Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 383
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
Не съм убедена, че им стиска достатъчно, за да убият Диана. Иначе като нищо.

# 601
  • София
Не знам дали някой сподели това видео, което Карамазов пусна, веднага след нашите разисквания за Асен и Фили и за това кой има повече фенове Simple Smile
https://www.facebook.com/V.KaramazovOfficial/videos/414937226001686/
А това е и текста към видеото
В поредното видео ще гледате братята Чанови. Само да ви кажа, че Христо може в сериала да играе по-коравия брат, но ви се кълна, че в живота нещата са по-различни. Христо е един от най-добрите ми приятели и сме учили заедно във ВИТИЗ в един клас. Не ни е трудно да играем братя при положение, че цял живот сме заедно.

Дали е случайно, едва ли Wink

# 602
Не съм убедена, че им стиска достатъчно, за да убият Диана. Иначе като нищо.
Хахаха, да бе. Те сигурно едвам са удържали Христина Апостолова да не ги избие половината 😂. Планината е опасно място, освен убийците има отвесни скали, мечки и глигани, като добавиш възможността някой да го удари гръм, да катастрофира и т.н., те героите няма да стигнат 😱😁.

# 603
Аз бих убила 1-2ма главни. Ей така, за съспенса и драмата Joy

# 604
Само Асен да не пипат.

# 605
  • София
Само Асен да не пипат.

+1000
В противен случай да очакват вендета Simple Smile

# 606
  • София
Павел Веснаков по Нова.
Говори най вече за снимките в Родопите.

# 607
Тази снимка във връзка с детективската игра ли е пусната? Мия и Кая са ми много недостоверни имена за български филм.

# 608
На мен Диана ми идва малко остаряло за тийн от София и странен избор на майка с име Мия. Също и Донка за млада жена, колкото и да са търсили нещо съвсем провинциално.

# 609
Диана е кръстена на баща си. Мия ми е странно и на мен.

Донка не знам дали е разпространено в този край, но на мен ми звучи много правдоподобно и добре пасва на героинята.

Иначе на края смятам, че нито един от братята няма да остане с Мия. Ако въобще всички останат живи... 😃

# 610
Тази снимка във връзка с детективската игра ли е пусната? Мия и Кая са ми много недостоверни имена за български филм.
И двете имена са страшно модерни и много използвани от години в България. Мия е от Мария, което много хора целят да избегнат, а Кая често е дъщеря или внучка на Калин, Кольо и всякакви имена с К.
Ая и Ния също, като Ния отстъпва леко позиции.

И аз мисля, че няма да е с братята Мия.

# 611
Ето го репортажа от Плюс-Минус с Павел Веснаков и някои от другите от екипа: https://nova.bg/accents/view/2019/04/02/245855/%D1%82%D0%B0%D0%B … 1%80%D0%BB%D0%BE/

# 612
Глупости, Диана изобщо не е старомодно според мен, харесва ми на мен. Как трябва да се казва тийн от София, че да е модерно? 😃
Мия е актуално напоследък, Донка ми е старомодно, но пасва горе долу на героинята.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 22:12 от VanillaBarbie

# 613
  • София (Възраждане)
Ди(я/а)на е кръстена на дядо си, презимето на надгробната плоча беше Деянов или Диянов, името ня баща й не си спомням..

# 614
Ди(я/а)на е кръстена на дядо си, презимето на надгробната плоча беше Деянов или Диянов, името ня баща й не си спомням..

Така ли беше? Аз мислех, че мъжът на Мия е бил Деян, но явно съм в грешка.

Общи условия

Активация на акаунт