Отношения?

• 7 353
  • 121
  •   1
Отговори
# 90
Той знае ли, че си девствена? Ако му кажеш направо, може да е добър тест за теб какви са му намеренията, еднократни или не толкова. Като цяло гледай бързо да се отървеш от идеята, че секса е награда за нещо си или че жените винаги са "използваните". Даже бих те посъветвала ТИ да го използваш в случая, ама не знам дали ще ме разбереш правилно. Не бъди жертва или нечия наградка, за която трябва да се покрие норматив, за да падне десертчето. Това е сигурен начин винаги да оставаш разочарована.

# 91
  • Пловдив
Аз, макар че съм жена, също не разбирам защо някои момичета толкова се вживяват по темата за първия път. По-важно е кой ще е последният мъж, не първият. Имала съм партньори, за които съм съжалявала, но никога не съм си мислела, че са се възползвали от мен или че съм "жертва". Странни са ми подобни разсъждения.

# 92
Единственият съвет, който мога да ти дам, е да не се захващаш с момчета, в които не си влюбена.
Да бе, баш пък тъй... ами ако никога не се влюби истински, или не е взаимно - девствена ли да стои цял живот?
Влюбването може да дойде пък след време, като походи с някой, като спи с него известно време. Не е казано да е от пръв поглед. Харесване е важно да има, важно е също да изчака докато го опознае и мисълта за секс с него да ѝ стане комфортна, ама чак пък да се влюби че тогава да прави секс..

# 93
По-важно е кой ще е последният мъж, не първият.

Факт. Първи всеки може да бъде – дори и насила.
Важното е кой ще е последният – по собствен избор. Simple Smile

Да бе, баш пък тъй... ами ако никога не се влюби истински, или не е взаимно - девствена ли да стои цял живот?

Ами, явно така е решила. Може така да ги учат по турските сериали (а, дано, ма надали...).
Като те тресне хормонът, може да се влюбиш в първия убитак, че и ще убеждаваш другите колко е по- и най-, и да се чудиш защо не го виждат.  Laughing

# 94
Той знае ли, че си девствена? Ако му кажеш направо, може да е добър тест за теб какви са му намеренията, еднократни или не толкова. Като цяло гледай бързо да се отървеш от идеята, че секса е награда за нещо си или че жените винаги са "използваните". Даже бих те посъветвала ТИ да го използваш в случая, ама не знам дали ще ме разбереш правилно. Не бъди жертва или нечия наградка, за която трябва да се покрие норматив, за да падне десертчето. Това е сигурен начин винаги да оставаш разочарована.

Можеш да кажеш, че си девствена, ако искаш, та наистина това ще е добър тест с/у отсрещния човек как ще реагира и така по това можеш да разбереш донякъде що за човек е. Обаче за недевствените често може би няма да приемат девствена, има и изключения.

# 95

Можеш да кажеш, че си девствена, ако искаш, та наистина това ще е добър тест с/у отсрещния човек как ще реагира и така по това можеш да разбереш донякъде що за човек е. Обаче за недевствените често може би няма да приемат девствена, има и изключения.
Аз съм му казала, но продължаваме да си пишем, дори излезнахме след това, може би излиза с мен за.развлечение просто, няма как да знам 😀

# 96
Ами не говоря за деца, семейство и т.н. сериозност за мен е да знам, че мога да му имам доверие с една дума.

доверието не е само между влюбени
нямаш ли доверие на приятелите си, на семейството си?
можеш да имаш доверие и на човек, с когото просто правиш секс

Аз съм му казала, но продължаваме да си пишем, дори излезнахме след това, може би излиза с мен за.развлечение просто, няма как да знам 😀

всъщност ако не се развлича с теб, точно за какво да излиза с теб?
за да умре от скука ли? кой би си го причинил?
ти би ли се влюбила в някого, който е сериозен /т. е. имаш му доверие/, но досаден, скучен и гледа в една точка, смръщил вежди?

# 97
Добре, де, как от 2 срещи решавате, че искате сериозни отношения с някой без да го познавате? Този тип отношения се появяват с времето, не предварително и като условие за секса.

