Звездни компромати - 403

• 74 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
# 286
Въх 🙄 Халваджиановата снаха ми докара уплах с тая пирга, ужасна е. Дианата и тя.

# 287
Страхотна е Ралица с бебето.

# 288
  • София
Диана е просто кошмарна с тази прическа. Като излязла от филм за ТВУ е.
Ралица е парадокс за мен - на снимки е толкова красива и лъчезарна, в онзи филм и в Черешката - абсолютен борсук.

# 289
Диана прилича на лесбийка с тая коса. Изобщо не й отива според мен. И да отиде да си изправи зъбчето. Има криви зъби, които крият страхотен чар, но нейният не е от тях. Пред камера изражението й винаги е едно тъжно, отвеяно и замислено. Симпатяга е, но й липсва харизма.

# 290
Диана е просто кошмарна с тази прическа. Като излязла от филм за ТВУ е.
Ралица е парадокс за мен - на снимки е толкова красива и лъчезарна, в онзи филм и в Черешката - абсолютен борсук.
Не успях са я харесам, нито като актриса нито като визия, а от Черешката ми стана още по неприятна

# 291
  • До сърцето...
Джон Траволта със дъщеря си и сестрите
Скрит текст:

Хелън Мирън и Филип Киркоров
Скрит текст:

И двамата болтнати в Большой театр
Скрит текст:

# 292
  • ГО
На мен Диана в сериала ми е една вечно подхилкваща се, хем се опитва да го докара сериозното изражение, хем се подсмихва. Не ме кефи и това е. С тая залюпена прическа - ептен.

# 293
  • Countryside
Диана ми прилича на Тринити от Матрицата, забравих името на актрисата.

Детето на Ралица какво има в ухото?

Поли Генова е голяма сладурана! Кой е таткото?

# 294
Джон Траволта със дъщеря си и сестрите
Скрит текст:

Хелън Мирън и Филип Киркоров
Скрит текст:

И двамата болтнати в Большой театр
Скрит текст:
Хелън Мирън е страхотна. Има такова класно излъчване.

# 295
Леле, Траволта откога не бях го виждала, не знаех, че е без коса дори.

# 296
  • София
Парис Джексън и гадже. Големи мърльовци изглеждат.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 297
Миналата седмица е станало година от катастрофата, в която пострада Кристин Илиева. Миналият месец някои хора я обвинили, че моли за средства за лечението си, а поства снимки със скъпи дрехи, обувки и аксесоари.
https://trafficnews.bg/bulgaria/kristin-ilieva-dnes-stava-edna-g … denta-nai-135309/

# 298
  • София
Ако ми дадат суфле без течен център, го връщам веднага.
Диана Димитрова ми е като реце с тази прическа. А и напоследък изглежда доста погрозняла, не знам на грима ли се дължи това.

# 299
Цитат от статия за Блатка и евентуалното им дете
Цитат
Футболната звезда е взел присърце демографския проблем на България и е решил да хвърля семето си наред. Той има две деца от първата си жена Христина - дъщеря Йоанна и син Давид, а след това и красивата Есмер му роди още един син, който кръстиха Елай

Общи условия

Активация на акаунт