АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 320
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Термина ми е за 24 Август, но с уговорката, че не си спомнях точна дата на последна менструция и по размера на плода определиха.

# 286
Поли, всеки ден от работа до нас изминавам почти 10 км... дупки има доста и си се клатушкаме яко с колегата.. спокойно.. не мисля, че ще има нещо притеснително...

Аз на второ БХС не съм ходила, ако са препоръчали 2ро такова, то се прави мисля, че преди ФМ... в по- ранна седмица... Blush

# 287
  • София
TastyStar, аз не съм правила БХС при втора ФМ.  Дори не знаех, че има възможност да се прави - може би само, ако се налага при по-специални случаи.

# 288
  • Пловдив
Tastystar,аз като бях на 2рата ФМ питах доктора и той каза,че БХС се прави пак ако има нещо притеснително/неясно. Но пък ти винаги може да си поискаш да направиш,макар че на много места четох,че при 2ри БХС може да има фалшив лош резултат.

# 289
Аз правих втори БХС защото моята докторка, която ми води ЖК поиска да види БХС направен и от Майчин дом, и да го сравни със св. Петка. В св. Петка м излезе за Даун 1:232, а в МД резултат за бременната 1:2200, а за доктора 1:180. То кой резултат се гледаше? Този за бременната, нали?

# 290
  • Благоевград
Здравейте мами. Минах да се отчета и аз с ФМ. Според доктора на девойката всичко й е супер. Поизмъчи се да я огледа, че ни беше обърнала гръб, но успя. Преброй даже пръстите на ръцете и краката дали са по 5. БХС не са ми правили. Зарадва ме и с факта, че плацентата се е вдигнала и шийката е пораснала. Вече тежим 429 грама в 21 г.с.  Пожелавам на всички, за които предстои ФМ само хубави новини.

# 291
За ВАРНА.. всеки Четвъртък има от 10:00 в mall varna на различни теми.. още не сум ходила.. и на 6-7 ще има от АГ Организирани лекции https://www.facebook.com/events/298393347543400/

# 292
Здравейте момичета!
Поли, според мен няма изобщо за какво да се притесняваш, аз шофирам всеки ден по много, съответно по нашите улици и през доволно количество неравности и понякога дупки и в началото и аз се панирах. Наистина трябва да внимаваме, но и бебето е достатъчно добре защитено.
Едно време бабите ни, като са били бременни, до полето е било съвсем нормално да се друсат в каруците сутрин и вечер. А и за всички отлепяния, за които съм чувала са съпроводени с доста болки и кървене, сигурна съм че всичко е наред 🤗

# 293
Благодаря на всички за отговорите Flowers Rose

# 294
Сънче, и аз съм на 8ми на ФМ, струва ми се цяла вечност до тогава! Че и до София ще пътуваме, с големи усилия успях да запазя час при Михова, дано всичко с младежа е наред !

# 295
Здравейте,момичета!Вчера мина поредният преглед и моето момче е вече цели 300 грНе можах да се отчета вечерта,защото ми беше много лошо от пътуването,а и кръвното ми беше ниско 100/60!?Всичко е наред с бебо.Аз ще правя ФМ след месец,в 22-23 седмица.Сега ми пуснаха за втори път кръв и урина.
За тези,които страдат от сенна хрема,може да си вземат капки Cavisept/може да се ползват продължително,без проблем/или бебешки капки с морска сол.И това е,лекарства против алергии,не се препоръчват при бременност.
Усмихнат ден,момичета!

# 296
Здравейте момичета! Аз просто да се похваля, че както до вчера усещах само почуквания, от снощи толкова силно рита, че и ММ я усеща. Даже сутринта той спеше и аз му сложих ръката на корема ми и тя толкова силно риташе, че го събуди 😂 беше най - хубавият ни момент ❤️

# 297
Момичета аз май лепнах някакъв вирус. Снощи започна да ми се гади, а през нощта вече започнах да повръщам. Отидох до работата само за да ми пуснат системи, че ми беше много зле.
За да е пълна картината като се прибрахме с ММ, свеки беше успяла да запали половината кухня. Щерката и тя е болна, ама тя е само с температура.... Както казват една злина не идва сама.
Поне колежките настояха и ме заведоха до АГ-то в болницата. Бебока е здрав, 240 гр, седалищно е. И вече официално Сънчето може да ми сложи син щъркел. Така хубаво си показа младежа атрибута, че даже и снимка имаме 😁

# 298
Момичета аз съм със сенна хрема  и то последните години минава доста тежко .. Решила съм да пробвам с хомеопатични лекарства .. все пак ще се консултирам с  лекар..дано има облекчение

# 299
Момичета, случвало ли се е да имате по-воднисто течение? Че го има, има го. От началото на бременността. Но тази вечер ми се струва прекалено много. Шашкам се вече?! Дали не са околоплодни води Thinking

Общи условия

Активация на акаунт