АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 314
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Май розовите щъркели са били доста срамежливи 😁 скоро може да изравним с момчетата.

Дами от Варна,не мога да ви помогна за курсове,но препоръчвам лекциите на списание ,,9 месеца" - много съм доволна от пловдивските .

# 271
  • Варна
El roi ти къде ходиш на курс за бременни? Аз гледам къде има такива и още се чудя къде да отида и да бъде полезно.

Sunshine слагай ми розов щъркел. Вчера бях на ФМ и се потвърди пола ☺. Всичко е наред, девойката е 306 грама и 24 см.
Много се радвам и се надявам всичко да е ок до края. Пожелавам го на всички 😊

И аз се интересувам от курс за бременни във Варна,ако има и с някоя от Вас да си правим компания ще е супер!И аз да се запиша с розов щъркел с термин 13.08.2019
Аз все още ходя на работа и съм свободна само четвъртък и неделя, ако намеря нещо подходящо и аз бих се радвала на компания Blush

# 272
  • Varna
И аз търся мами от Варна за компания да ходим по лекции за бременни ще ми бъде приятно Simple Smile.

# 273
Мамите от София - и аз съм за, да ходим заедно на лекции със свободните. Ако имате интерес пишете ми Simple Smile

# 274
Хехе, аз съм от Шумен и няма избор къде да ходя на курс, има само един.

# 275
El roi ти къде ходиш на курс за бременни? Аз гледам къде има такива и още се чудя къде да отида и да бъде полезно.

Sunshine слагай ми розов щъркел. Вчера бях на ФМ и се потвърди пола ☺. Всичко е наред, девойката е 306 грама и 24 см.
Много се радвам и се надявам всичко да е ок до края. Пожелавам го на всички 😊

И аз се интересувам от курс за бременни във Варна,ако има и с някоя от Вас да си правим компания ще е супер!И аз да се запиша с розов щъркел с термин 13.08.2019
И аз съм от Варна. Знам, че правят курсове в моловете. Една приятелка преди години ходеше на всички курсове, през цялата и бременност. Освен, че казваше, че всичко и е било полезно, беше събрала и доста подаръци, като шишета на Авент, козметика и т.н. И аз мисля да ходя. Ще проверя кои са предстоящите...

# 276
  • Пловдив
Ерос, точно от ,,9 месеца" ги правят в някой от моловете ви и наистина има доста подаръци - биберони на Нук и Томи, мостри от козметика ,което ти позволява да ги тестваш сам и да прецениш кое ти е най-приятно и прочие.
И аз все още работя и ми е трудно да посещавам всичко,но когато мога -отивам,толкова неща не знам и не разбирам.

# 277
  • София
Здравейте, момичета !

Бързам да се похваля с така мечтаните сини гащи Simple Smile Току що се връщам от ФМ в "Щерев" - всичко мина много добре. Имах записан час при д-р Чавеева, но прегледът беше започнат от д-р Калев (специализант). В началото бях малко скептично настроена, защото звънях 4 пъти преди месец и половина докато успея да се вредя за д-р Чавеева. Но в същото време съм на мнение, че няма как специализантите да се научат, ако не започнат практически да прилагат знанията си и затова се съгласих д-р Калев да ме прегледа с изричната уговорка, че и тя после ще дойде за финални заключение.
Д-р Калев беше много добър, изключително внимателен, много подробен, с леко чувство за хумор, умее да предразположи човека срещу него и не на последно място - с отлични познания и набито око. Оказа се , че пъпната връв е закачена не знам си как си за плацентата (не помня точно, не е проблемно, но е важно да се знае от тези, които ще израждат бебето). След това и д-р Чавеева поиска да се увери в същото, но когато тя дойде бебето бебето не беше в подходяща поза и трябваше една 10 минутна разходка да направя по коридорите. В крайна сметка всичко се видя - бебето се развива отлично към този момент.
С две ръце препоръчвам д-р Чавеева (тази жена е страхотна !!!) и нейният колега д-р Калев. Пожелавам на всяка мама всеки път да излиза от лекарските кабинети така щастлива, усмихната и спокойна като мен днес Simple Smile

В петък пък съм на ЖК и отново ще докладвам Simple Smile

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 15:32 от PrimaCvetelina

# 278
Ох, ние утре сме на ФМ и съм в обичайния стрес преди всяка 😀😀 Нямам търпение вече, а ми е чак следобед 🙄😀

# 279
Поли, дишай! Макар, че знам какво ти е, мен ме хваща обикновено същия ден, допреди това съм дяволско спокойствие 😁 Сега съм обаче на преглед чак на 8 април и вече нямам търпение да видя колко е пораснал младежът.. Последния преглед беше на 5 март, много време мина 😂

# 280
Ох и да ви питам, сменяме сградата на работното ми място и ни закараха всички колеги с бус до новото. Да го разгледаме. Но шофьора беше толкова зле, мина през някаква дупка и подскочих на поне 20см от седалката. Прибрах се, пих и папаверин профилктично. Нямам болки, слава Богу и кървене. Дали може да има отлепяне, без кървене? Много се притесних 😕 направо ми иде сега да отида до док, ама гледам да полежа малко.

# 281
  • Варна
Привет и от мен - нова бъдеща мама Simple Smile

в 19 - 20г.с и час за ФМ за събота, за сега се очаква девойка. От Варна съм и се записах за курса на "и за мама".
Ако някоя си търси другарче ще се радвам на компания.

# 282
Поли, не мисля, че може да има проблем. Не се втилясвай излишно.

Вилиана, кога ти е терминът? Добре дошла при нас Simple Smile

# 283
  • София
Поли, ако имаш отлепване, по-вероятно е да изкървиш. Щом не си, по-добре си лежи, почивай си и не си мисли подобни глупости. Обикновено отлепванията се случват на по-ранна фаза от бременността.

# 284
Дамите, които вече минаха втората ФМ - правихте ли БХС?

Общи условия

Активация на акаунт