EVE SLIM МНЕНИЯ

• 2 966
  • 2
  •   1
Отговори
В темите намерих няколко отделни комунтара, но ми се иска, ако може, да се включат повече хора, които са ползвали продукта, за да споделят мнение.

# 1
Аз го пих, но от мен сериозно мнение няма да получиш,понеже пих само няколко хапчета. За ефект не мога да говоря наложи ми се да ги спра преди да видя каквито и да е резултати. Относно влиянието в/у апетита, пия ли капче въобще мога да не ям цял ден. Аз лично хапвах нещо малко преди да пия да не е на гладен стомах. Лично аз мисля, че ако си постоянен ще има ефект. Не му правя просто реклама, а мисля че контрола на апетита е едно от най-важните неща. Като се съчетае и с правилно хранене е идеално.

# 2
Здравейте! Желая да подновя темата ,защото кафе еве слим изчезна от пазара точно като усетих ефекта от него. Този продукт е единствения който съм употребила и е имало ефект. Не вярвах на подобни добавки , но факт успях да премахна коремни мазнини въпреки възраста ми -52 и със похапване на тортички и хляб ,които ограничавах от години. Пишеше , че топи мазнини ,а не мускули и да така стана . От много години броих калории , ограничавах грамажи , пресмятах мазнини , теглих порции без особен успех. С това кафе не усещах остър глад въпреки ,че пиех по 1 на ден на обяд след като се нахраня. Започнах да го пия като подарък от дъщеря ми. После си поръчах още 1 кутия. Така намерих баланса хем да ям сладко колкото ми харесва без да пракалявам и хляб хем да не ми расте обиколката, а даже намаля. Много дъм доволна
Но за съжаление вече го няма на пазара. Може би някоя съставка да не е разрешена. Да спомена ,че бях 65кг и сега поддържам 62 . Това за мен е постижение. От 10г се опитвам да ги махна . След като спрях да пуша цигари достигнах 67кг . С неимовирни усилия 65. И с еве слим без усилия 62 за 2 месеца. Интересно е ,че се стабилизираха .

Общи условия

Активация на акаунт