# 98
Добре, де, как от 2 срещи решавате, че искате сериозни отношения с някой без да го познавате? Този тип отношения се появяват с времето, не предварително и като условие за секса.
То може би не е да искаш с определен човек, щото той пък може да не иска. А като цяло да търсиш такова нещо 😀

# 99
То може би не е да искаш с определен човек, щото той пък може да не иска. А като цяло да търсиш такова нещо 😀
Много добре го опишваш, но не го осъзнаваш. Всеки човек по природа иска сериозни отношения. Всеки иска някой или някоя да му вземе акъла, да се влюби, да срещне и да задържи любовта. Това желание го имат даже заклетите женкари, те затова си се женят и после пак си кръшкат. Това дори не е желание, а потребност, която липсва у изключително малко хора.
Просто вероятността да срещнеш твоя човек веднага е много малка. Често срещаш поне няколко преди това.
Теб те фурстрира темата за секса. Трябва да си решиш този проблем. Сексът е нормална част от взаимоотношенията и трябва да го приемеш така. Просто изисква предпазни средства, каквито нямаме за душите и емоциите си. Има много по- страшни примери за използване от това някой да те целува, особено ако опитва да те докара до оргазъм.
Отпусни се, съзнанието ти е много натоварено от страх от провал.
Трябва ти да си повярваш, за да се довериш.
Успех!

# 100
Всички сме били девствени и знаем какво е. Разбирам, че не искаш да си легнеш с някой само зада му направиш кефа, но на тази възраст момчетата търсят секс и само това им е в главата. Иначе сексът е силно оръжие в ръете на една жена, но това ще го разбереш по-късно.

Да си девствена не е нещо лошо, бе. Simple Smile От написаното аз разбирам, че тя не иска секс, иска любов. В такъв случай трябва да си намери някой романтик, който също да вярва в любовта. Някой, който да си е опатил от търсеща само секс жена.
Сред 20-годишните момчета не знам дали ще се намери такъв пич, може би трябва да търси сред интервал 25-35.

Специално за тоя пич, дето се е похвалил, че е женкар има два варианта - или да е такъв наистина или просто да се прави на такъв.

Моя съвет е да не му се връзваш, защото рано или късно ще попаднеш в капана, т.е., в леглото с него. Grinning После няма да има продължение. Simple Smile

Аз имах един приятел, който беше влюбен в мен доста години. Не посмя да ме целуне от уважение и страх да не се отдръпна от него. Само се гледахме в очичките и се радвахме каква хубава усмивка и парфюм има отсрещния. Не знам дали все още има такива момчета. Grinning

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 21:17 от amy_nka

# 101
  • София
Колко грубо изказване. Типично мъжко. Намери "някой да те отвори", " да те разработи"...пфу.

😂 мъже... ето заради това ме е страх, защото на 99% от мъжете в главата им е секс, явно аз съм сбъркана щом искам нещо различно
Не можеш да искаш сериозна връзка с човек, с когото не знаеш дали си пасвате в леглото. А това с карти Таро не се разбира.
И не знам дали ше намериш човек, с който да се ожените и след това да сте си мъж и жена...

# 102
Аз имах един приятел, който беше влюбен в мен доста години. Не посмя да ме целуне от уважение и страх да не се отдръпна от него. Само се гледахме в очичките и се радвахме каква хубава усмивка и парфюм има отсрещния. Не знам дали все още има такива момчета. Grinning
Има, има - задръстеняци има много и сега.

# 103
  • София
Колко грубо изказване. Типично мъжко. Намери "някой да те отвори", " да те разработи"...пфу.
😂 мъже... ето заради това ме е страх, защото на 99% от мъжете в главата им е секс, явно аз съм сбъркана щом искам нещо различно
Не можеш да искаш сериозна връзка с човек, с когото не знаеш дали си пасвате в леглото. А това с карти Таро не се разбира.
Писала съм и друг път - за мен са били много мъдри племена/народи, при които е имало ритуално "обезчестяване" на девойките. Те са били много по-еманципирани, вместо драмите с блага ракия и убийствата на честта.
И разработването е точно да те научат на някои неща, хубавият секс иска опит и да познаваш какво ти харесва на теб. Много добре го е казал съфорумецът по-назад.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 10:46 от Cuckoo

# 104
Има, има - задръстеняци има много и сега.

ужас, потрисам се от такива екземпляри....

Общи условия

Активация на акаунт