Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 437
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Може би хипаря има някаква връзка с убийствата. Сега като видях гривните.. Много добро откритие! Grinning
Всъщност, оказва се, че не сме открили кой знае каква тайна  Laughing

Мак Маринов
Актьорът е с ключова роля и в крими сериала „Дяволското гърло“
....
Що се отнася до започналата преди седмица криминална история, обяснява, че само онези, които го познават много добре, са установили присъствието му в първия и втория епизод. Но скоро персонажът му ще стане особено важен за хода на събитията и, ако каже дори думичка повече, означава да издаде всичко...

# 226
Мак ли се казва?

# 227
Да. Така се казва актьорът, а героят му в Дяволското гърло е Лазар.

# 228
И Мия има подобна гривна.

А Чанов и патолога имат еднакви синджири Simple Smile

Като сме се заприказвали за аксесоари.

# 229
Браво на вас, как ги забелязвате ния неща!

Мак ми звучи като Карамфил или Зюмбюл 😂 сори за офтопика

# 230
Hа Mия е на лявата ръка  Laughing и от типа като на Aсен, със стърчащи краища на конеца, където се стяга.
Cпоред мен този с ножа и хипарят да един и същ човек, но това не значи, че е убиецът и че гривната има някаква символика. Просто е същата и евентуално по нея се разпознава.

# 231
  • София
Хипаря си е подозрителен отвсякъде. Дори това че от самото начало говорят за смъртта на бащата на Диана и този сега както открадна куршума... Защо точно куршума на баща ѝ? Има там нещо със сигурност....

# 232
  • София
Дами, може и да сте коментирали, но да попитам, защото не съм чела темите. Знаете ли коя е песента, с която започва всяка серия?

# 233

....
Що се отнася до започналата преди седмица криминална история, обяснява, че само онези, които го познават много добре, са установили присъствието му в първия и втория епизод. Но скоро персонажът му ще стане особено важен за хода на събитията и, ако каже дори думичка повече, означава да издаде всичко...[/i]
Това е много добро! Присиствал е в първите 2 епизода значи?? От картините, които дават най-вероятно от убийствата?
 Може и да е бил и човека, който Мия подмина докато отиваше към Смолян в първи епизод?

# 234
Ако още някой пита за песента ще се направя харакири.

Абе как забелязвате такива неща, направо ви се възхищавам. 🤗 Значи аз си мисля, че хипарчето не е убиеца, но ще открие нещо в пещерата. Интересно ми е как ще се развият нещата с Диана. Тя ще докара много проблеми според мен.

И признавам, че на мен хич не ми се реве, не обичам тежки драми, но ми е интересно и ще го изгледам. Най-много не ми се иска да има драма с Дончето.

# 235
Аз също подозирам Краси, защото, когато Донка му обясняваше за съмненията си, че не му е чиста работата на този младия полицай, той подмина с лека ръка, направи същото с пчеларя и детето.

Попето не го отписвам, тъй като май никой не го очаква него, а пък всички го харесваме.

Най - интересно би било да е Филип, но не ми се иска. Нещо има в неговата история, което нямам търпение да разкрият, в първия епизод баща му намекна, че страда за нещо в миналото и точно там мисля, че се крие причината за появата на убиеца. Нещо свързано с предишен партньор може би или с някоя жена била близка на някои от колегите му или дори на брат му..

Интересно ми е и то много!

# 236
Може Филип да е “грешката от миналото”. Не знам как, само някакви сапунени теории ми се въртят, които изключвам.
Обаче пък той ми изглежда лабилен и нерешителен, за да извърши подобни неща.

Мисля си, че убиецът е бил  на огледа на езерото. Помните ли кадъра, който повториха - Филип в гръб, гледа езерото. Някой беше изразил мнение, че е сякаш убиецът го наблюдава изотзад. Звучи ми доста правдоподобно.

# 237
Върти ми се една теория,че ще се окаже,че хипарчето има по-голям брат и той ще в основата на убийствата(физическия извършител).А малкия е видял нещо,вижда се от рисунката,затова и Попето като разпитва другия фъстък,той каза че са се скарали заради слугата на дявола из горите и Тони не му вярвал,ама го било страх.Може да не му вярва,защото е видял истинския извършител и затова толкова е настоявал,че няма чудовище и са се скарали.

# 238
Още не съм изгледала серията, но с интерес ви чета.

Този творчески колектив обикновено накрая се отегчава и претупва нещата , а за да има драма - убиват едно дете , друго се разболява по възможност от рак , а героите не помнят какво са казали и чувствали преди два епизода .
Не така с лошо и с рогИте напред!
Може да ни изненадат положително!

ДГ не е ОЖ. Предполагам, че основната идея на създателите е печалба.
ДГ би се продал успешно в чужбина - добре е направен. ОЖ е за българския пазар и затова го пр**баха - да беше приключил миналия сезон и да се помни с добро, а то ...

# 239
Гривните ако имаха значение щяха по друг начин да са снимани, част от аутфитите на героите са за комплексност на образа, нищо повече.

Миа достигна нови нива на абсурда като скри шапката на момчето, която намери. На ДАНС разрешено ли им е да укриват улики? С кръв по тях Joy
Виж на бащата, дето си давал буса на Каракехайов и ще го разпитват като свидетел се сети да му каже, че има право на адвокат...голям напредък в процесуално отношение.

Общи условия

Активация на акаунт