АВГУСТ-инки 2019 - тема 8

• 30 196
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Аз усещам как ще се окаже,че имам дрешки и разни парцалки за 5 бебета. Близки и приятели още от сега подпитват за подаръци ,но на мен ми е неудобно да казвам конкретно и накрая ще е кой каквото реши

# 571
И аз днес разглеждайки сайтовете, установих, че най - вероятно госпожицата ще ни вземе големия гардероб, а ние ще си поделим скрина Grinning

# 572
  • Пловдив
Аз се мажа с крема против стрии на мустела, какаово масло и кокосово масло. Въртя ги, че миризмите с времето започват да ме дразнят и се старая да има разнообразие. Но когато бързам си се мажа най-вече с мустелата.
Нищо не купуваме - решили сме да изчакаме до по напредналите месеци, само разглеждаме и набелязваме. Но таткото се зарече, че ще изкупи всички роклички Joy

# 573
Аз се мажа с палмърс, олио мустела и био Ойл , като ги редувам, но за съжаление на гърдите ми излязоха няколко стрий.. имам чувството, че растат със скоростта на светлината. Аз бях доста плоска, после си сложих импланти и явно кожата не може повече да се разтяга Sad

# 574
Аз ползвам мостричките от изложенията за родители/бременни - до тук съм пробвала мустела (не ми харесва как мирише, но пък бързо попивам, аз го оприличавам на пушек), матернеа (и това не ми харесва как мирише, малко ми е на ацетон, лошо попива), топфер (от това някакво олио за стрии, еее, то няма попиване, иначе не мирише), веледа (сравнително бързо попива, но има наситен аромат на горски цветя), хип (харесва ми как мирише, ще купя и на бебето такава козметика). Майка ми и баща ми имат огромно желание да купуват дрешки и си мисля, че и ние ще отрупаме госпожицата с голям гардероб, като една бъдеща мадама Simple Smile

# 575
Аз в началото ползвах масло от палма бабассу (ползвах го още от преди и много го харесвам), но мъжът ми избра преди време чисто сусамото масло и преминах на него - много съм доволна, за първи път ползвам и засега напълно ми отговаря на очакванията към такъв продукт.

# 576
  • София
Аз ползвам предимно Палмърс и понякога Био Ойл. Предимството на  Палмърс (лосион против стрии и масло за корем) е консистенцията му на обикновен боди лосион - няма нужда от време за попиване.

# 577
Bio G със сребърна вода е моето олио. Българско е, взех си го от фермерския базар за 15лв., иначе май е 18лв. Мирише много бебешко, консистенцията е гелообразна, но на тялото се разнася като олио. Не е мазно, попива и оставя меко. Абе, добро е!
Моя приятелка се е мазала само с кокосово масло, майка ми - със зехтин и нямат една стрия! Та какво се вманиачаваме, до голяма степен си е до кожа!..

# 578
  • Varna
Аз до сега се мажех с Мустела, но мисля да сменя с Елансил защото ми е на свършване.

# 579
  • Благоевград
Здравейте мами !

Мина и моята ФМ и всичко е наред с човека, вече е 334 гр, двойно спрямо миналия месец Grinning

Ние миналата седмица пътувахме със самолет, всичко беше наред, но въпреки всичко пак се притеснявах дали бебчо е окей. Вече съм спокойна. Само си крие главичката и не иска да я показва.

Иначе за кръвното и аз миналия и по-миналия месец на прегледите бях 130/134 на 75 и лекарят каза, че било високо и да съм спирала солта, а аз сол не ям.. Както и да е реших сутрин да пия топла вода със съвсем малко канела и мед и вчера на ЖК беше 125 на 79. Нищо не ми каза доки този път.

За масло за стрии аз ползвам това :

https://www.zoya.bg/Масажно-масло-против-стрии-за-бременни-био-110-мл.620?filters=_D1_81_D1_82_D1_80_D0_B8_D0_B8-s   

Доволна съм, попива добре. Пък да видим до края как ще съм.

Ние мислим да пазаруваме след 7 месец, считам че има много време.
 Еми това е от мен за сега, като знам, че следващият преглед е чак след месец... лошо ми става Grinning

# 580
И ние ще пазаруваме след 27ма седмица, да вляза в 7мия, да ми е спокойно.
Иначе от приятелка взех някои неща - помпа, шишенца, харесахме си и кошче, а дрешки от сега получаваме, май няма да купуваме Simple Smile

На Палмърс предпоръчвам Крема за стрии, а не лосиона, по-гъст е, а попива по-бързо.

# 581
Аз до сега се мажех с Мустела, но мисля да сменя с Елансил защото ми е на свършване.
Ползвам Елансил и съм много доволна

# 582
Под крем Палмърс, имаш предвид твърдото масло, което е в кутийка като крем нали?
Имам и него имам и лосиона.
Маслото ми е много трудно за нанасяне, признавам си и досега мажех само лосиона. Днес отново се пробвах с маслото и мъката беше голяма.
Ти как го нанасяш?
И ние ще пазаруваме след 27ма седмица, да вляза в 7мия, да ми е спокойно.
Иначе от приятелка взех някои неща - помпа, шишенца, харесахме си и кошче, а дрешки от сега получаваме, май няма да купуваме Simple Smile

На Палмърс предпоръчвам Крема за стрии, а не лосиона, по-гъст е, а попива по-бързо.

# 583
  • Варна
Аз започнах с био ойл. Сега ползвам лосионът на Палмърс сутрин и Mama Bee Belly Butter на Burt's bees вечер. Второто много ми го похвалиха, а и на мен много ми допадна. Ще видим дали ще има ефект.

# 584
Отдавна не съм писала , ама ви следя. Бях на ЖК днес, момчето ни е 570 грама, всичко ни е наред и на двамата. Нищо не съм купила още, чакам и аз да видя, кой какво ще даде.

Общи условия

Активация на акаунт