаж,нито да влизам във водата и това време ме устройва перфектно).Та въпросът ми е-големи ли са горещините там в началото на август?И понеже ме е страх от земетресения, а скоро в Турция имаше-в земетръсен район ли ще бъдем?

Стой си тука. Това сериозни въпроси ли са или е някакъв бъзик? Защо си го причиняваш, еми ако изгориш на жегата, ами ако тресне земетресение. Ако ми подариш тая почивка ще те спася. Я се стегни малко, не стига, че отиваш в култов хотел, ами се оплакваш, е не го разбирам това.

# 201
# 202
  • Велико Търново

Не е баш така. Лани към 15-16 юни бях на Обзор командировка. Във водата само краката си натопих. Не е била повече от 16-17 градуса. После във Варна някъде около 18-20 юни. Там се изкъпах, ама яйцата ми станаха като средно големи стафиди. Та в тоя ред на мисли всеки има индивидуални температурни усещания за топло/студено. При мене под 24-25 градуса ми е гадно. Жената под 27-28 не влиза. Миналата година влезе до колената.                                                                 
Мерси на всички и за нас идеалната вода е между 24-25 гр,но дали ще е така...август си е супер,но с тези цени..

# 203
  • В.Търново
То цяла баластра това......... Grinning  Grinning  Grinning

# 204
  • София/Севлиево
Знам,че хотелът е хубав,все пак зет ми е бил там и той го избра,но въпросите ми са съвсем сериозни.Имам заболяване,което не търпи да се излагам на големи горещини,а пък за седене под слънцето повече от 30 минути не мога и да мечтая,а страхът ми е просто страх и предпочитам да съм подготвена...

Стой си тука. Това сериозни въпроси ли са или е някакъв бъзик? Защо си го причиняваш, еми ако изгориш на жегата, ами ако тресне земетресение. Ако ми подариш тая почивка ще те спася. Я се стегни малко, не стига, че отиваш в култов хотел, ами се оплакваш, е не го разбирам това.

# 205
  • София
Ми като тука е жега в тоя период какво очакваш на 1000+ км по на юг. Още по-жега е естествено.

# 206
  • Варна
Трябва да съм луда, та ако ще и безплатно да предоставят почивка през август да отида. Ни се яде, ни се пие, ни се спи. Даже, би трябвало тогава да са най-ниски цените.

# 207
  • Стара Загора
Всеки издържа различно на топло. Ние все август ходим в Турция - около 24-25-26 август и не сме умрели от жега. Водата в Алания беше чай , такава каквато ни харесва на нас, в стаяти има климатик и ако е много топло, може да се спи на него. Не пием алкохол, и караме на сладоледи! Simple Smile

# 208
https://www.holiday-weather.com/kusadasi/averages/

Кушадасъ- средни месечни температури, справка

# 209
  • Бургас
И понеже ме е страх от земетресения, а скоро в Турция имаше-в земетръсен район ли ще бъдем?
Турция е земетръсна зона и по тая причина трусовете са доста често явление там.
През последните две години, докато почиваме в Турция се е случвало да има земетресение от рода на около 5 по Рихтер. Но разбираме за това, едва когато се приберем в България.

Общи условия

Активация на акаунт