На море в Турция - тема 59

• 52 945
  • 831
  •   1
Отговори
# 360
Наистина имат много добри оферти. Не знам дали защото има 5 месеца до октомври или по принцип са им такива цените, но е по-евтино от колкото от ТА искат за транспорт с автобус.
Иначе сега огледах и Лонсиера и Вон, обаче определено не е това, което търсим. Много хубави комплекси, но  са в нищото в гора от резорти. Сигурно е хубаво, но ние си държим на вечерните разходки.
Може би ще се спрем на Мармарис, но все още се колебая за хотела.
Ако можете да препоръчате хотел в Анталия, който е да е по-близо до населено място(да става за пешеходна разходка), съм отворена към предложения.  Peace

# 361
water_nymph, имайте предвид, че Grand Yazici Club Marmaris не е хотел, от който да излезете и да се разхождате по пешеходна алея или търговска улица. Той е между Мармарис и Ичмелер и за да стигнете до центъра, да речем, вероятно ще взимате маршрутка. Освен това част от пътя от летището в Бодрум е стръмен и с много завои, така че се взима по-бавно. Иначе Мармарис е страхотен и наистина е супер приятен за разходки.
И в Сиде, и в Алания има какво да се види, но наистина зависи къде точно е хотелът, който ще изберете.

# 362
water_nymph, имайте предвид, че Grand Yazici Club Marmaris не е хотел, от който да излезете и да се разхождате по пешеходна алея или търговска улица. Той е между Мармарис и Ичмелер и за да стигнете до центъра, да речем, вероятно ще взимате маршрутка. Освен това част от пътя от летището в Бодрум е стръмен и с много завои, така че се взима по-бавно. Иначе Мармарис е страхотен и наистина е супер приятен за разходки.
И в Сиде, и в Алания има какво да се види, но наистина зависи къде точно е хотелът, който ще изберете.

Марги, аз съм била в Мармарис и знам горе долу по спомен как е. Преди 5 години бяхме в бюджетен хотел близо до центъра, но ходихме на разходка до Ичмелер и ми се видя като малък рай. Знам, че и Гранд Язичи не е точно в Ичмелер, но има сходна атмосфера. Долмуша не ми пречи. А и такси можем да използваме. Може би ще заложим на него. Докато Лонсиера, например, ми показва, че е на 21км от Алания. Друго си е.
Гледах и други хотели в Мармарис, но сякаш този ми допада най-много и най-близо до спомените ми за Ичмелер. Green Nature също гледах. Ще го измисля.
Искам да ви попитам дали агенциите ще вдигат още цените на хотелите? Мисля, че ранните са приключили вече или не съвсем?

# 363
  • Берлин
Water, мои приятели 60+ бяха в хотела от линка. Не е в графата супер лукс,но има басейн,собствен плаж, ол инклузив, зелена алея до плажа,долмушки за центъра много редовни. Обслужването било супер, и чисто. Аз съм била на центъра - има за гледане,за пазаруване, улички като в Ст.Пловдив и така. Това е хотелът (не мога да копирам линк от приложението)

Дано не съм объркала потребителката.

# 364
  • Варна
Мисля да си закупим само хотела и да взема самолетни билети от Pegasus. До Истанбул все ще стигнем. В момента, два двупосочни ми излизат около 160-170лв общо с багаж. Това направо е толкова страхотно, че не знам реално ли е. Има ли някой, който да е летял с тях и възможно ли е това да е крайната цена? Понеже все още само разучавам и не съм симулирала резервацията до край.
/quote]
Цитат
Мога само да ти отговоря на въпроса за Пегасус, крайна цена е, няма скрити такси, имаш общо мисля 13 кг, можеш да си доплатиш,но за лятна почивка не ти е нужно, а и не са толкова прецизни, колкото Уиз Еър.

Не мога да се съглася - пътувам често с Pegasus, както интернационални, така и вътрешни полети в Турция. Даже много са стриктни за багажа - 8 кг ръчен включен в цената, ако имате чекиран багаж 15 кг  за вътрешен полет( 20 кг за интернационалните полети). Цените са им много добри, ако билетите се закупят навреме, а и обслужването е на ниво, нямам забележки.

С кое точно не можеш да се съгласиш?

# 365
колкото рано купиш толкова по ефтино със самолетните билети
примерно на всяко десето място билета подскъпва
първите 10 места в самолета  50 тл
след това вторите 10 места 75 тл
..
..
последните места 350 тл
имат някаква такава алгоритма

Pазбирасе кой ден/час полет ще е  също е свързано с алторитмата и влияе на цената
примерно петък след обяд от Истанбул ще е по скъпо
Или неделя към Истанбул

# 366
Здравейте, отдавна не съм писала в темата, но имам нужда от препоръка. Това лято ще постоим известно време в Родос с мъжа ми и детето (5 годишно). Планувам да отскочим до Мармарис  (тъй като е доста близо)  за 1 седмица и търся хубав хотел, с добро обслужване, хубава храна , зеленина и занимания за детето. Плаж и море изобщо не държа да има , тъй като плажната почивка ще си я караме в Родос. Отиваме заради хубавата храна, забавления и басейни, и ОИ. И разположението е без значение, понеже изобщо не мислим да излизаме от комплекса.
Били сме в IC Green Palace в Анталия и търсим нещо подобно.
Благодаря ви предварително! Всяко мнение ще ми е от голяма помощ.

