Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 386
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
И аз в началото мислех, че е Мия, но като се позагледах е ясно, че снимката е от ОЖ, иначе наистина прилича на Теодора.

В такъв случай може да е Виктория.

# 586
Сигурно иска да си мислим, че е Мия. Което значи, че тя няма да умре накрая.
Какви сме детективки само...😂
п.п.Не гледам ОЖ. Опитах се на два пъти в началото и не ми хареса.

# 587
Колкото повече я гледам, толкова повече се убеждавам, че въобще не е Теодора, без значение от ролята, а снимката е на майката на Кая.

Обаче като я видях рано сутринта, бях така 😱

Не знам дали Владо умишлено я е пуснал с цел да ни заблуди, по-склонна съм да мисля, че въобще не е предположил, че ще я оприличим за Мия.

# 588
  • София
След тази снимка едно е ясно, Мия няма да умре в края на шоуто.  bowuu

# 589

В края на шоутата обикновено "убиват" някой към когото зрителите имат силно отношение - независимо положително или отрицателно, или и двете. Мия ми е ужасно посредствена като образ и ме кара да изпитвам само раздразнение....

# 590
Значи ще е Филип.

# 591
Аз мисля, че и дъртия Чанов ще го светнат.

# 592

Може...представяте ли си каква драма ще бъде за женската половина на Смолян Joy

# 593
А не, дъртия Чанов ще го оставят да страда. И няма да е кмет.

# 594
Абе аз си мисля, че знае доста за тия схеми. Те в повечето случаи са с благословия от по-високо, не знам. Не ми се ще да убиват Асен само, другите как дойде.

# 595
Стария Чанов и да го убият е все тая, не мисля, че това ще има отношение за зрителите.

Няма как да знаем със сигурност.
Както вече писах, за мен е възможно самият Владо въобще да не подозира, че ще я сметнем за Мия, защото има и други снимки от тази сцена в профила си.

Но иначе, и без да вземам снимката предвид, не смятам, че Мия или Филип ще умрат. 

# 596
Аз и преди и сега се съмнявам най-много в Асен и баща му.
А ми се ще Мия да изглади отношенията с дъщеря си и да останат заедно с Филип.  Но няма да стане така, казаха, че драма ще има, ще плачем и ще се разделят.
Дано само не убият Диана.

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 16:23 от daniela19

# 597
Дияна се казва дъщерята.

# 598
Аз пък искам Мия да се събере с Асен. Филип трябва да израсне доста преди да бъде с жена като нея.

# 599
Малеее, Ванилия, как ме стресна с тази снимка в първия момент😃 Но май наистина е на Кая майка ѝ.

Общи условия

Активация на акаунт