Липса на внимание или чувство за съвършенство

• 5 075
  • 89
  •   1
Отговори
# 60
Аз пак се включвам само да кажа нещо... всички се хванаха за израза “той е хубав”, но момичето отчете не само този факт! Да припомня: той е бил по-сериозният от двамата, имат общи интереси по думите на авторката! Сигурно има и други положителни качества, кой знае, а може и да няма Simple Smile.
 Също така израза “на университет” може да използван не от 26-годишния младеж, а грешно цитиране от авторката!
Мнението ми за това ти си смешна е, че е грубо! Тъпо бих казала! Изненадата ми е, че това го пише, според мен, без приятелите му да го виждат, което ми е доста странно! Това изключва показност. Не си предтсавям да казва после : “Вижте к’во и написах, глей колко съм як” ще е ужасно смешно и принизяващо него самия!
Не знам, малко се обърках тук... ако авторката даде още някой пример, ще ми е малко по-лесно, тъй като този е доста... никакъв... и ако трябва да се съди само по него, нищо не може да се каже!
Успех 😊

# 61
Авторке, опитай си да си представиш, че този мъж не е толкова "хубав" и се замисли какво харесваш в него освен, че е "вървежен". Сега комплексите са му слаби, защото е още млад и привлекателен. Като почне да минава 30 и осъзнае, че вече не е така актуален, ще бъде истинско комплексирано чудовище.. и за всяко негово чувство на несигурност, ще го отнасяш ти.

# 62
Ама къде ги намирате такива ......Комплексар!
Бил красавец, обичала го.
А себе си не обичаш ли?Той гради "имидж" на твой гръб, подиграва ти се, грам не те уважава като човек (визирам факта, че не спира с бъзиците, въпреки че си показала, че не са ти приятни, човек който те обича и уважава би се съобразил и би престанал да прави нещо, което те наранява), смята те за по-тъпа, по-долна, по-проста, може би и по-грозна от него.....
И защо държиш да останеш "боклука в краката му", който той подритва насам-натам?

Интересно, можеш ли да споделиш поне една негова постъпка, която показва любов и уважение към теб?

# 63
  • София
Аз всъщност не видях никаква лоша постъпка от момчето досега. Нещо си бил написал на авторката...ама тя си била помислила нещо друго...

# 64
Еха за едно денонощие даже и мен ме усолхите искам да кажа, че не съм казала че няма да го зарежа щото е хубав тва даже е смешно Joy казах, че е хубав и си го заглеждат затова ако го зарежда няма да умре от мъка

Последна редакция: вт, 19 мар 2019, 10:15 от G.V.N

# 65
ако го зарежда няма да умре от мъка
Обичай се повече.

# 66
Че, като не умре от мъка, чудо голямо!

Той не държи достатъчно на теб, това е истината. За какво точно ти е такъв?

ПС: Ти студентка ли си?

# 67
Това непрекъснато подкопаване на самочувствието от човек, който трябва да е "на твоя страна" и да те подкрепя, води до сривове. Няма голямо значение в случая каква е причината - дали той е комплексар, дали е просто задник, дали обича да е клоунът на компанията. Резултатът е в твоето поле, подложена си на постоянни удари и унижение. Избързали сте с това съжителство след само месеци запознанство.

Пишеш, че си говорила с него за това, обаче резултат (промяна в поведението му) няма. Не знам на какво се надяваш тогава. Това просто е поредна тема, в която някое влюбено момиче иска гаджето ѝ да не е това, което показва, че е.

# 68
  • София
Прочети за "нарцисизма"!

# 69
Че, като не умре от мъка, чудо голямо!

Той не държи достатъчно на теб, това е истината. За какво точно ти е такъв?

ПС: Ти студентка ли си?

Да студентка съм

# 70
Той е на 26. Наборите му гонят мадами и имат кратки връзки, а той вече е обвързан със сериозна приятелка. В случая 100% му натякват, че е чехльо, че една жена го пита къде е, какво прави, с кого е, че му държи сметка и го контролира. Точно затова си прави "шегички" с теб. Ако е бил в компания когато ти е писал съобщението и приятелите ми са разбрали, че ти му пишеш и са го бъзикали. И за да покаже, че е над теб и не може някаква мацка да му държи сметка, ти казва, че си смешна.

Ако беше сериозен и мъж на място, до сега да е скастрил приятелите си, а не теб. И да е дал да се разбере, че държи на теб. Ти търсиш мъж и сериозна връзка в недорасъл и не наживял се тиин на 26.

# 71
  • Варна
И аз така го виждам. Той е с аверчетата, тя го пита кога ще се прибере и онзи решава да се изпраска какъв мъж е и да й покаже къде й е мястото. И гаранция, че ония са надникнали да видят чата, няма начин. Иначе самочувствието му не би имало поле за изява.

# 72
И аз така го виждам. Той е с аверчетата, тя го пита кога ще се прибере и онзи решава да се изпраска какъв мъж е и да й покаже къде й е мястото. И гаранция, че ония са надникнали да видят чата, няма начин. Иначе самочувствието му не би имало поле за изява.
Не е било необходимо да надникват, направо им е показал и са се хилили за сметка на авторката.

# 73
Според мен знаеш истината за него, но по някаква причина не ти се занимава да си променяш живота. Излизането от зоната на комфорт, което е просто промяна на ежедневието, е доста трудоемка задача, кокото и банално да звучи. Заради неизпълнението на тази задача от едно елементарно плоско ухажване се стига до деца с неподходящ човек и много по-тегави теми от тази във форумите. И не само там (тук).

# 74
И гаранция, че ония са надникнали да видят чата, няма начин. Иначе самочувствието му не би имало поле за изява.

Точно затова става на въпрос

Общи условия

Активация на акаунт