Звездни компромати - 403

• 74 094
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Радева е само за костюми. Рокли изобщо не й стоят добре.

# 646
Бест е много красиво бебе! 😍

# 647
 Уау, Деси! Revolving Hearts
По-често да слага панталони.

# 648
Президентшата най-накрая ги подчерта тези дълги крака. Блести, просто блести със стил! Но ние й казвахме да смени шивачката си, ама тя не, та не!

# 649
  • софия
Екстра е Радева с този костюм. Стои й много добре.

# 650
Президентшата най-накрая ги подчерта тези дълги крака. Блести, просто блести със стил! Но ние й казвахме да смени шивачката си, ама тя не, та не!
Дали е сменила шивачката?

# 651
Много ми хареса Радева и на мен.
И Бест ми харесва.

# 652
  • софия
Бест е сладурче. Като даваха при Венета репортаж от ревюто, на което са били Батинкови, ми направи впечатление с какъв блеснал поглед Тоцито гледаше мъжа си и лицето й светеше. Личи си, че се обичат. Само, ако може, малко да намали кича. Дано не го прехвърли върху Батинков старши.

# 653
  • Варна
Радева е само за костюми. Рокли изобщо не й стоят добре.
Напълно съгласна!

# 654
  • софия
Уж следя сръбските нови песни, но не знаех за на Цеца дъщерята, някакси ми се струва че клони към по-западните стилове, не към сръбските ритми. Чух я и на лайф един, където майка й дава микрофона, еми не се и доближава до гласа й, ама Цеца е една.
Пс. чалгарка съм, извинете ме за лиричното отклонение.

# 655
  • До морето
Ами хубава е Радева, аз май не съм видяла нейна лоша снимка с панталон. Това е нейната дреха. Изключително добре й стои.

Тоца направо се е изложила с тая фотосесия, все едно при кварталния Чичо Фото се е снимала. Какви бебешки фотосесии има, ехееееее. А тука ни декор, ни нищо. Лъскавата синя ризка е без коментар. А черният й грим е хап за страх.И въобще защо са избрали и тривата да са в черно на бебешка сесия?! Но затова пък бебчето е разкошно. Голям сладур 😀

# 656
Гери Никол на сватбата на Софка  Stop
https://www.facebook.com/100000089910122/videos/2354954014517573/

# 657
Преслава Rolling Eyes
Скрит текст:
Скрит текст:
Кумът и младоженецът много си приличат.

# 658
Този Павел -Преславин наистина стойката му е като на маймуна,все широко разкрачен и ръце далеч от торса  Shocked На клиповете ,не ми изглежда да се забавлява ,много сериозно стои и все прегърнал Преса на масата-сакън .Тя пък все ухилена,чак лигава за разлика от Павел

# 659
Гери-Никол е един ужасон. Май за пръв път гледам видео, в което си е тя, реална. Голяма дунда и с едно такова натрапчиво поведение. Сменила е и зъбите ми се струва, защото усмивката й флуоресцираше.
Немога да си представя как ще изглежда на 40г.

Последна редакция: пн, 25 мар 2019, 21:05 от Dress as Princess

Общи условия

Активация на акаунт