Липса на внимание или чувство за съвършенство

• 5 065
  • 89
  •   1
Отговори
# 45
Прилича ми на някакъв комплексар въпросния, който няма топки да се налага над другите. Мачка психически жена си защото само така се чувства голям мъж.
Аз бих го оставила, но аз съм егоист и първо обичам себе си, после - мъж.

# 46
Хич не ги харесвам такива инфантилни мъже, дето ходят на университет. И не, никога съм нямала такива в живота си, щото не са ми интересни и не бих им позволила такова отношение. Ама ти си го дръж като искаш, не те карам да го оставяш, всеки има различен праг на самоуважение.

# 47
Благодаря на всички за отговорите хубави лоши важното е, че сте си отделили времето😊 ще пиша какъв ще му бъде отговора като повдигна въпроса

# 48
И мислиш, че можеш да разрешиш този "проблем"?! Това не е проблем, това е кофти човек, който няма как да промениш.

# 49
  • Варна
Млада е. Ще й светне някой ден.

# 50
Интересно след колко пропиляни години ще й светне, че тоя не е стока и не си заслужава изгубеното време.

# 51
  • Варна
Е, това са рисковете на младостта. Нарича се съзряване.

# 52

Нищо чудно, че е на 26 и не му е дошъл акъл, поне пред теб не ми харесва как се държи с теб. И наистина някой беше се изказал, че ако се държи така надменно с теб, наистина не те уважава, а ти може би си влюбена и не разбираш някои отношения/качества. Simple Smile

# 53
Аз не разбрах как комуникирайки си чрез месинджър , той се прави на интересен пред приятелите си? Чете им какво си пишете ли?
Ако е разговор , разбирам, но пишейки ми е малко странно и ако чете какво си пишете пред аудитория е доооста грозно!

# 54
  • Насред хаоса
Мъже и жените сме много различни - мъжкото чувство за хумор е много различно от женското.
Чувството за хумор не се дели на мъжко и женско, а на просташко/дебелашко и интелигентно/премерено. Кой какъв тип ще прилага си зависи от него, нагласите и възпитанието му.
Освен това не мисля, че начинът на поведение на този е проява на чувство на хумор. С действията и обидите той демонстрира пред приятелите и познатите си как може да се подиграва с партньорката си и да я мачка, за да го гледат с възхищение и затаен дъх (друг е въпросът, че ако го гледат така, и техните дъски нещо хлопат здраво). И това говори за пълна липса на уважение към нея, а уважението е един от основните стълбове на връзката - без него това не е връзка. Освен това говори и за скрити комплекси и нужда от доказване, ама на чужд гръб. И че я смята за нещо по-низше от него. И говорим не за 15-годишен неориентиран пубер, а за 26-годишен дангалак. Ако досега не е разбрал, че подобно поведение не отива нито на годините му, нито на претенциите му за ходене "на университет", нито на съвременните разбирания за отношение към жена, то едва ли някога ще разбере. Но тя ако има години за пилеене на вятъра, да се пробва да види докога ще изтърпи.

# 55
Авторке, ще ми е интересно да споделиш резултат от разговора.
Направо онемях от "Кое е смешно ? ТИ си смешна"
Това не е пряка обида, а отношение.

Той бил комплексар, а ти ?
Красавец бил. Не ме  съветвайте да го оставям . А какво да те  посъветваме ?

Еми, то и ти  явно имаш дефицити. Заради някакъв трофей , с който да крачиш на университета , си готова да преглътнеш да ти пишат саркастично, че  си смешна.
Ами... смешна си. С опита да запазиш отношения с един кухар.

# 56
Авторке, откъде знаеш че публично те злепоставя с бъзици, като не си там? Не разбрах наистина. Нищо нередно не виждам в съобщенията му. Какво съобщение трябва да пише според теб?

# 57
  • Варна
Смятайте щом на нея така й говори, как я обрисува пред приятелите си.

# 58
Мен ме впечатли как обяснява отношението си - бил я допуснал до себе си! Каква чест! Как да го зареже момичето?!

# 59
Има хора, които трудно допускат останалите до себе си, но поне да беше намерила диаманти в душата му, а то... несериозен недорасляк.
Срещала съм този тип мъже, промяна или настъпва много трудно или никога. Най-често - никога.

Но карай, нали е красавец. Ще изтърпи малко унижения. Явно си  струва...

Общи условия

Активация на акаунт