едит: Сега като разгледах се спрях на няколко:
GRAND YAZICI CLUB TURBAN
SENTIDO ORKA LOTUS BEACH
AQUA

И трите хотела са добри, но са доста различни от IC Green Palace. Мармарис предлага друг тип почивка, която е далече от условията на големите затворени комплекси в Анталия. Все пак Grand Yazici Club Turban и Orka Lotus Beach се доближават до някаква степен до концепцията на хотелите в Анталия, така че правилно сте се ориентирали. Хотел Aqua е прекрасен, един от най-добрите в Мармарис като храна, обслужване и като градина, разбира се, но територията му е малка и няма дори една водна пързалка. Не знам дали няма да му е скучно на детето.

# 367
  • Бургас
Здравейте,

предстои ни почивка в края на май в Eftalia Marin, Aлания.
Ако някой е почивал там, може ли да ми каже, дали има нет в стаите или е по-добре да потърся някакъв план при мобилния оператор
Благодаря
Ние бяхме в Ефталия Марин миналата година.
Нета беше добър в стаите, както и в ресторанта , острова и навсякъде.

# 368
Здравейте,

предстои ни почивка в края на май в Eftalia Marin, Aлания.
Ако някой е почивал там, може ли да ми каже, дали има нет в стаите или е по-добре да потърся някакъв план при мобилния оператор
Благодаря
Ние бяхме в Ефталия Марин миналата година.
Нета беше добър в стаите, както и в ресторанта , острова и навсякъде.

Благодаря, IrrA_78

# 369
  • have faith and be patient ..
Ееее миналата година сме били много хора в марина явно Simple Smile и аз влизам да похвалв нета и на басейните и на всякъде беше супер!

Едит, ние бяхме в океана.. Грешка. но те двата са един до друг и мисля марина ползват басейните на оушъна, така, че все  тая

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 15:24 от С. Алекс

# 370
Здравейте, отдавна не съм писала в темата, но имам нужда от препоръка. Това лято ще постоим известно време в Родос с мъжа ми и детето (5 годишно). Планувам да отскочим до Мармарис  (тъй като е доста близо)  за 1 седмица и търся хубав хотел, с добро обслужване, хубава храна , зеленина и занимания за детето. Плаж и море изобщо не държа да има , тъй като плажната почивка ще си я караме в Родос. Отиваме заради хубавата храна, забавления и басейни, и ОИ. И разположението е без значение, понеже изобщо не мислим да излизаме от комплекса.
Били сме в IC Green Palace в Анталия и търсим нещо подобно.
Благодаря ви предварително! Всяко мнение ще ми е от голяма помощ.

едит: Сега като разгледах се спрях на няколко:
GRAND YAZICI CLUB TURBAN
SENTIDO ORKA LOTUS BEACH
AQUA

И трите хотела са добри, но са доста различни от IC Green Palace. Мармарис предлага друг тип почивка, която е далече от условията на големите затворени комплекси в Анталия. Все пак Grand Yazici Club Turban и Orka Lotus Beach се доближават до някаква степен до концепцията на хотелите в Анталия, така че правилно сте се ориентирали. Хотел Aqua е прекрасен, един от най-добрите в Мармарис като храна, обслужване и като градина, разбира се, но територията му е малка и няма дори една водна пързалка. Не знам дали няма да му е скучно на детето.
Много благодаря за мнението! И аз последно се спрях на първите 2. Гледах и клипчета в ютуб. Обмислям дори 4 дни в единия и 4 дни в другия, защото не мога да избера в кой от двата Simple Smile Но не знам дали си струва разправията. Има ли единия все пак някакъв превес над другия? По-разнообразна храна, по-интересни неща. Детето още не си пада по водни пързалки и аквапаркове, така че и това не ми е критерий.

И още нещо да попитам, има ли места за шнорхелинг около Мармарис?

# 371
Здравейте! Колебая се между два хотела за почивка в средата на май месец, програма със самолет за двама възрастни с две деца на 7 и на 3! Хотелите са: GOLDENN AGE в Бодрум
 GANITA HOLIDAY в Анталия! Моля препоръчате ми кой е по-добър!

# 372
Здравейте! Колебая се между два хотела за почивка в средата на май месец, програма със самолет за двама възрастни с две деца на 7 и на 3! Хотелите са: GOLDENN AGE в Бодрум

За Golden Age Hotel съм чувала позитивни отзиви, веднъж бяхме в група с хора, които почиваха там и останаха доволни.
Ganita Holiday не съм го чувала, но съдейки по tripadvisor е посредствен хотел с не много високо качество на услугата.

# 373
  • Варна
За хотелите не мога да кажа нищо конкретно, но ако трябваше да избирам, бих избрала Анталия за това време на годината и да се надявам, че все ще се е постоплила водата. Средата на Май е прекалено рано за море, дори и в Турция водата още е студена, затова по-добре в Анталия.

# 374
Здравейте, за пръв път се включвам във форума! Решили сме да почиваме началото на октомври в Анталия-Сиде.Много бих искала някой да даде мнение за два хотела, на които сме се спряли-SIDE CROWN SERENITY и VONRESORT GOLDEN BEACH. Помагайте. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт