На море в Турция - тема 59

• 53 666
  • 831
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Andi14, Папилон са много добри хотели, едва ли ще ви разочароват.

Марги, насочили сме се към Вог, 2014 година бяхме там, а и цената е добра. Ако имаш по-хубав вариант за 2в+2д със самолет до 4200-4500, като искаме хотелът да има аквапарк и забавления за децата, като периода е от 2.10

stassyjud, кой хотел резервирахте?

# 181
  • Варна
Няма шанс да се разочаровате в Папилон Белвил.

И октомври е най-готино да си в Анталия. 

# 182
Esstela, вие за къде и кога резервирахте? Прощавай, ако си писала, не видях да си се похвалила?

# 183
Ние бяхме в Сиде от 27 октомври до 4 ноември миналата година. Морето беше идеално за къпане - след като аз влизах, без да ми е студено (известна съм със зиморничавостта си). Басейните бяха студени. Температурата през деня беше около 30 градуса. За нас беше великолепно и тази година мисля да повторим. Единствено се чудя дали да бъдем пак в Сиде или нещо друго в района. Има ли друго място с подобни камъняци, че детето много се впечатлява?

# 184
  • Варна
Esstela, вие за къде и кога резервирахте? Прощавай, ако си писала, не видях да си се похвалила?

Не съм за съжаление.

# 185
Esstela,Марги благодаря за успокоението и аз много се надявам да ни хареса.Esstela,нали вие сте почивала в този хотел,бихте ли споделила имали къде да се отиде и какво да се види наоколо?Има ли с какво да се стигне до Белек или Кадрие и имали там нещо, което си заслужава да се види?Също така ме интересува плажа,четох че е пясъчен,но не пише дали бързо става дълбоко,както на повечето места в Белек.

# 186
Марги, насочили сме се към Вог, 2014 година бяхме там, а и цената е добра. Ако имаш по-хубав вариант за 2в+2д със самолет до 4200-4500, като искаме хотелът да има аквапарк и забавления за децата, като периода е от 2.10

Въпреки че Вог вече не е това, което беше, тъй като в последните 2-3 години позанемариха нивото, като забавления за деца определено е най-добрият хотел в Бодрум. И градът на професиите, и лунапарка, и пързалките са много яки. Един от хотелите, които си заслужават е Voyage Torba. Като качество на храната, обслужването и хигиената е по-добър, но пързалките са по-малко и лунапарка е за по-малки деца.

# 187
  • Варна
Адри, ходихме с такси, не знам какво точно имаш предвид. Вечер никога не ни е било скучно, но зависи кой как го разбира. За плажа не мога да ти отговоря, защото не ми е приоритет, иначе храна, стаи, персонал,  алкохол, всичко си беше на ниво. Спомням си, че платихме безумно малко пари за този прекрасен хотел. 1600 лв за една седмица, за двама със самолет. По време на почивката едно момче от компанията имаше рожден ден. Отивам аз при гестрилейшъна да платя за изненада-подарък от нас. Тя ми обяснява какво предлага хотела, аз казвам искам всичко, тоест, украса, вино и плодове в стаята, празнична маса за вечеря или торта. Аз казвам, че искам всичко и питам какво дължа. А дамата казва: Вие сте гости на хотела. Това беше първия хотел, в който ти сервират питиетата, първия, в който нямаше проблем с масите за вечеря,защото сме много хора и пушачи, първия хотел с огромна тераса, за пушачи, за непушачи и + 16 . А бе знаят как да те впечатлят и не делят хората по народност. Освен това, основно гостите бяха французи. Какво повече да ти кажа? Който има стаж в Турция ще ме разбере. Дори Империала може да им диша прахта, въпреки, че бях във ВИП-а,така да се каже.

# 188
Благодаря esstela!

# 189

Въпреки че Вог вече не е това, което беше, тъй като в последните 2-3 години позанемариха нивото, като забавления за деца определено е най-добрият хотел в Бодрум. И градът на професиите, и лунапарка, и пързалките са много яки. Един от хотелите, които си заслужават е Voyage Torba. Като качество на храната, обслужването и хигиената е по-добър, но пързалките са по-малко и лунапарка е за по-малки деца.

Voyage Torba е много хубав! Много повече ни хареса от Вог!

# 190
Здравейте!За пръв път пиша в темата и за пръв път ще ходим с една приятелка на почивка в Турция.Все още не сме се ориентирали кой да е курорта.Колебая се между Алания,Дедим или Кушадасъ.В Кушадасъ съм си харесала Батихан.Попаднах на един хотел в Дедим THE ROXY LUXURY NATURE 5* (EX. AURUM EXCLUSIVE).Някой бил ли е там и дали сте летували в Дедим.За Алания  попаднах на две клипчета на руски влогъри на един хотел изглежда прилично.Почивката е планувана за средата или края на септември.Без деца сме и не ни вълнуват пързалки и аквапаркове.Интересуваме се от хубави плажове,чисти стаи и хубава храна.(ако има и интересни занимания ще бъде добре разбира се)Та ако може отзиви главно за Алания и Дедим как седят нещата ще съм благодарна

# 191
Voyage Torba е много хубав! Много повече ни хареса от Вог!
Voyage са страхотни хотели, в челната десятка в Турция.

stassyjud, щом държите на аквапарк, значи ще ползвате басейни. Много я дъвкахме темата за температурата на водата и вече се изтърка, но все пак да ви предупредя, че през октомври в Бодрум има риск да ви е неприятно. В този период аз бих се насочила към Алания, например Long Beach Resort. Хем ще спестите някой лев, хем ще получите равностойни хотелски услуги, хем ще е по-топла водата.

# 192
  • Варна
Много я дъвкахме темата за температурата на водата и вече се изтърка, но все пак да ви предупредя, че през октомври в Бодрум има риск да ви е неприятно. В този период аз бих се насочила към Алания, например Long Beach Resort. Хем ще спестите някой лев, хем ще получите равностойни хотелски услуги, хем ще е по-топла водата.

Всъщност неслучайно последните смени и чартъри и в Турция и в Гърция и навсякъде по средиземноморието са до към средата на октомври.

# 193
  • Велико Търново
Здравейте,до сега все на 23.08 почиваме в Тр,сега се очертава от 14.06,дали ще е студено,знам,че е дискутирано,Кушадасъ или Дидим твърдо,притеснява ме водата в морето.Моля за мнения.С дете сме и предимно море ни интересува.Благодаря!

# 194
  • София
Здравейте,до сега все на 23.08 почиваме в Тр,сега се очертава от 14.06,дали ще е студено,знам,че е дискутирано,Кушадасъ или Дидим твърдо,притеснява ме водата в морето.Моля за мнения.С дете сме и предимно море ни интересува.Благодаря!

https://seatemperature.info/turkey-water-temperature.html четете бе хора, на първа страница е светая светих

Общи условия

Активация на акаунт