Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 428
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
И на мен ми стана странно как взе шапката и си тръгна.  Може да съм лаик, но е логично да викне криминалистите, да отцепят района, може да има други улики на мястото, където е шапката. На шапката да има отпечатъци от убиеца, косми, влакна... Като я сложи в джоба и е... майката на всички улики...
Малко от малко реалистичност и елементарна логика да има, някои зрители не пасем доматите с колците..

# 241
Нямат нищо общо наистина с криминалистиката, дори и в най-елементарни неща. Не са им се давали пари за консултанти може би.

# 242
И на мен ми стана странно как взе шапката и си тръгна.  Може да съм лаик, но е логично да викне криминалистите, да отцепят района, може да има други улики на мястото, където е шапката. На шапката да има отпечатъци от убиеца, косми, влакна... Като я сложи в джоба и е... майката на всички улики...
Малко от малко реалистичност и елементарна логика да има, някои зрители не пасем доматите с колците..

И мен ме подразни това с шапката.

# 243
Не знам къде в Тасмания искат да продават продукцията , но от западните кримки сме се понаучили на по- прецизни истории .

# 244
E, може пък да не очакват да я продадат много скъпо...
Съвсем прилична си е продукцията. Да не би пък всичко западно да е все класно и без никакви забележки...

# 245
Под прикритие имаше повече достоверност, на много места го продадоха.
За ДГ може и да успеят, но не заради сюжета, по-скоро заради красивата природа, което е хубав пиар за страната и може да подпомогне туризма ни.

# 246
Дано успеят да го продадат на много страни и за много пари. Хубава природа, хубави актьори и горе- долу хубав сериал засега.

# 247
Дами, може и да сте коментирали, но да попитам, защото не съм чела темите. Знаете ли коя е песента, с която започва всяка серия?
Относно песента - Simon and Garfunkel - Scarborough fair

# 248
Нямат нищо общо наистина с криминалистиката, дори и в най-елементарни неща. Не са им се давали пари за консултанти може би.

Това с шапката е елементарно и няма нужда от супер квалифицирани специалисти, за да им го обяснят.
Ето, ние и без да сме такива, го знаем това.

Хубаво, решила е да не я показва пред бащата, но можеше поне да я сложи в плик.

# 249
Доколкото си спомням, преди старта на сериала се похвалиха, че най-големият следвател в България им е консултант ThinkingThinking

# 250
Доколкото си спомням, преди старта на сериала се похвалиха, че най-големият следвател в България им е консултант ThinkingThinking

Това не значи, че са правили всичко, което им казва Simple Smile

# 251
Това не значи, че са правили всичко, което им казва Simple Smile
Личи си Simple Smile

# 252
Така, де, след първият епизод се включи потребител, който явно е запазнат професионално с процесуално разследващите действия. Провокирана от това изказах мнение, че е добре в повествованието да са по-близо до действителността. Тогава тук ме нападнаха, че виждаш ли това е филм, измислица  и не е задължително да е достоверно. Но, ето идва момент, когото това разминаване дразни и олекотява филма. И зрителят незапознат с това, как реално се случват нещата вижда, че нещо не е наред и дразни.

# 253
А представяте ли си запознатите?

# 254
За мен има разлика между разминаване в някакви специфични неща, за които са наясно само хора от кухнята и пропуск в нещо съвсем елементарно и очевидно.

Тогава се коментира броя на поемните лица при аутопсия. Аз и много други тук не знаехме, че е задължително да са двама и на никой не му направи впечатление, докато не се коментира от запознат човек.
И тогава писах, че това не ми дразни, защото ако трябваше да го спазят, Мия нямаше как да бъде сама в моргата.

Но в случая с шапката, всички сме наясно, че е нелепо супер спецагент да си прибере улика с кръв по нея в джоба...

Общи условия

Активация на акаунт