Дяволското гърло Тема 4 "Тръгваш обратно за Смолян. Веднага!"

• 44 505
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Е, Донка няма да си седи вкъщи.
Нали се спазари с Мия, ако пречупи майката на момчето да се върне на работа.

# 316
Донка е обратно в играта.

# 317
Все ми се струва, че ще излезе нещо от миналото на Мия, което ще е свързано с убийствата около Смолян. И, естествено, че убиецът не може да е просто някой изперкал мигрант-фанатик.

# 318
Е, Донка няма да си седи вкъщи.
Нали се спазари с Мия, ако пречупи майката на момчето да се върне на работа.
Вярно, сега се сетих че те двете говориха.. Grinning Grinning Grinning

# 319
Донка ми изглежда най-малко замесена, такова мило лице има, пък и бременна. Само сценаристите да са измислили друго - ушите ще им издърпам. 😁

# 320
Ами Шейтан и градските легенди защо ги намесиха?

# 321
Не мисля, че ще е ОК да забият в религия, Възродителен процес и т.н. (както някой предположи) и не го вярвам.

# 322
  • Кърджали
И аз не вярвм да забият в такава посока. Друга ще е причината

# 323
  • София
Защото е забременяла непланирано, както толкова други 18-годишни.  Simple Smile
На мен ми се стори пресилено това, че не знае номера на обувките на дъщеря си. Хайде, да е малко дете, на което краката растат с часове, как да е. Ама на толкова голямо момиче, което от години не е сменяло номера... То да беше погледнала към краката му, на око щеше да прецени.
Пресолиха.
Не мога да възпроизведа точно, но в първия или втория епизод, Мия говори с баща си и той И каза, че е крайно време да се прибере и да вземе дъщеря си (нещо от сорта)

По записа, който преслушваше Диана на баща И, (беше в хотела и тогава установи, че хипаря е откраднал куршума), той казва "майка ти заплашва да сготви"
Аз си представям картината така: и Мия и мъжа И са в системата. Тя обаче се чувства "прецакана", че е забременяла толкова млада и се е отдала на кариера. (тя споменава, че бащая И я е отгледал сам, явно не е създал у нея инстинкт за създаване на домашен уют, и тя не е типаж домакиня с престилка, суетяща се около съпруг и дете)
Мъжът И обаче явно успява да се грижи достатъчно добре за дъщеря им, че Диана да не усеща толкова липсата на майка си.
Не знам дали не си измислям, но си мисля, че пътищата им служебно са се пресякли, нещо се е объркало и мъжа на Мия загива(най-вероятно Мия не е преценила правилно ситуацията) и въпреки че Мия няма пряка вина, усеща, че косвено Диана я обвинява за смъртта на баща си и поради тази причина още повече я отбягва (явно след смъртта на баща И, Диана е отглеждана от дядо си)
Та затова не знае кой номер носи дъщеря И, и затова говореше сякаш наистина е изгубила дете, но на въпроса на Иван не отговори, защото хем не е , в буквалния смисъл, хем знае от каква вина е разкъсван Иван.

# 324
Мисля, че точно за Йосиф казваше Владо в един от видео дневниците си - че снима със свой състудент?

С актьора който играе  брат му (Христо Петков ) са състуденти. Йосиф Шамли е доста по-голям.

Новото промо е брутално.

# 325
В представянето на Мия точно това пише, че е израснала без майка и без топлина. Според мен, даже и да е искала детето си и да те се е прецакала забременявайки, не знае как да бъде истинска майка на детето си. Спойката в семейството е бил бащата и сега между майката и дъщерята  се отваря все по- голяма пропаст. Ама не виждам това какво общо би имало с убийствата, ако допуснем, че имат нещо общо с миналото на Мия. Евентуално със смъртта на мъжа й.. 

# 326
Millian, той говори за човек, който тепърва ще се появи, мисля, че няма предвид Христо Петков.

# 327
  • София
В представянето на Мия точно това пише, че е израснала без майка и без топлина. Според мен, даже и да е искала детето си и да те се е прецакала забременявайки, не знае как да бъде истинска майка на детето си. Спойката в семейството е бил бащата и сега между майката и дъщерята  се отваря все по- голяма пропаст. Ама не виждам това какво общо би имало с убийствата, ако допуснем, че имат нещо общо с миналото на Мия. Евентуално със смъртта на мъжа й.. 
Не знам защо все още се спряга името на Мия да има връзка с убийствата, като тя попадна там случайно, след убийството на Петър.
Според мен тя е катализаторът. Тя е външният човек. Извън криминалния сюжет, тя провокира, тя е причината местните да се разкрият, тя предизвиква събития, които ще обърнат сериала от кримка в драма.
Според мен Филип се влюбва в нея и от там се почва опълчването на баща му. Изобщо, Мия, според мен, ще разклати устоите на патриархата, който е изградил прокурор Чанов.

# 328
Сега остава и мъжът на Мия да не е умрял и да е замесен в случая...  Laughing

# 329
Не знам защо все още се спряга името на Мия да има връзка с убийствата, като тя попадна там случайно, след убийството на Петър.
Случайно, случайно... колко случайно да е било? Тя следеше някакъв, хвана го, поступа го малко и той ѝ каза името Каракехайов, тя хукна да търси този Каракехайов във Смолян, само че докато стигне, вече го бяха убили. Някак не ми се струва съвсем случайно.

Общи условия

Активация на акаунт