Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е най-подходящото време за извършване на втората фетална морфология?
Какви храни трябва да избягвате по време на бременност?
Кои са препоръките за избор на педиатър за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е най-подходящото време за извършване на втората фетална морфология?
-
Какви храни трябва да избягвате по време на бременност?
-
Кои са препоръките за избор на педиатър за бебето?
Изборът на педиатър за бебето е от решаващо значение и много майки избират такъв преди раждането. При избора си те търсят препоръки от форуми, приятели и лични лекари. Важно е да се чувствате комфортно с избрания лекар и да му се доверите, тъй като педиатърът играе жизненоважна роля в здравето на бебето.
-
Какви са препоръките за управление на главоболие по време на бременност?
-
Какво е препоръчителното лечение за контракции на матката?
Преди няколко дни минаха и моите ФМ и ФЕ, но понеже трябваше да пътувам Варна-София си докарах контракции и доста се притесних, пия биоелектра и но шпа, но пак се проявявт. Иначе всичко с бебока е наред. На 10 съм на ЖК и пак ще питам за шийката, че сега това ме тревожи. Ще попитам и за вливане на магнезий 
Моля за помощ! Има ли някой от Плевен в темата? Много ми е трудно да избера къде да раждам. ЖК ми води д-р Николай Славов в Авис Медика, но като цяло не ми се дават 1000+ лв за нормално раждане. Можете ли да споделите някакво мнение как е във Втора Градска например?
. Благодаря за отговорите за гривните. Като цяло не съм си сложила бюджет, но ще видим колко пари ще ми се откъснат от сърцето само заради пулсомера и евентуално крачкомера. Като се знам други фитнес функции едва ли ще ползвам след време.