Звездни компромати - 403

• 74 097
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Ех, тази Софи М., току ми изскача нейната сватба из сайтовете. Бутилчица Laughing :
Скрит текст:

# 661
  • софия
Reese и щерка
Скрит текст:
Heidi Klum & Tom Kaulitz - ужасно ми стоят
Скрит текст:
Jennifer Lopez & Alex Rodriguez...уф тия двамата са ми мега неприятни /като близнаци са/
Скрит текст:
Chris Pratt, много ми беше сладък, но покрай тая новата годеница нещо противен ми стана
Скрит текст:
Keri Russell
Скрит текст:
Alicia Silverstone
Скрит текст:
Mandy Moore - най-после да ми хареса Simple Smile
Скрит текст:

# 662
  • Rock & Roll feeling ...
Точно натрапчиво ми идва махленското провикване на Гери в междуредията на песента.  
Гринго турски циганин ли е ? Че гледах Преслава и Софи пяха турски песни ( https://www.youtube.com/watch?v=MHy8LVMunXM ) , специално на него любими.

# 663
Точно натрапчиво ми идва махленското провикване на Гери в междуредията на песента.  
Гринго турски циганин ли е ? Че гледах Преслава и Софи пяха турски песни ( https://www.youtube.com/watch?v=MHy8LVMunXM ) , специално на него любими.

Май не, тази песен си е в репертоара на Преслава много отдавна:
https://www.youtube.com/watch?v=Lq4nyCiVaCw

# 664
  • софия
        26 март рожденици
Leonard Nimoy, 1931-2015
Скрит текст:
Alan Arkin, 85
Скрит текст:
James Caan,79
Скрит текст:
Diana Ross,75
Скрит текст:
Steven Tyler,71
Скрит текст:
Martin Short, 69
Скрит текст:
Jennifer Grey, 59
Скрит текст:
Michael Imperioli, 53
Скрит текст:
Kenny Chesney, 51
Скрит текст:
Leslie Mann, 47
Скрит текст:
T. R. Knight, 46
Скрит текст:
Amy Smart ,43
Скрит текст:
Keira Knightley, 34
Скрит текст:

# 665
Гери Никол ги нарежда поздравите като чалга певица.
А Софка в началото на сватбата не е с тоя пояс дето я прави да изглежда двойна и е добре.

# 666
  • на пистата
Гери Никол ги нарежда поздравите като чалга певица.
А Софка в началото на сватбата не е с тоя пояс дето я прави да изглежда двойна и е добре.
Не я пояс,просто е заметнала булото около кръста си

# 667
Тази сватба е махленската проява на годината. Разбирам, че такъв и е етноса на Софка и толкова си може ама другите.. То са гюбеци, кючеци, виене на чалготии, мазньоч,  мутрафони гледат лошо.. класика в жанра.

# 668
  • София
Аз пък ѝ се радвам на Софка. Имам смътен спомен, че с Дачо преди години не ѝ се получи така желаното сватбено тържество, но сега изглежда много щастлива. Очаквах да е по-притеснена, а тя истински се забавлява, с Гринго ми изглеждат хармонична двойка (доколкото може да се каже това за него, предвид биографията му). Да, има кич, има дива чалга, има гости, които никак не се чувстват на място, но след като това радва младоженците и роднините им, не виждам защо да ги съдим. Честно казано очаквах много по-шармантна украса и рокля от булката, а тя ме изненада. Кич видях при някои от гостенките, но Софи ми хареса.

# 669
Обаче Кубрат каква целувка треснА на журналитката :Д
Да се взимат!

# 670
Софи Маринова никога не е крила произхода си и мисля, че дори набляга на него, което е похвално.
Щеше да е смешно, ако на сватбата звучаха валсове и френски шансони.
На кой на сватбата, ако не на Софи Маринова, ще звучат тези песни.
Радва ме, че не се прави на нещо, което не е и се забавлява.
Това е тя, това са нейните роднини и приятели, това харесват и така се забавляват.
Всичко друго би било неуместно и смешно.

# 671
  • Countryside
Ако съм журналистка и двуметров боксьор ме награби така, ще му се стъжни. Кубрат е див селяндур, ако ще и най-великия боксьор да е. Същото е и със Стоичков. Но Господ едно дал, друго взел.

# 672
  • Варна
Е, той каза, че били приятели, сигурно не е била чак толкова изненадана.

# 673
  • Countryside
Дори и приятели да са, пак не е съвсем ок. Примерно от моите приятели не очаквам подобно действие, освен ако не вземат Нобелова награда. Ама знам ли...

# 674
  • Варна
Ами аз като гледах тя си беше съвсем ок. В крайна сметка те си знаят отношенията и реакциите, няма какво да бистрим отстрани.

Общи условия

Активация на акаунт