АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 276
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
  • Varna
За раждането аз съм се спряла на АГ Варна, най-вече заради  доктора и заради неанотологията.
Иначе и моите бандити стават все по активни. В събота бяхме на концерт в мола. Голям купон беше и в корема. Аз също им пускам Моцарт, когато е затихнало положението. 😀

# 391
Някой може ли да препоръча нещо за кашлица, тип втечняващо секрета и отхрачващо?
Изпих един цял сироп Стодал, сега съм на Проспан, но и той е към края си, а все още имам адски жилав секрет, като желе, няма махане, заболя ме всичко да се дера от кашляне.
(Пробвах и бабини отвари, всякакви гадости, не помага)

# 392
Момичета, знаете ли във Варна къде мога да намеря колички с марката HAUCK? В детските магазини като хиполенд и комсед няма....

# 393
Здравейте и от мен
Нещата са си нормални при мен.днес съм на феталнаехокардиография. Надявам се на само хубави новини:)
Аз да ви кажа имам огромна разлика в корема,но на кг нямам и 100грама качени. Бях доста учудена. Но се радвам де. Въпреки че вече ми тежат и тези +8кг .. термина ми е като е 2.08,май утре влизам горе долу в 6м или там края на седмицата та се движа добре, сравнение с предната ми бременност. Усещам си бебчо редовно вече.
Ние пък вчера с малкия станахме в 11ч и то ни събудиха,откакто е роден 2г и 4м не ми се беше случвало хаахха. Та има и плюсове новото време 😁
Хубав и усмихнат ден

# 394
Някой може ли да препоръча нещо за кашлица, тип втечняващо секрета и отхрачващо?
Изпих един цял сироп Стодал, сега съм на Проспан, но и той е към края си, а все още имам адски жилав секрет, като желе, няма махане, заболя ме всичко да се дера от кашляне.

Тавипек-лавандулови капсули.

# 395
Момичета, знаете ли във Варна къде мога да намеря колички с марката HAUCK? В детските магазини като хиполенд и комсед няма....
Рая тойс

# 396
  • София
Poly, Aisi, аз ще раждам в Токуда при д-р Кръстанова. Тя си ми е гинеколожка още от преди да забременея и възнамерявам да платя за екип, за да ме изражда тя. Ако пък не беше тя, веднага щях да отида при д-р Нашар или при д-р Мария Атанасова,те са много добри и записването на час за тях е много трудно, обяснимо. В общи линии казват, че всички акушери в Токуда са добри, както и, че отделението по неонатология е най-доброто след това в Майчин дом. Аз скоро смятам да посетя Ден на отворените врати, за да ми се изясни напълно всичко. 

# 397
Привет момичета!! Днес ми беше мега шопинг деня хаха. Навъртях 4 часа обикаляне GrinningУмрях от жега , то и затова покупките ми бяха ориентирани вече към пролетно-лятната гама. Да ви кажа за мен HM, LW и Gang( Indian Point)   са  екстра за бременни . Обзаведах се със солидно количество фланелко - блузки, ризки , туника и една рокля, забърсах и един сутиен, та през гащи и чорапи . Само единствено стоя с едните дънки от HM . Чудя се дали ще мога да изкарам само с тях и да не давам пари за други.  Аз клин само с дълги туники нося, а имам само една и ми е трудно да го въртя с дънките. Блузите поне така ги взех , че да са просто с по - разширена кройка. Ще мога да си си ги нося и след това.

И аз на вчера и оня ден се събуждам с огнено гърло и яко запушен нос и леко да ме тресе. Вземам двойна доза биозин мама, вит Ц, пръскам с Тамтум верде спрей и Виброцил гел за носа. Правя си яка запарка от лайка( не пакетчета , а насипна) и забърквам със сода и гаргарех цял ден. Да чукна на дърво поразмина.

Специално за д-р Нашар знам от много близка колежка. Тя си я избра, плати си за екип при нея, раждането беше естествено, но беше разочарована от отношението. Абсолютно никакво внимание, а след самото раждане даже не е минала да я види или да я извика за да я прегледа да се види дали всичко зараства ок(беше си с бая шевове).
Аз съм за Майчин дом. Смятам към май месец да се ориентирам вече за избор на лекар. Ще се опитам да видя дали ще се разбера с др Асен Николов дали ще ме приеме.

# 398
Тези дни все забравям да ви пиша за мавазин Conti-в Пловдив е,но имат сайт и нещата са им много качествени и имат доста избор.С предишната бременност си бях накупила от там доста неща,но му бях забравила името.

# 399
На мен ми изписаха флавамед таблетки 2х1 и пише, че е ок за бременни.
Погледни го.
На мен помогна много.

# 400
Момичета, като ви слушам, май всички вече усещате бебоците. Почвам да се притеснявам, защото аз все още не усещам нищо, а съм края на 20 седмица... Нямам търпение вече да усетя и аз моята бебка.
За раждане мисля да се ориентирам към Токуда. Препоръчаха ми д-р Илиев и в четвъртък съм на първи преглед при него. Дано остана с добри впечатления. Някой има ли мнение за него?
Знаете ли кога ще има ден на отворените врати там и в Майчин дом също, защото това ми е другия вариант.

# 401
Знаете ли кога ще има ден на отворените врати там и в Майчин дом също, защото това ми е другия вариант.
Според сайта им има всяка сряда и четвъртък от 14 до 14.45ч, като трябва да се запишеш предварително по телефона 02/9172400. Ето и линка към сайта - https://maichindom.com/%d0%b7%d0%b0-%d0%bf%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0% … 0%b0%d0%bd%d0%b5/

# 402
Enjoyр, направо ти завидях Grinning честити да са ти покупките и с кеф да ги носиш. Аз онзи ден ходих, ами признавам си, досвидяха ми се 75лв за дънки от НМ, които ще нося още месец -два, докато стане време за рокли. Накрая се задоволих с един светло син , много тънък и мек панталон от Уайкики за 30лв.

Да ви кажа моя бебчо вчера беше активен с ритниците, повървях доста де, тел е отчел 7км, даже корема ми се стегна, но най-вече малкия се раздвижи.

# 403
Може нещата да са се променили от моето ходене на отворените врати на Токуда, но на мен тогава нищо не ми се изясни. Освен презентацията за стволовите клетки, другото беше едно чакане. Трябваше да дойде лекар от родилното, който беше в операция. Дойде по едно време, разказа набързо как става приемането, раждането и така. После чакахме някой от неонатология да дойде, ама дойде един младеж и каза, че няма да дойде. И така... това през 2016, сега може да е друго, но имай едно наум.

Poly, Aisi, аз ще раждам в Токуда при д-р Кръстанова. Тя си ми е гинеколожка още от преди да забременея и възнамерявам да платя за екип, за да ме изражда тя. Ако пък не беше тя, веднага щях да отида при д-р Нашар или при д-р Мария Атанасова,те са много добри и записването на час за тях е много трудно, обяснимо. В общи линии казват, че всички акушери в Токуда са добри, както и, че отделението по неонатология е най-доброто след това в Майчин дом. Аз скоро смятам да посетя Ден на отворените врати, за да ми се изясни напълно всичко. 

# 404
Момичета, някоя от вас пазарувала ли е от са аптека Ремедиум онлайн? Гледам,че лекарства които пия там са с поне 5 лв по евтини.

Общи условия

Активация на акаунт