Емболизация на миома

• 13 639
  • 136
  •   2
Отговори
# 135
  • Бургас
Не знам колко е в момента. Аз бях с направление и платих около 3000 лв. -упойки, престой, и може би лекарството, преди 2г.

Те запълват артерии към матката, но имат някакъв протокол, който следват и ми казаха, че са направили количеството на препарата по указанията, и ако няма ефект пак да отида.т.е всичко е измислено да ходиш по няколко пъти, не слагат достатъчно количество и на достатъчно места.Може би затова нямаше незабавен ефект както при сестра ми.

# 136
Не знам колко е в момента. Аз бях с направление и платих около 3000 лв. -упойки, престой, и може би лекарството, преди 2г.

Те запълват артерии към матката, но имат някакъв протокол, който следват и ми казаха, че са направили количеството на препарата по указанията, и ако няма ефект пак да отида.т.е всичко е измислено да ходиш по няколко пъти, не слагат достатъчно количество и на достатъчно места.Може би затова нямаше незабавен ефект както при сестра ми.
Благодаря, значи без направление отива поне 5..... Изобщо не се съмнявам, че това е възможно, за съжаление. Щом не са лекували тази, вътрешната, явно е вероятно и да не се прилага за тях, четох аз всичко, на едно място пише- няма значение къде е и каква е, на друго пише, че точно на тези вътрешните, не се прави. Сигурно зависи от нещо.

Общи условия

Активация на акаунт