Звездни компромати - 403

• 74 089
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
А  имам чувството, че няма да е последното.

Съфорумката дали е била?

# 601
Цяла статия има за Кубрат Пулев в Дейли Мейл - след мача докато го интервюирали хванал някаква журналистка и я целунал право в устата:

https://twitter.com/BoxingNbt/status/1109932458584100864/video/1

Към края е целувката.

# 602
Значи е истина!

# 603
  • До морето
Нищо не разбрах от последните страници, а два пъти се връщах да чета.

На Гущерови бебето се казва Християна, отдавна беше обявено. Украсата е розови балони, абсолютно стандартна за момиче. На Олеся тоже. Разбирам да беше някакъв по-различен цвят, да я обвините Светлето.

Азис е на сватбата на Софка, Галена не. Преслава е кума и Галена отсъства. Точно както Галена беше кума на сватбата на Фики и Преслава я нямаше.

Яна отдавна е с променено деколте. Но може сега да е сложила още.

Кубрат и Андреа отдавна не са заедно, според мен. Мисля че от години поддържат "имиджова" връзка. Само че напоследък разгологъзените изяви на Андреа повече му вредяха на имиджа на Кубрат, дори тук сме коментирали, че един мъж трябва да е луд, ако е съгласен жена му да публикува такива снимки в интернет и явно са решили да престанат с театъра.

# 604
  • Sofia
И Бонка не видях на сватбеното джамборе.

# 605
И аз съм на мнението на Boho chic.
Андреа и Кубрат от много време нямат общи снимки или видеа.
Единствено ако Андреа отиде на някой негов мач или посрещане.
Аз понеже я следвам в Инстаграм, преди месец-два, може и три да си били.. ми направи впечатление, че постваше ( освен обработени снимки ) доста тъжни текстове/цитати. Които си бяха точно за взаимоотношения мъж/жена. Но бяха на английски. Иначе нашите жълтури до сега да са я надушили ама едно си е да го напишеш на български директно, друго на английски.

Тази Софка е поканила всичко де що известно има в БГ. Joy

# 606
Кубрат и ново гадже
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:

# 607
В края на годината в едно интервю Кубрат каза, че готов да има деца от Андреа...а сега вече има нова любов..Scream

# 608
  • София
Момичето от снимката не му ли беше племенница? Живееше в друга държава. newsm78

# 609
  • Пловдив
Кубрат и ново гадже
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:
Скрит текст:
Не разбирам с каква цел се публикуват подобни твърдения и снимки. Първо има новина с тази снимка от 2016 година, че това е негова племеница, и дори и да не е, то снимката е стара!

# 610
Гледахте ли Цвети Стоянова в новия клип на Константин... Струва ми се малко извратено режисьорското хрумване да го бичува с камшик все едно върти лента...А това как стои до отворения прозорец...Верно, за рейтинг и пари хората правят какво ли не ...но чак пък толкова...

# 611
Рииз Уидърспун-обикновена, по-обикновена, най-обикновена:

Сони и Шер на сватбата на Софи Маринова 😜:

# 612
...Украсата е розови балони, абсолютно стандартна за момиче. На Олеся тоже. Разбирам да беше някакъв по-различен цвят, да я обвините Светлето...
Абе има си копи-пейст. Wink
Еднорог ли е, магаре ли е, количката, балона с baby girl са абсолютно идентични. Белите балони и те вързани едно към едно. Разположението по същия начин.
Плюс са добавени метално розовите балони-сърца от осмомартенската снимка на Олеся.

Просо пълна импотентност на фирмата, украсила стаята. Wink  Или Олеся е направила дарение за бедните колежки...

# 613
  • Viena
Ама как без кака Бонка на сватба, там е но е трудно познаваема.

# 614
Снимката с момичето и Кубрат в магазина на Монклер е супер стара. Някаква роднина му беше, ама племенница ли, сестра ли, забравила съм.

Общи условия

Активация на акаунт