На море в Турция - тема 59

• 52 960
  • 831
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
MariaNova, ясно, че е за края на април, но за мен пак е съмнително евтина.

Както казах, освен ниската цена, самата фирма се носи с кофти слава, така че аз лично не бих рискувала.

Сещай се за какъв инклузив ще иде реч. Ако въобще отиде някой. Цената е на човек. Само да не ги карат да доплащат нещо или да не се налага бат Бойко да ги прибира. 😁

# 316
  • Варна
MariaNova, ясно, че е за края на април, но за мен пак е съмнително евтина.

Както казах, освен ниската цена, самата фирма се носи с кофти слава, така че аз лично не бих рискувала.

Сещай се за какъв инклузив ще иде реч. Ако въобще отиде някой. Цената е на човек. Само да не ги карат да доплащат нещо или да не се налага бат Бойко да ги прибира. 😁
Това е почивка за хора без работа, за малко пари, по никое време извън всякакъв сезон, и най-вероятно и качеството на инлузива ще е на ниско ниво. Може би се целят в пенсионерите, те поне имат свободно време за губене, защото реално в Сиде няма да има какво да прави толкова човек ако не става за плаж.

# 317
То не виждам как биха напълнили самолет от Варна в края на април...

Не знам дали пенсионерите са им таргет, по-скоро целят да приберат некой лев 😁
Ама дет се вика - докато има балъци, ще има и тарикати. 😉

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:57 от Ванилия*

# 318
Печи - проблема е не е че да караш бавно,   проблема е да карат мн мн бързо на доста натоварен път Simple Smile
Така че се радвай ако хванеш задръстване на магистралата, все някак си върви там няма страшно Simple Smile
По е кофти кат караш със 120-130 някой пич да се залепи зад теб със 5 см растояние и да стреля със xenon фарове.. Simple Smile

# 319
Печи - проблема е не е че да караш бавно,   проблема е да карат мн мн бързо на доста натоварен път Simple Smile
Така че се радвай ако хванеш задръстване на магистралата, все някак си върви там няма страшно Simple Smile
По е кофти кат караш със 120-130 някой пич да се залепи зад теб със 5 см растояние и да стреля със xenon фарове.. Simple Smile

А предполагам превишаването на скоростта не е от нещата, които трябва да прави човек?

# 320
  • Стара Загора
Миналата година понеже бяхме голяма група си наехме бус да ни закара до летището в Истанбул , купихме билети за ранен полет в 7.40 , после на връщане бяхме с по- късен полет в 19.25 от Анталия , бусчето отново ни чакаше на летището . Така избегнахме графика и пътувахме супер спокойно.  На отиване по втория мост , на връщане по новия. Вярно е , че като време за пътуване малко се удължава, Но така или иначе щяхме да пътуваме до София или Варна, ако ползвахме чартър. Освен това пътя за трима, ни излезе на 1/3 от стойността на чартър. На границата не сме чакали, защото бяхме там все през нощта.

# 321
Някой да има повече информация за Aydinbey Queen's Palace в Белек? Виждам предстоящо откриване юни месец.

# 322
Здравейте, отдавна не съм писала в темата, но имам нужда от препоръка. Това лято ще постоим известно време в Родос с мъжа ми и детето (5 годишно). Планувам да отскочим до Мармарис  (тъй като е доста близо)  за 1 седмица и търся хубав хотел, с добро обслужване, хубава храна , зеленина и занимания за детето. Плаж и море изобщо не държа да има , тъй като плажната почивка ще си я караме в Родос. Отиваме заради хубавата храна, забавления и басейни, и ОИ. И разположението е без значение, понеже изобщо не мислим да излизаме от комплекса.
Били сме в IC Green Palace в Анталия и търсим нещо подобно.
Благодаря ви предварително! Всяко мнение ще ми е от голяма помощ.

едит: Сега като разгледах се спрях на няколко:
GRAND YAZICI CLUB TURBAN
SENTIDO ORKA LOTUS BEACH
AQUA

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 23:51 от -True Blue-

# 323
Къде на Капитан Андреево може да се купи Винетка (HGS) за Турция.

# 324
  • Варна
Ако представлява интерес за някои юзъри в темата - мога да дам линк към ютуб канала на истанбулската бърза помощ....целия маршрут на линейката  го излъчват и може да опознаете основните улици на Истанбул.

тъй де що да се набутвате в тоя ад
стоите си вкъщи , цъкайте си в ютуба , кво да ходите навънка пък да си намокрите краката , я да простинете нещо Simple SmileSimple SmileSimple Smile И що да ходите по света да го опознавате , я си цъкайте на диванчето Simple Smile
Аз поне 10 - 15 пъти съм прекосявал града и нАдлъж и нашир и при елементарно планиране да се избегне час пик проблема е никакъв Simple Smile

# 325
  • София/Севлиево
Хм,пак аз с едно питане относно пътуването с кола.Тръгвайки от БГ към Кушадасъ ако тръгнем в 22 от Търново (там ни е сборния пункт) горе-долу към колко ще сме на границата,към колко в Истанбул,и към колко в курорта.Както писах и по-назад с три деца ще сме и най-вече заради тях ще е нощен прехода,за да спят,вместо да мрънкат и повръщат(синът ми и голямата племенничка имат този проблем).Питам за ориентировъчно време.Зет ми каза,че се пътува 12 часа...

# 326
Хм,пак аз с едно питане относно пътуването с кола.Тръгвайки от БГ към Кушадасъ ако тръгнем в 22 от Търново (там ни е сборния пункт) горе-долу към колко ще сме на границата,към колко в Истанбул,и към колко в курорта.Както писах и по-назад с три деца ще сме и най-вече заради тях ще е нощен прехода,за да спят,вместо да мрънкат и повръщат(синът ми и голямата племенничка имат този проблем).Питам за ориентировъчно време.Зет ми каза,че се пътува 12 часа...
Няма как някой да Ви каже в колко ще сте на границата,камо ли в колко ще сте в Истанбул.Границата може да я минете за 15 минути,може да стоите и 3-4 часа.Това е много относително.А и зависи с каква скорост се движите,колко често ще спирате.

# 327
  • Варна
Ако тръгвате от Търново, би трябвало да сте на границата за 3 часа грубо, т.е. около 1 часа през нощта. Но не мога да разбера защо държите да минете през Истанбул, по-добре е през Чанаккале с ферибота, хем пътя е по-кратък с едни стотина километра, хем няма да се ръсите за моста към Бурса, който беше около стотина лири минаването. Иначе пътя си е около 12 часа каране, без да се брои минаването на границата и почивките по пътя, значи би трябвало да пристигнете около обяд или ранния следобед.

# 328
Здравейте,

предстои ни почивка в края на май в Eftalia Marin, Aлания.
Ако някой е почивал там, може ли да ми каже, дали има нет в стаите или е по-добре да потърся някакъв план при мобилния оператор
Благодаря

# 329
Няма как някой да Ви каже в колко ще сте на границата,камо ли в колко ще сте в Истанбул.Границата може да я минете за 15 минути,може да стоите и 3-4 часа.Това е много относително.А и зависи с каква скорост се движите,колко често ще спирате.
Ако тръгвате от Търново, би трябвало да сте на границата за 3 часа грубо, т.е. около 1 часа през нощта. Но не мога да разбера защо държите да минете през Истанбул, по-добре е през Чанаккале с ферибота, хем пътя е по-кратък с едни стотина километра, хем няма да се ръсите за моста към Бурса, който беше около стотина лири минаването. Иначе пътя си е около 12 часа каране, без да се брои минаването на границата и почивките по пътя, значи би трябвало да пристигнете около обяд или ранния следобед.

http://bg.toponavi.com/2965-82635

Hug

Общи условия

Активация на акаунт